It's the littlest things

2012-01-31 @ 17:35:00

Fina mellanmål. Finare Jason Mraz i hörlurarna. Finaste och saknade kompisarna från kängurulandet där nere på Skype.

Sådana där små saker som gör vardagen lite bättre och Elvisar lite gladare

(peaceandlove-11)

Like a stranger in Moscow, böööd I'm gonna say...

2012-01-29 @ 14:58:24

Helgen blev inte riktigt som planerat, men det är sådant man får räkna med.

Verkar som att godis, snacks, fika och glass får sällskapas av alkohol i sitt fiendeskap mot mig eller rättare sagt i mitt onyttighetsförbud.

Kan åtminstone glädjas av Michael Jackson och Madonna-marathonet på VH-1 och dregla lite över Michaels avslitande av tröjan i "Dirty Diana" osv.



Lär bli tyst eller väldigt lågmält här ett tag men antar att ni 8 läsare inte bryr er särskilt mycket.

Har i alla fall flyttat in i mitt nya rum och det börjar forma sig till något riktigt fint och jag vill se det här som en ny början. Ett nytt rum där jag kan skapa ett nytt lugn, nya minnen och nu är det banne mig dags att byta ut de där fotona i min fotoväggsgrejjsimojjs.
Passade på att städa mitt gamla rum också och när jag höll på att lägga all smutstvätt i tvätten insåg jag att typ alla mina byxor luktar platsen där allt är bra för ett ögonblick. Det var fint men ändå sorgligt och ångestbringande av olika skäl. Nåja enough with the tala i gåtor-crap.

FML

Förlåt för allt. Jag saknar dig redan.


Och bara för att mina småsyskon är de sötaste som finns och jag saknar dem hur mycket som helst i hela världen.

Boys, boys, boys pt.4

2012-01-28 @ 09:46:00


Fun fun fun fun!

2012-01-27 @ 18:45:00

Just nu sitter jag troligtvis hemma hos Thorell med Kimsii och Nero och förbereder oss ltie för Party-party! En hemmafest hos världens sötaste Jennifer närmare bestämt.

Dock skriver jag det här i förväg för jag är sååå busig.

Taggar kvällen med lite trevligt folk, men ska ta det rätt lugnt för imorgon ska den här lilla hurtbullen upp på morgonen och dra till gymmet för lyxig, nyttig frukostbuffé och träning. BO-YAH! Klarar jag av det får jag en mango. Totally worth it.

Mer om min SPÄNNANDE morgondag får ni höra imorgon.

*plats för glädjeskutt och hurra-rop*
Här kommer en bild på Jennifer och hennes kille som vi ska till och en bild på mig och Kim bara för att vi är söta och bäst!


Gotta get down on FRIDAY!

2012-01-27 @ 17:02:00

Nu får ni höra om min supertråkiga vardag istället!

Dagen var tänkt att börja med ett matteprov. Kursprov i Matte E närmare bestämt, eftersom vissa *host* Thorellis och Elvis*host* försov sig förra gången.

8-12

8.20 ger vi upp väntan på en lärare och begav oss iväg på bus (det visar sig senare att provet var flyttat till ett annat klassrum, men att de glömt sätta upp en lapp eller meddela oss), eftersom min nästa lektion började 11 och Thorells halv 10. Smarta som vi är vandrar vi glatt mot Commerce för att laga hans klocka, men ungefär halvvägs inser vi att vi är dumma i huvudet med tanke på att allt öppnar 10.

Sedan var det en väldigt lång och seg håltimme och till sist Naturkunskap A. För oss naturare som läst Biologi, Kemi och Fysik A och vissa har dessutom läst B-kurser, så är detta inte en vidare svår kurs och har därför tagits bort från kursplanen nu, men vi blev de sista som får ha det i trean. Eftersom vi kan allt inom ämnet (typ) så ska vi ha en rolig pjäs istället. Man ska intervjua olika vetenskapsmän typ. Jag, Martin, Max och Robban valde Ampére, Ohm och Volta och jag får intervjua. Lektionen flöt på rätt snabbt med alla våra dåliga ordvitsar om ström och spänning mm. Blev väldigt nöjd med en av mina skämt, men ingen annan verkade se det roliga, men exklusivt för er så kommer den här (Varning för NÖRD-humor):

Vem designar alla naturares underkläder?

KELVIN Klein.

HIHI.

