God Afton

2010-02-28 @ 23:00:54

Sitter här och laddar ner lite mysiga och mindre mysiga filmer höhö... Lagligt såklart 8)

Var ju på bio förut, mer om det strax, och efter det drog jag och Kim hem till Julia en stund. Vi dansade, spelade piano, käkade mackor och var allmänt flum haha jäätemysigt såklart (:

Bion iaf. Ganska förutsägbar, men väldigt söt och det var iaf en komedi (inget drama som det stod på sf.se?). Många olika par och jag gillade hur alla personer kopplades ihop och jag ääälskar Ashton Kutcher )och han var med mkt hihi). Sevärd men ingen biofilm säger jag nog. Av 10 får filmen 6,5-7 typ (: Jag lipa faktiskt bara fem gånger! (;

Nää nu blire att kolla klart datan, lyssna musik och sen sova (:

Godnatt!
puss.

Så det kan gå...

2010-02-28 @ 16:43:06

Happ blev ingen Fanny idag tyvärr :( hon hade träning och jag var tvungen att äta osv. så det blev lite tight med tiden. Men men det får väl bli en annan gång. Nu ka jag precis få skjuts ner på stan för att se Valentine's Day med Kim och Julia! :D Haha egentligen tar det bara en kvart att gå ner till stan typ men man får väl passa på medan man är ung och har en mamma som vill skämma bort en (:

Fick precis reda på att vår skola inte är stängd imorn pga snön. Nästan ALLA skolor i hela Skövde kommun har varit stängda men inte våran inte. Nä, för vi har ju inte platt tak? Hm.. nåja får väl glädjas åt att träffa min käääära klass :*

Vi hörs ikväll efter bion!

Lyssnar just nu på: F.U.N song -Spongebob Squarepants (feat. Plankton) haha bäst ären!

puss.

Nordöstersjökustartilleriflygspaningssimulatoranläggningsmaterielunderhållsuppföljningssystemdiskussionsinläggsförberedelsearbeten

2010-02-28 @ 14:53:44

Jahopp snart ska man då träffa Fuffins! Hon ska bara fixa sig och likaså jag. Så länge leker jag ltie med webcamen ^^ funderar på vem som behöver såndär ansiktsförvrängar-funktioner när jag lyckades ta såna här bilder helt naturligt?









haha. jag vet att jag är söt...


Har iaf min nya kjol idag :D


puss.


Seg tråklördag

2010-02-28 @ 00:57:14

Har haft en väldigt seg lördag, men det behövdes. Har övat piano (inte alls så mkt som jag planerat men...) och totalstädat mitt rum (Y) Men hann inte byta plancher och hänga upp tavla... Hmm får bli imorgonkväll.

Imorgon blir det först att träffa min kära Fuffins. Fanny heter hon och är en supersöt flicka som har vart min bästa vän men vi har glidit ifrån varann lite. Ska bli kul att träffa den saknade skiten! <3 Efter det blire bio med Kim och Julia. Julia är en tjej jag lekte med i ettan, när jag gick på Lundenskolan, och som jag återfått kontakten med genom Andrine, vår gemensamma kompis, och genom pingstkyrkan. Vi ska iaf se Valentine's Day! :D Haha en massa kändisar med i den. Lär väl bli lite kaos, men verkar vara en helt okej romantisk komedi, läste precis att den klassas som ett drama. Nåja... Är väl inte lika förtjust i det men what to do? Ashton Kutcher är ju med iaf hihi :*

Nä, nu ska jag sova tidigt idag tror jag. Fast jag lär väl inte somna så jag ska nog sätta på en film. Sagan om ringen var längesen... Hmm... Nåväl. Ha en underbar söndag!

Sötnosen himself.




puss.

Att avreagera sig.

2010-02-27 @ 01:43:13

Oj oj oj. Någon är på blogg-humör idag/igår (kl. är efter midnatt).

