Jakob Hellman ♥

2010-04-05 @ 15:34:34

Förra våren/sommaren lyssnade jag en del på en man vid namn Jakob Hellman. Vackra, melodiska sånger från 80/90-talet med skitsöta texter! Mwihi :D Min aboluta favoritlåt är "Hon har ett sätt". Finns ingen vackrare text. Olleh, det är min "Stanna Anna" ;) Jag skulle bli helt lycklig och kär i pojken som sjöng denna till mig från sitt hjärta :D Men lyssna oxå på "Vara vänner"! Hans kändaste av en anledning. Men hela albumet "...och stora havet"

Blev jättechockad ngn gång i förra veckan när jag låg och halvsov i soffan. Helt plötsligt hör jag "Hon har ett sätt" på TV:n och jag öppnar ögonen och ser en gammal Jakob Hellman! Han ska tydligen göra combeack snart. Coolt! :D kanske ska se om man har råd med en spelning tihi!

Anyways här har ni tidernas vackraste text (typ):

Hon har ett sätt att säga: "mhmm"
jag inte trodde fanns.
Och hennes kläder följer inga enkla
lagar om obalans.
Hon har små band runt sina handleder
och andra i sitt hår.
Hon är en sån man skulle vänta länge på
om man fick chans.

Hon har ett sätt
att flytta höfterna försiktigt när hon går.
Hon har ett sätt att le
som bara jag förstår.
Hon har ett sätt att gå förbi ibland
som om man inte fanns.
Det är en man som kommer hit och hälsar på ibland
och hon är hans.

Om hon var min,
om det var jag,
skulle jag ge,
ge mina da'r.
Men hon är inte,
det är klart,
nånting man har.

Och fråga efter hennes namn
tror jag inte att jag ska.
Jag är lite rädd
att hon ska heta nåt som inte låter bra.
Jag skulle gärna gå och hålla
och ha sönder hennes hand.
Jag skulle ännu hellre
göra nåt,
ja göra någonting jag kan.

Om hon var min...


Ahh :D

Sötnos



puss.

Morning has broken

2010-04-04 @ 14:25:31

Gårdagen spenderades med min vackra syster (: Vi åkte hem till henne och rotade igenom hela hennes garderob och jag hittade några fynd till mig 8D får väl se vilka som passar/jag kommer använda men det blev en del. Sedan spelade vi alfapet på engelska och jag vann! :D Liksom ofta jag vann på engelska mot min syster som är grymmast o: Haha men ahh tur med bokstäverna iof. Dock slog hon mig i Monopol. Sedan gick vi till stan och åt mat på Mango's. Jag åt från barnmenyn, eftersom jag är så kräsen haha. Hamburgare med pommes blev det ^^ Inte jättegod hamburgare dock... Syster åt vegetarisk sallad el greco typ. Vi pratade om mitt liv mest och sen skulle hon på fest och jag kom hem och satt viddatorn en bra stund innan sängen.

Systra mi ♥



Nu väntar jag på att Bobo ska komma hit (: Sen ska vi ner på stanen och en får vi se.... Så spännande va? haha

puss.


Der Oster

2010-04-03 @ 14:13:10

Godmorgon :D

Bion igår sög rätt hårt haha :D men det gör inget. Fick ju spendera tiden med fint folk. På kvällen hade vi påskmiddag bara familjen och min syster var här (Y) Jag åt mest "fejk-mat", eftersom jag är så kräsen haha :D Typ Janssons utan ansjovis, taco-paj och köttbullar. Senare på kvällen målade vi ägg, hyrde och kollade på två filmer. Då kom Sannas (systers smeknamn är Sanna) bästa killkompis Ejnar på besök. "Sommaren med Göran" (itne så värst kul, men jag gillar icke svensk humor och förväntade mig inget mer. Helt okej iaf) och "Allt för min syster" (så sjuuuuuuuuuuuuukt vacker. Lipade ikapp hela familjen (iaf flickorna) Jättebra!) blev det.