Efter skolan har jag hängt med mina små grabbar (Hardar, Otto, Thorell och Max närmare bestämt) och nördat en massa Super Smash Bros. Här är ett av mina exemplariska resultat:



(Nördfakta: Av de 9 kills jag hade möjlighet att utföra, gjorde jag 7 och jag VANN)
Låt oss undvika att ta upp det faktum att jag egentligen bara vann två av ca. 20 omgångar och att jag bara kan spela med Kirby och spelar ganska fegt.
JAG VAR I ALLA FALL BÄTTRE ÄN MAX :D

Men nu måste jag kiiiila!

A new dawning

2012-01-26 @ 22:05:00

Idag har jag varit duktig.
Fortsättning följer.

My two new big loves

2012-01-26 @ 16:39:17



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Hemköp Ryd

2012-01-25 @ 16:31:00

Har noterat en rolig sak på facebook. Jag tror knappast att det har undgått någon. Alla dessa tävlningar. Gilla den här sidan och dela den här bilden så kan du vinna 10 kg choklad eller 50 påsar chips eller något sådant.
Här t.ex.:


Problemet är bara att jag tror att ganska många har missat att kolla upp fakta innan. Jo, visst har vi en stadsdel som heter Ryd. Och visst har Ryd precis bytt namn på sin mataffär till Hemköp. Men...

Vinst måste hämtas i butik. Denna butik, Hemköp Ryd that is, ligger då i Linköping. Vilket man kan se klart och tydligt bara man klickar på namnet.

Haha, jaaa, jag ser då fram emot den dagen en Skövdebo vinner och faktiskt tycker det är värt att slösa bensin, åka bil/tåg i några timmar (har inte så bra koll på svensk geografi men jag vet att det ligger i alla fall på andra sidan Vättern och det är långt) för ett par chokladkakor. Chokladkakor förresten, jag hatar det ordet.


Boys, boys, boys pt.3

2012-01-25 @ 09:30:00


PIP12

2012-01-24 @ 13:24:23

Sitter i min säng och taggar Putte i Parken 2012!
Jag är dock väldigt besviken på de sega bandsläppen, speciellt om man jämför med typ Hultsfred och Peace & Love, som också lockar djävulskt mycket (HALLÅ Cardigans och Marina & the Diamonds respektive Skrillex, DROPKICK MURPHYS och Hoff-fakkin'-maestroooooo), men det enda som är 100% säkert at the moment det är i alla fall att jag ska på Putte i Parken, som är världens mysigaste braigaste festival. Precis sådär lagom stor, absolut tillräckligt bra artister, bra arrangemang och förra året med superbra människor och sjukt kul hade vi. Dessutom hinner man ju åka och shoppa, bada, grilla osv. under sega förmiddagar när man har bil så ja.

Nu har de i och för sig (iochförsig????) flyttat från Karlskoga till det lite större Karlstad så beroende på bandsläppen kan detta bli lite större än förra året, men så länge de behåller sin mysstämpel och sina lagom få regler så är jag lycklig. Kommer bli härlig återträff med massa peeps (PIPS hihihi) från förra året också.
Och nu till årets line-up hittills. Låt mig få säga... IHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HIHIHIHI :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KENT OCH JAKOB HELLMAN!!!!! Dessa två räcker på långa vägar för att få mig dit vad som än händer! Hur ofta får man chansen att se Jakob Hellman liksom? Så söt såå! Och kent är alltid, alltid ett säkert kort. HIHI. ♥.
Och så kommer jag med största sannolikhet sällskapas av Kimsii, Thorellis, Hjellström och Max! :D

Nu tar vi en liten titt bakåt i arkivet och njuter av några bilder från världens bästa PIP11!




I just want to feel you, when the night puts on its cloak

2012-01-23 @ 18:35:00

Jag läste precis en relativt stor bloggerskas åsikter om vad man ska skriva om för att få en stor blogg. Nu är jag ju intes särskilt intresserad av att få en stor blogg, men en stor blogg brukar innebära en bra blogg. Och det vill jag nog ha. Tror jag. Det stod i alla fall som så att man inte ska skriva om sin vardag, för ingen bryr sig. Det stämmer nog.

Men det stod inget i de där himlans tipsen om vad man skulle skriva om istället. Så jag skriver om något annat tråkigt istället. Och så är det ju faktiskt så att detta är en blogg för mig som jag ska kunna kolla tillbaka i och minnas. Och då måste jag ju skriva om allt roligt jag gör, men nu finns det ett litet problem. Jag har inte gjort något roligt på ett tag.