Behöver skriva av mig lite.
Jag är oftast en glad flicka och har inga större problem. Inga allvarliga psykiska eller fysiska sjukdomar och jag har fina vänner och en bra familj. Det går bra för mig i skolan etc. Har väl självklart mina problem och bråkar osv men jag ska inte klaga egentligen.
Men det finns två saker som av någon anledning får mig att må skit. Okej nu säger jag skit för att det är då JAG mår som värst. Jag har aldirg råkat ut för cancer så jag kan itne säga att jag mår bra bara för att jag aldrig har varit med om ngt riktigt hemskt... hahaha nu blev det lite krångligt. Men alltså jag har ju bara mina egna erfarenheter att utgå ifrån och på MIN skala av välmående är det dessa två saker som ligger lägst. (Förutom en viss bortgång MEN det var ju en engångshändelse. Detta är återkommande situationer/händelser)


1. Prestationsångest/För höga krav på mig själv, som jag ibland inte uppnår eller helt enkelt mår dåligt över att jag får kämpa så hårt/inte kämpar tillräckligt hårt för att uppnå.

2. Ingen av mina vänner älskar mig mest. Haha jaa det kommer en förklaring (jag vet det låter töntigt och det är det säkert men)

Idag... Eller ah inatt tänker jag skriva av mig lite om punkt två just, för även om båda är aktuella är det punkt 2 som har etsat sig fast extra hårt de senaste timmarna.

Den här tanken ploppar ofta upp i mitt huvud av någon weird, oförklarlig anledning, oftast i samband med händelser då min(a) kompis(ar) har roligt utan mig vid ett tillfälle jag hade kunnat vara med eller så är jag med men inte riktigt i det roliga (svårt att förklara men) eller när min(a) kompis(ar) får mer komplimanger av andra/varandra eller ger mer komplimanger till någon annan.
Sjääälvklart ska alla mina vänner få ha roligt med någon annan än mig och kunna vara snälla mot andra/varandra och dom/ni har ingen som helst anledning till att säga förlåt eller få dåligt samvete över detta jag skriver nu. Jag skriver det mer för att få perspektiv på saken, fundera över varför jag tänker så här och för att "få det ur mig" lite.

Okej. Exempel taget från verkligheten (fråga inte varför berättelsen är skriven i tredje person, märkte det efteråt haha skyller på far min):
Elvis byter klass. Johan och Viktor känner hon sen innan (även Kobben, Marco och Hardar men i denna storyn är dom icke-relevanta). Kommer ganska bra överens med även Gutti, Miranda, Erika, Emma och alla andra i "vårt" gäng. Har bara missat typ tre veckor i början och på dagarna i skolan känner hon sig inte utanför.

Elvis får vara ensam hemma en kväll och har typ filmkväll. Elvis bjuder Johan, Viktor och Gutti självklart eftersom att hon känner dom väl. Men Elvis får lite dåligt samvete när Erika får höra om det och bjuder in henne oxå ven om dom inte känner varandra så väl.

Får en måndag i skolan höra många skratthistorier på morgonen och det pratas väldigt om Mirandas hjärnskakning osv. Ska inte gå in på detaljer eftersom vissa personer kanske inte vill det men nu vet nog alla inblandade vilken helg det handlar om. Elvis får efter lite diskreta utfrågningar och ett falskt leende reda på att (som hon misstänkte) någon har haft pizzakväll och bjudit ALLA i "vårt klassgäng" utom mig. (Kanske blev inte Viktor bjuden heller men? minns ej) Det var Erika som hade haft detta och jag blev väl lite fundersam eftersom jag bjöd henne hem till mig, men att ge och ta är väl bara trams och jag tycker inte att hon ska bjuda mig om hon inte vill så att.

Veckorna går och Elvis skiter i den lilla händelsen. Det var ju bara en rolig kväll och jag har väl inte kommit in i klassen riktigt. Karin ska ha klassfest och den här gången blir alla (förutom vissa helt asociala människor i klassensom Elvis inte räknar sig till) bjudna utom Elvis och Gutti. Hon får reda på detta genom att folk pratar om klassfesten och hon undrar lite och får frågan:
- Vadå? Har inte du fått det sms:et?
- Öh..nä?
- Aha... eh... hon kanske inte hade ditt nummer bara *fejk-smile*
Elvis tänker: Det går ju absolut inte att bara säga det IRL eller enkelt skriva till ngn annan på sms eller ta reda på mitt nummer? (här byter jag till första person (alltså jag ist för hon)fråga inte varför xD men orkar inte ändra) Jaja som sagt är jag ju ny i klassen och Gutti blev ju inte heller bjuden... Konstigt...
Får reda på senare att Gutti till slut blev bjuden oxå. På kvällen när Johan är på väg hem till Karin skriver Johan mitt i en av våra sms-konversationer att jag får komma på klassfesten om jag vill. Vet inte hur jag blev bjuden om det var Johan som nämnde det eller hur det nu gick till men men. Drog till Hentorp där Karin bor med Olleh på kvällen iaf...