Mina fina vänner Kim och Evan <3





Flummig äggmålning:

Tiger a la Fluffy ;)



Igelkott

Kines (kwon)



Minimalistiskt ägg haha x)

Gubbe

Äggkonst. Ett ensamt ägg. ^^




Justeja! Köpte gråa mjukis på ullared oxå, men glömde fota och berätta om dom ^^ Dom ser ut som vanliga gråa mjukisbyxor med mudd. Haha orka ha bild på det.

Idag har jag mest sovit och nu blire skriva klart samhällen, spela piano och ngt mer sen... Vi får se.
Imorgon ska jag träffa Bobo och på måndag blire Addan :D me like ♥

puss.


Langfreitag

2010-04-02 @ 13:38:13

GLAD PÅSK ALLAAAHOPA!!! :DDD

Såja då vart de avklarat ;)

Blev väckt klockan tjugo i ett idag av en mamma som hade Evan i telefonen till mig. Jag var trött men lyckades kämpa mig upp.

Nu ska jag visa allt jag shoppade igår (: (vattenfärgen kom inte med men den är till hela familjen för att måla ägg ;))

Ett par "thermotights" (=extra varma tights), en hundkalender (1. jag behöver en kalender 2. för er som inte vet det så är hundar min stora passioner, har läst och äger mängder med hundböcker, hundar är det sötaste i världen, mitt första ord var vovve, jag kollar på mängder av hundfilmer (hachiko, hunpensionatet, marley & jag osv.), jag tänkte nästan gå ett hundgymnasium i Skåne och jag har alltid, alltid velat ha en hund, men våra katter har förhindrat detta (de hatar hundar och vi bor så litet)), två par myssockar (de gröna och svarta tjocka, har liknande innan och de är underbaaara) och färgglada tåstrumpor

Mängder av söta strumpor i gulliga färger i en förpackning, ett lekpiano till min lillebrors födelsedag, torrschampoo, spraydeo (med Hannah Montana HAHA <3 men den luktade jordgubb oh var billig ju DDD: och i smyg är ju Hannah Montana min största idol... Lr hur Kim? ;DDD), ett diadem med strass-stenar, glitterpennor till min scrapbooking och två godluktande och förhoppningsvis godverkande ansiktsmasker

Världens finaste väska med titeln på en av världens finaste sånger på (Here comes the sun - The Beatles)(älskar dock Bee movie versionen med Sheryl Crow eftersom det var den jag hörde först men ^^) (KOLLA YOUTUBE)



En mkt fiinis tröja med The Beatles ♥



En supersöt klänning som är mkt finare på än på galge ;)



En söt klänning till

En söt klänning till ^^



Ett fint, aprikosfärgat, långt linne



Hade ju haft med mig massor mer fina kläder om det inte vart för det dåliga utbudet av storlekar :/
Nåväl... För er som undrar varför jag itne är ngn fashion-slave och har köpt massa blommigt (för tro mig det finns faktiskt moderna grejjer på ullared) så äre för att det mönstret jag hatar mest här i världen är blommigt. På många människor äre säkert jättefint men jag kommer aldrig riktigt kunna släppa tant-feelingen och på mig äre gräsligt.

Elvis + blommigt kommer aldrig vara = SANT

Nä, nu ska jag fixa iordning mig sen möta Evan och Kim. Vi ska på bio. Percy Jackson (och åskviggen??). Blir nog finfint och ikv blire påskmiddag + äggmålning hemma hos famijlen Leinonen.

puss.


Ulliiiizzzz

2010-04-02 @ 00:08:46

Har varit en hård och tuff dag på Gekås, Ullared.
Det är itne lätt att vara kvinna säger jag!
Är återigen grymt besviken på underkläderna och MIN DRÖMKLÄNNING FANNS BARA I GIGANTISKA STORLEKAR PRECIS SOM ALLT ANNAT FINT ))))))))))))))): sånt gjorde mig ledsen. Sedan fanns ju vissa saker i ministorlekar oxå (okej kanske vanliga storlekar det oxå men för mig är dom minimala resp. gigantiska)
Annars är jag nöjd (: Blev glad på min mami som betalade allt utom presenter till folk (vilket gick på typ 100 mwähä)

Men visar bilder osv på allt imorn

Nu blire fiiilm.
puss.

RSS 2.0