Men jag kan ju skriva om lite saker som gör mig arg och lite saker som gör mig glad tänkte jag. Jag avslutar med glad-sakerna så att jag är glad sedan. Efteråt.
Några saker som gör mig arg:
  • Homofobi - Jag förstår bara inte. Jag förstår inte killar som inte vill umgås eller duscha med homosexuella killar. Vad tror de? Att bögar blir kära i och attraherade av alla killar? Pojkar som inte vågar duscha med homosexuella pojkar tror alldeles för mycket om sig själva. Det är som att säga "Näe, asså jag vill ju gärna inte va på stranden med massa brudar för de kommer säkert bli kåta i mig". Tänk om! Idioter. Sedan blir jag arg på att folk tycker det är helt okej med lesbiska, men inte bögar. I alla fall många. Jag menar de är helt vanliga, snälla, fina människor precis som vi. Homofober är inte snälla och fina människor. De är äckliga människor som är trångsynta och dumma i huvudet som inte förstår bättre än att döma folk efter vem de blir kära i. Det är helt naturligt. Och kärlek är det vackraste som finns. Embrace it! Sedan skulle jag ju kunna kopiera in det där citatet om att homosexualitet finns bland så och så många arter på jorden men homofobi finns bara hos en. Vem är det som är onaturlig och annorlunda nu då? Sedan passar jag på att smyga in lyricsen till en väldigt bra låt (LYSSNA!) av ett väldigt bra band. Tänkvärd text och jag vill typ lipa när jag hör den: http://artists.letssingit.com/glasvegas-lyrics-i-feel-wrong-homosexuality-pt-1-xbvlxz3
  • Rasism - ALLA former. Inte bara de som är öppna med det, utan också sådana där människor som börjar sina argument med "Jag är ju inte rasist men..." och sen skriver de något i stil med "... de där jävla *** lever ju på mina skattepengar och bla bla bla". JO, du är rasist, pucko. Folk som vinklar statistik, överdriver, utelämnar vissa fakta gör mig också arg. Ja, vi har problem med invandrare. Men de problemen tror jag knappast beror på invandrarna själva utan på oss hatande svenskar och på våra inkompetenta politiker som inte vågar prata om integrationspolitik.
  • Könsroller - Det här är nog det största problemet i mitt liv i alla fall. Scenario: Tjej A är ihop med kille B. Tjej A har många bra kompisar. En bästa kompis är en kille. En bästa kompis är en tjej. Tjej A är jättemycket med sin tjejkompis, sover över, går ut på krogen och gör massa roliga saker. Kille B frågar hur tjej A har haft det med sin kompis och tycker det är roligt att hon har en så bra och fin vän som ställer upp. Tjej A kommer nu in i en period då hon umgås mycket med sin killkompis. Sover över, går ut på krogen och gör massa roliga saker. Kille B är nu supersvartsjuk, vill inte att tjej A ska prata om sin kompis får frågor som "Vad gjorde ni DÅ? När ni sov över.", dryga kommentarer och liknande.
    V-A-R-F-Ö-R? Tänk om tjej A var bisexuell? Tänk om hon var otrogen med sin tjejkompis? TÄNK OM HON HAR EXAKT SAMMA RELATION MED SINA TJEJKOMPISAR SOM MED SINA KILLKOMPISAR?? :OOOO What kind of sorcery is this?? Kompisar är kompisar. Lita på varandra annars gör slut, för tillit om något är grunden i ett förhållande. Just detta är ett extra stort problem för mig eftersom att jag i princip bara umgås med killar (den historian tar vi en annan gång) och deras flickvänner och min pojkvän är sådana där samhällskadade personer som fortfarande håller fast vid samma gamla könsroller i detta så kallade öppna samhälle, men ändå kallar de sig jämställdhetskämpa roch tycker inte att rosa är en tjejfärg. Lev som du lär. PS. Min pojkvän är världens bästa och jobbar jättehårt med att inte vara svartsjuk och jag förstår att det kan vara jobbigt när jag är mycket med mina killkompisar och jag menar absolut inte att trycka ner honom eller framställa honom i dålig dager. Han är bäst!
Phew... Det var skönt. Skulle kunna skriva massor mer om dessa ämnen men det får räcka så. För långa inlägg tycker jag själv är jobbigt. Men nu orkar jag inte skriva om saker som gör mig glad så det får bli en annan dag.

Jag lägger in en bild som gör mig glad istället!


:D

Monday, you can fall apart

2012-01-23 @ 16:19:55

Mina sorgliga planer för kvällen

Ensam hemma...

... i min pikachu-dräkt...
(Ja, jag fick en sådan i julklapp :D HUR AWESOME?)
...kollandes på sådana här filmer ;__; ...
...ätandes sådana här



Vi hyyyyörs!

Boys, boys, boys pt.2

2012-01-23 @ 12:56:00


The final semester.