Okej, nya tag. Slutet av höstterminen och nu kan jag väl inte klassas som "nykomlingen" längre? Men en dag efter skolan ska Johan, Gutti, Erika och ngra mer bada. Johan frågar Elvis om hon vill följa med och bada men nä hon gillar inte att bada (jag gillar inte att bada med andra än Olleh, Kim eller familj, skäms annars). Får sedan höra att dom gick på bio osv. Blir lite stött att dom inte bjöd med mig men äsch jag satt ju hemma och hade det jätteroligt ensam, med min dator, uttråkad.

Jullovet kommer. Har en skiiiiiiiiiiiiitseg dag. Är verkligen jätteuttråkad men av någon anledning hör jag inte av mig till någon. Tänker att någon kanske är inne på msn eller så är alla bortresta eller upptagna med annat. Nåväl dagen flyter på och på kvällen kollar jag min facebook. Får läsa flera facebook-statusar om "Hur roligt alla har haft det hemma hos Gutti". Johan, Erika, Emma W... och Emma Grahn?! (nu i efterhand vet jag ju vf hihi men ändå då visste jag ju bara att hon snackat lite med Johan men inte att hon var så bra kompis med Gutti och dom? :o). Nu blev jag faktiskt sårad på riktigt.
Får senare förklaringen att OJ! Vi glömde dig. Aoch! That hurt... Men skitsamma okej... Men inte nog med det nä då visar det sig att Johan kom på att de hade glömt mig på bussen på väg hem till Gutti han skickar t o m ett sms till Gutti som säger fan oxå. Detta var runt sju och Erika hade kommit dit senare och jag tror att det var Emma W som hade kommit dit typ åtta oxå eller något. Och nu undrar jag: Varför gick det inte att skicka ett litet sms till mig som sa: Förlåt att vi inte bjöd dig tidigare vi glömde dig men vill du komma till Gutti eller? (: (hade väl känt lite halvkul men skitsamma liksom. Glömt och förlåtet snabbt) Nää ni kanske fick dåligt samvete och tänkte att jag skulle bli ledsen. Det var ju ändå inte så stor chans att jag skulle få reda på det så ni låtsas som inget? Eller hur tänker ni? Sen skyltar ni ju ändå om det på facebook. BRA om ni hade bjudit mig senare. OKEJ om ni hade sagt till efteråt. Men att inte ens säga ngt? Det kanske är förståeligt att det känns som att ni inte vill ha med mig? Men det förnekar ni och jag får väl lita på det... Men ah jag var inte så glad.

Sen dess har jag väl känt mig någorlunda "med" i klassen även om jag inte blivit bästa kompis med Erika så är hon en fin tjej och jag gillar henne och tror inte hon har ngt emot mig (:

Och nu idag... Det här är något som bara jag känner. Ni har inte gjort/gör inget fel i den här punkten utan det är här mina cp-känslor spelar in. Viktor, Erika, Emma och några fler badade på idrotten idag. De smög även in på äventyrsbadet och hade jättekul (roligt för er (: det var fler än jag som inte var med och det var ju eran idrotts-grupp så no hard feelings här iaf) Men sen gick tydligen dom och även Johan (och Gutti????) och åt på kebabhouse osv. Okej, ni trodde att jag skulle till GBG (även om jag skrev att jag var i Skövde? x)) och nu skyller jag inte på er men jag känner mig jätteutanför när jag läser på facebook om hur kul ni har haft och bla bla bla.



Sååå... Sjuuuuuuuuuuuuuukt långt skrivet men poängen är iaf att jag känner mig fett utmobbad i "vårat klassgäng"
. Även om det inte stämmer känns det som att jag är det svarta fåret, den felande länken. Jag får liksom vara med men om någon ska väljas bort är det jag. Usch mår inte bra av sånt.