2012-01-22 @ 22:28:22

WIHO :D sista terminen innan stundeten nu då! Taggar sönder samtidigt som jag är rädd för framtiden och för att förlora allt. Världens finaste klass och allt sådant där. Rädd för att bli vuxen. Men tills dess ska jag iaf passa på att njuta av mitt schema!


Klasstid har vi väldigt sällan så att (notera mina fantastiska paint-skills). Sluta före ett 4 dagar i veckan och sovmorgon efter helgen sitter rätt bra! Tråkigt att förlora fredagens sovmorgon dock med tanke på att den här hålans utgångsdag är torsdag. Nåväl. Ska icke klaga!

Straxska jag iväg och busa lite med min klass också. HIHI. En riktig NATURkatastrof var det ja...
Vi är ju treor trots allt.

Helgen

2012-01-22 @ 15:56:23

Tjihuu!

Är en liten stressad Elvis här som ska iväg snart men jag tänkte gå igenom helgen lite först!

I fredags var det som sagt sällskapsspel/fruktätar-kväll och det var supermyigt, även om vi itne spelade så mycket spel och jag bar världens tyngsta väska fram och tillbaka i onödan. Men frukten var gudomlig rent ut sagt. Hade sjukt ont i magen efter all frukt + grönsaker med dipp och så lyckades jag hugga mig i fingret med en kniv också. Smidigt.


Snodde en bild från http://ellenemina.blogg.se (supersöt tjej till min supersöta kompis Max!) eftersom jag itne tagit ngra egna kort. Visst ser det underbart ut?

På lördagen vaknade jag upp hos Bobo och sedan vart det snabbt ner till stan för att träffa superbästa, supermysiga, SUPERSAKNADE, supersnyggingarna Johan och Gutti :D Vi drack lite te resp. cola, letade upp en skjorta åt mitt stackars handikapp (Bobo har brutit nyckelbenet = kan inte ta på sig t-shirtar osv.) och åt lite mumsig baguette på BakeOff.



<3

Sedan kom Kimsiihjärtat och hämtade upp mig så åkte vi runt lite som vanligt, snackade skit och lyssnade på musik och var allmänt fula och muppiga! Sedan skjutsade han mig till Lerdala för filmkväll (läs: gråtkväll). Vi såg på två av mina favoritfilmer "PS. I love you" och "Hachiko" och jag grät betydligt mindre än andra gånger jag sett dessa supersorgliga men superbra filmer, men... Hampus stackars kuddar blev rätt blöta av tårar.


Kimsan!


Världens snyggaste Gerard Butler med världens sexigaste accent jajamen! (En av huvudkaraktärerna i PS. I love you)
Men nu ska jag dra! Pusselipussss

Boys, boys, boys

2012-01-20 @ 19:19:00


Game night

2012-01-20 @ 13:40:07

Jag har alltid älskat sällskapsspel. Jag vet inte varför. Jag älskar allt från att spela kort i några minuter till att spela monopol i flera timmar. Jag är faktiskt inte en dålig förlorare (chockerande för de som känner mig kanske), men jag hatar fusk över allt annat. Tycker det är så fruktansvärt tråkigt och jag skulle aldrig fuska på sällskapsspel.

Förra veckan hade jag tråkigt, satt och kollade facebook och insåg att min evenemangskalender såg välans tom ut. Det ena ledde till det andra och nu sitter jag här och taggar kvällen. En kombination av tre av de bästa sakerna i världen. Sällskapsspel, frukt och vänner.

Ska ta med mig min lilla pojke till Lerdala där vi ska spela spel hela kvällen och äta mängder med frukt. M-Ä-N-G-D-E-R. Frukt är verkligen helt fantabulöst. Speciellt mango.
Det passar också väldigt bra att vi ska äta frukt nu när jag har onyttighetsförbud. Från 27e november till den 27e maj har jag lovat att inte äta godis, chips, popcorn, salta pinnar, glass, fika eller något annat i den stilen med undantaget på julafton. Och vad passar då bättre än en fruktkväll? Ingenting.
Måste tillägga att min mamma måste vara världens bästa, för inte nog med att min hälsa tjänar på att sluta flöta så betalar mammsen min studentresa om jag klarar av att hålla detta förbud och hittills har det faktsikt gått prima. Lite jobbigt i början bara.
Men nu ska jag rota fram Disney-TP:t och ett par mjukisar.
Tjingeling!

Omnomnom


Jag tycker så ruskigt mycket om er ♥

2012-01-19 @ 23:09:04


Sär-skrivning.