Men nu är det inte bara det här som är punkt två. De här tankarna har jag haft lääänge. Så här resonerar jag (det kanske låter töntigt men) och det är säkert inte sant men det här säger min hjärna till mig:

Av folket i min klass är väl Johan min närmsta vän men...
Johan älskar ju Markus och även Linn mer än mig. Dom är hans bästa kompisar. Och flera i klassen och båda dom visste före mig en ganska stor sak som hände nyligen. Denna ganska stora saken råkade jag höra Miranda prata om och inte förrän jag bad Johan berätta för mig gjorde han det. Tänk om jag inte hade råkat "over-hear" deras samtal. När hade jag fått veta?

Kim har sin nya klass. Och han gillar ju Evan mer än mig. Han skriver oftare hjärtan till henne, han kan skämtflörta mer med henne, krama henne mer och han säger oftare att hon är fin/vacker.

Evan vet jag att hon gillar både Maria och Catta mer än mig. Och för att inte tala om Simon. Jag vet att hon har undanhållt saker från mig och berättat saker för alla ovanstående och även Olleh som jag inte vet om (ingen av dom har berättat men jag ahr listat ut det utan att fått veta det) Och hon älskar säkert Kim mer än mig oxå för Kim är mkt snällare och sötare än mig. Och en gång kunde hon... (ah jag skippar den storyn). Är väl mitt fel oxå att vi inte är lika när längre men ah.

Olleh älskar Della mkt mer än mig. Kolla bara bdb. Hur många bilder handlar om Della? Hur många bilder handlar om mig? Hur ofta säger hon inte hur mkt hon gillar Della? Hon har sagt att hon är beroende av Della men inte av mig. Hon blir mer ledsen när hon bråkar med Della än med mig. Hon kan berätta allt för Della och dom känner varandra bäst. Och nu har hon Ninorta oxå. Jag är bara tyst och irriterande osv.

Vem är mer någon som skulle kunna ha mig som bästa kompis? Jag har gått igenom många namn men dessa är de väsentligaste.

Nu som sagt kanske detta inte är sant men ngnting inom mig försöker säga att det är just så här det är. Jag är värdelös.

Men varför måste jag vara ngns bästa vän? Kanske mina vänner har flera bästa vänner och gillar mig lika mkt som ngn annan? Och vem är min BÄSTA vän då? Ska dom oxå gå runt och vara ledsen för att domtror att jag rankar ngn högre än ngn annan?

Jag vet ju att jag inte rangordnar mina vänner på det sättet. Jag har självklart närmare vänner än andra och folk som vet mer om mig än andra men för det kan jag tycka om flera personer lika mkt. Men ändå kan jag inte tro det om andra?

Ändå kan jag få värsta emo-anfall för detta?
Evan har ju fått trösta mig en gång när jag fick ett sånt anfall i kyrkan.
Jag kan lipa och verkligen stänga in mig i mig själv och bara vara allmänt depp. Idag har jag varit det hela eftermiddagen/kvällen.

Nä nu är jag nästan svettig orkar inte skriva mer. Kan hålla på ännu längre, men lugna jag ska inte plåga er ;), och resonera men det här är iaf mina känslor. Ocensurerade och ärliga. Så här tänker jag och det spelar ingen roll vad någon säger. Jag känner så här och ibland mår jag verkligen skitdåligt av det här. Vet inte när eller hur det kommer försvinna, men det hjälper inte att folk tycker synd om mig det är iaf ett som är säkert!

En vacker dag ska ni få höra lite om punkt ett. Då blir det förhoppningsvis ett liiiiite kortare inlägg haha.
Godnatt.
puss.

Spännandeeee...

2010-02-26 @ 17:49:45

Okej. Jag har 6 bevakare på bloglovin (WOOOOW) hahaha de här bevakarna är dock väldigt viktiga för mig :D Blir lite småglad att någon faktiskt läser min blogg. Jag vet att en är Olleh. Men dom andra fem då?

Kom igen och kommentera nu!!! Vilka är ni? Jag vet att iaf en till av er är ifrån Skövde (troligtvis alla) eftersom du följer Fanny Folins (stava?) blogg oxå... hmm..

Älskar er käääära bloggläsare hihi :*
MEN ni är sjukt dåliga på att kommentera. Har fått EN kommentar från en klasskompis en gång. Fråga frågor! Tipsa mig om vad jag ska skriva om!!! Vad som helst :D


puss.

Shopping

2010-02-26 @ 16:57:03

Idag har man då småshoppat litegranna på H&M dagen till ära (: (studiebidraget kom idag)

Köpte detta:

Skiiiiitsöt gammelrosa (balconette(?)-)BH med svarta prickar och svart rosett, allting i siden. Andas 50-tal lr hur? :D 129:-
Matchande trosor oxå dessa med rosett 49,50:-
Är faktiskt finare i verkligheten är på bild (: funderar på att köpa likadana trosor fast ljusblå med röd rosett. Snyggt?




Knallrosa kjol med typ volanger i tyll (?) (Ballerina-aktig) Lyser om den men den är riktigt söt och kommer nog bli välanvänd. Har redan en liknande i mer "smutsig"ljusrosa men vet inte riktigt vilken jag gillar mest (: Köpte den faktiskt på rean för bara 50:-(!) (ord. pris 199:-) men då får man stå ut med att den är en strl för stor ;) passar nog ändå.





nää nu ska jag käka upp min fil med banan och frysta blåbär :G ni kan få en fin bild på det oxå:





Avslutningsvis måste jag säga ÄNTLIGEN. Man visste det ju hela tiden och dom är ju så söta tsm:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article6659888.ab

Fast är inte en av flickorna som är heeelt crazy about him men han ser bra ut.


puss.

Snö...

2010-02-25 @ 17:56:36

Har precis varit och trotsat snöstormen som viner utanför mitt fönster... eller ah... Det snöar iaf rätt mkt.
Skulle fara till Ica Kvantum för att införskaffa provfiant till mig och Max. Men funderade nästan på att skippa maten eftersom att det bjöds på tre-rätters därinne i form av smakprov. Haha seriöst det var stora bitar med bullar fyllda med snorkräm. Snorkräm är vad vi i familjen Leinonen kallar vaniljkräm. Fy va moget (: Anyways så kom sedan ostbitar och skinkbitar på tandpetare, yoghurt, juice, apelsinklyftor och även en liten portion med potatisgratäng, kyckling och körbärstomat. Haha det var sjukt gott :G

Nu har jag iaf tryckt i mig en microvärmd "lax-hollandaise"-låda!  Brukar vara min favorit men det hade blivit något fel på just denna portionen så det var inga kryddor, moset var klumpigt, inga tomatbitar och ingen dill. BLÄÄ! :<

Nåja ska fixa lite och spela piano nu!


puss.

I've never let my school interfere with my education

2010-02-25 @ 10:25:11

Godmorgon!

Sitter på svenskan och diskuterar svenska hamnar... Skitkul. Absolut. Haha men hellre det än att diskutera boken "Utvandrarna", som vi egentligen borde göra men tur är väl det för man ska typ ha läst 350 sidor och jag har läst... Hmm... ngnstans där runt... noll sidor. Score, Elvis! Nåväl... Det tar ju inte så långt tid att läsa om man bara tar sig tid... (för det vet ju jag att jag verkligen kommer göra). Fick tillbaka SO-provet förra lektionen. Trodde det skulle bli typ VG+ men lyckades ta mig över MVG-gränsen. Fast jag med mina höga krav är missnöjd. (Tycker inte att någon annan som får VG är dålig men jag jämför mig med mig självoch endast mig själv och jag vet att jag är kapabel till bättre (åh vad många ggr jag har diskuterat det här -__-))

Anyways... Snart blire engelska. Det är rätt kul iaf. Sen blir det PANNKAKOR! Yay, enda goda maten denna veckan. Åhh vad hungrig jag blev nu. Attans...

Happ happ.. Skriver nog mer ikväll.



Serious mode. Har en stor, mysig kofta på mgi idag :D Det är nog Ejnars (min storasysters bästa kompis typ)


puss.