2012-01-19 @ 20:15:00

Jag är en sådan där jobbig "grammar-nazi" och besserwisser som hatar särskrivningar mer än ostbågar. Och jag hatar verkligen ostbågar.
Vi diskuterade detta fenomen idag litegranna, jag och Max. Och jag menar... Hur svårt kan det vara?
Säger man sommar......*tystnad*......lov så stavas det sommar lov, men man säger ju sommarlov. SOMMARLOV.
Och man säger röd *tystnad* boll. Inte rödboll. Alltså... det stavas röd boll.

Men sedan insåg jag att jag har ingen aning i hela världen om hur man stavar någonannanstans... Någon annanstans? Någonannan stans? Någon annan stans? Eller någon-annan. Han är inte Voldemort. Han är någon annan. Någonannan. Hjälp?

Och i och för sig. iochförsig. I och försig. I och med. Iochmed.

Jag ger upp.
Men det finns faktiskt gränser.

Det hade väl varit bättre att stjäla det bra skrinet?

Wiho vad roligt!

A dress that zips up the back will bring a husband and wife together.

2012-01-19 @ 18:50:46

Aktiv här idag! Men jag försöker bara undvika att plugga så känn er (JA, JAG HADE 8 FOLLOWERS PÅ BLOGLOVIN' OMG B-KÄNDIS) inte allt för speciella.

Fick precis hem ett paket från Nelly.com :D
Beställde tre klänningar i förrgår (bra leveranstid där ja, vi gillar't) och två av dem satt perfekt! Den tredje får åka tillbaka imorgon igen.

För er som inte känner mig så väl så har jag en stor passion för klänningar, trots regelbunden rensning av min grderob har jag nog 30-40 klänningar och de är ju alla mina sockersöta favoritbakelser. Fast jag har faktiskt minskat en del på klänningsbärandet.

Dessa två var det alltså som är nyinflyttade i min garderob: (den nedre köpte jag baaara för att jag taggar sönder vår studentresa till Alanya så fruktansvärt mycket och visst ser den ut som en somrig Alanya-klänning?)





Men nu när jag får pengarna tillbaka börjar jag bli jäkligt sugen på att köpa en annan som jag faktiskt önskat mig i julklapp (=vill verkligen ha), men priset svider för en fattig student som mig. Får fundera lite. Men är den inte sagolik så säg?


"KOLLA PÅ MIN LÅNGA UTLÖSNING"

2012-01-19 @ 17:19:49

När matten verkligen börjar röra om i hjärnan ploppar gärna sådana här (^) citat ur vissa klasskamraters munnar.
Det var alltså uträkning och lösning som råkade bli ett ord.
Men hans hjärna är inte den enda som är heeeelt väck just nu.
Matematik E kursprov imorgon.
Jag vill äta kinamat och sedan ta en powernap.
Jag borde plugga.


Men för att komma in på det högskoleprogrammet jag vill sedan så behöver jag 18,2 poäng. Jag har redan 2,5 meritpoäng --> Jag behöver ha ett medel på (jag kan inte ens göra enkla plus/minus-tal längre. Imaginära tal och eulers stegformler känns enklare atm)... 15,7...? Vilket innebär VG i de flesta ämnena och MVG i några få.
Det känns som att min kamp i ettan och tvåan redan har fixat den delen så att...

Nu blir det kinamat!
Viljan segrar igen woop wooop!

Ska bara kolla facebook först.


Såhär kul är det att plugga historia förövrigt.

So to speak.

2012-01-18 @ 18:05:04

Jaha...

Smsade med en söt liten vän och han fick mig att fundera lite på om man kanske ville ha en vardagsblogg trots allt. För att komma ihåg roliga och tråkiga saker som hänt, spara minnen, musik, roliga tankar och så som man kan läsa i framtiden. För min egen skull alltså, annars hade jag väl inte tagit bort "blogg-connectionen" från facebook.

Men det känns lite konstigt att skriva som om man pratade med någon annan. Lite småfjantigt. Och jag har ju min privata blogg, men där i står bara viktiga saker eller sådant jag inte klarar av att ha inom mig längre.

Vi får se. Känner jag för att skriva av mig om mina ack så spännande vardagsäventyr någon dag så.

Jo, men jag ger det nog ett försök. Sedan måste jag bara bli bra på att ta bilder också. Därför jag såg till att skaffa en mobil med någorlunda bra kamera ju, så att jag kunde spara alla minnen.

At the moment har jag bara cirka en triljard webcam-ego-pics (spännande ord) på datorn, eftersom allt annat finns på en hårddisk som inte är inom en armlängds avstånd och för världens lataste Elvis är det lite för långt.


HEJ.

Here we go again...

2012-01-17 @ 16:41:13

Testiiiiis :D

RSS 2.0