Wave to the world and smile

2010-02-24 @ 17:10:42

Happ idag var man hemma från skolan då. Fruktansvärd huvudvärk har plågt mig idag men efter mkt sömn, leverpastejmackor och Eros Ramazotti börjar det nu bli bättre.

Jaja speaking of nothing har precis rensat lite bland mina bloggar jag följer på bloglovin. Följer nu endast (^^) 31 bloggar varav ca tio uppdaterar dagligen.

Inte mkt annat att säga idag ^^ Kanske bloggar lite senare ikväll om jag får lust (:
Nu blire mer Eros varvat med Disney OST mm.
Förresten! Verkar som att jag är den enda som tycker att Björn Skifs, Phil Collins och Eros Ramazotti har typ identiska röster? Brao iaf. Lite små hesa och dova. Har hört jämförelser av Phil Collinsoch Ramazotti förr men...?

Skifs:
http://www.youtube.com/watch?v=NPuo73n0ak8

Collins:
http://www.youtube.com/watch?v=JIVaUcE4kAM
http://www.youtube.com/watch?v=niumcjEj55A

Ramazotti:
http://www.youtube.com/watch?v=ok3eHAloBjg

Eros har iof lite mer... Nasal röst och lite mer originell (: (=bättre)

Haha litet PS. Pelle Ankarbeg har oxå en såndär fin gubbröst som är lite lik de andras!
http://www.youtube.com/watch?v=URhouP6vKTA (Han börjar sjunga några sekunder in i låten)



Italienska favoriten Eros (: <3



puss.

Boppbopp

2010-02-23 @ 21:00:25

Jahopp... så sitter man då här i soffan och ännu en tisdagskväll spenderas med att vänta på världens bästa TV-series nästa avsnitt! HOUSE!!!! <3 Så sjukt bra äre verkligen (: Underbar humor med en fin blandning av drama och spänning. Titttatittatitta! Nåväl...

Idag har jag vart i skolan (BIG SHOCK) och Olleh sov hos mig (: ... Hade kunnat komma till skolan då första lektionen "var inställd", vilket betyder vår lärare kommer dit och säger: Jag är jättesjuk idag håll er undan. En elev säger: Ahmen du kanske borde gå hem då! ;) Läraren: Ahh jo... Ahmen jag går nu då ni kan väl jobba lite om ni vill.
Jaha.... väääärt. >< annars flöt skolan på lite halvsegt som vanligt. Försökte vara mitt nya icke-skal haha gick väl sådär ^^ (förklaring på det kommer en vacker dag)

Efter skolan skulle jag spela piano så jag skyndade mig dit men givetvis sa en lapp på dörren att det var inställt. Åh! Ännu mer värt. Meen sen träffade jag iaf en saknad Bobo (: Bobo är Helenaskolans längsta elev (1.97??). Han är ett år yngre och en av mina bättre kompisar. Öh ah venne hur jag ska beskriva honom mer men SÖT är han iaf! :D Vi har nog känt varandra i ca ett år nu. Vi bakade JÄTTEMISSLYCKAT (första gången i mtit liv min kända kladdkaka blev misslyckad (skyller på att äggen och sockret var slut så jag fick delvis ta sötningsmedel vilket gör den torr)) haha sen handlade vi lite... två gånger ^^ Gick en bit och kollade på "ett småkryps liv" hahha den var rätt rolig och Bobo var sjukt flummig xD Sen busade vi lite och nu gick han precis hem (: mysäjgt värre. Jo justeja... Han heter inte Bobo då men ;) vet knappt vem jag själv menar när jag säger Niclas Mathson haha :D (inflikar lite småstolt att jag uppfann smeknamnet Bobo som niu är flitigt använt av både nya och gamla vänner till honom 8))

Bobo (finns typ bara sånahär otydliga och mörka bilder på den här grabben den här är dock snyggast ;G)



hahah var tvungen att ta med texten "Bara för Elvish" längst ner till vänster även om de itne syns typ ><. Han har nämligen den som profilbildpå facebook bara för att jag älskar den bilden (A)

Happ ska nog trycka i mig lite keeeeeeeek och sen blire House


puss.

Ta sig i kragen och Polkalycka ♥

2010-02-21 @ 22:32:30

Jaaa min uppdatering är på topp som vanligt eh-heh...

Vad finns det att säga?
Jag är käääär i Hästpojkens nya låt "Gitarrer & bas trummor & hat"

Såg Polkapix igår btw! Åhh det bandet gör mig så bubblande lycklig i hela kroppen. ALLA låtar dom gör är helt fullständigt obeskrivligt... sprittlande!! En blandning av sprattlande, kittlande och spralliga typ! Eller jag vet inte. Men om det är ett band i världen som alltid gör mig glad så äre Polkapix. Och dom är ju såååå underbart söta dom dära! :D Jag står alltid och storler hela konserterna! Måste se helt psykad ut när jag står och hoppar lite för mig själv och ler flickförälskat från första till sista ton haha. Spelar INGEN roll att det är ett lokalband. Dom är lika grymma ändå! Har spenderat dagen med att försöka lista ut lyrics (typiskt mig att inte komma på orden på svenska) låttexter till vissa av deras låtar som tidigare har vart rätt otydliga >< haha vissa ord/rader är ju helt omöjliga men nu har jag nog fått kläm på det mesta. Nåväl nog om det.

 

Har precis käkat popcorn och brottats med min storasyster. Känns skönt att jag är den starkare av oss två (: trots hennes fem fler år på nacken. (Synd bara att hon är mkt smartare och kan fler grepp som gör ont)

Näpp nu äre dags att prova lite kläder vi har fått av mammas bästa kompis Eva. Hon är en shopaholic och använder knappt hälften av kläderna hon köper så då och då får vi hem lite t-shirtar å sånt haha vet inte om jag hittar ngt fint men men...

På tal om Eva så ska hennes son Max bo här i veckan. Mamma är ju hans gudmor så han ska hälsa på litegrann. Han bör komma närsom helst.

Nåja ska kämpa med bloggandet nu faktiskt!

Lite halvkass mobilbild på mina älsklingspojkar (polkapix, puckon)från i höstas när dom spelade på JC. Underbar spelning som vanligt :D ♥ ♥ ♥ ♥ 

 

 

 

puss.


Sjuk...?

2010-02-17 @ 15:03:10

Åhhhhhhhhhh mitt huvud sprängs snart. Hade lovat att komma hem till Evan och lämna hennes födelsedagspresent imorse vid halv tolv. Dock blev presenten aldrig riktigt klar (trots att hon fyllde år 3 feb haha jag är dålig) sååå hon ska få den på lördag när jag, Kim och hon ska va. Men men problemet var egentligen itne presenten utan min mördar-huvudvärk som fick mig att försova mig rätt mkt sen orkade man ju inte ta sig till Evan så hon kom hti en liten stund. Lyckades iaf tvinga mig till kvantum som evans sällskap (fast egentligen mest för att köpa choklad till mig själv hah PMS is the shit) Men men nu håller jag på att dö och kallsvettas så ska sova en stund till och käka lite choklad sen försöka ta mig upp och duscha och ta mig till Olleh (:

hahah förresten...  http://www.varkanslor.nu/?id=HUDHRvaRncbFNDkiwcs5dZUW9Q05q4  GULLIGT VA? :D älskar texten i trädet ♥

Imorgon ska jag iaf till Christer, om jag får tag på honom. Christer är min mammas gamla kille som jag växte upp med. Typ min bonus pappa. Bodde ihop mellan att jag var 7 och typ... 12? fast dom var ihop lite innan.
Nåja vi får se kan inte tvinga min hjärna till mer plågsam datortid nu



Fick hålla på länge för att inte få spegelvänd text (webcamen spegelvänder så försökte vända tillbaka med spegeln men sen sågj ag ju bilden i spegeln och då såg den spegelvänd ut så labfdkmbfgkj så ovärd tid spenderad på det ist för att 1. googla en bild på chokladen eller 2. använda ett program enkelt i datorn för att vända tillbaka bilden... well well är man Elvis så är man)

Världens godaste choklad!!!!! ♥♥♥♥♥♥



puss.


the days keep rolling on so painfully slow.

2010-02-13 @ 12:59:51

Japp då var det sportlov då.
Gårdagen spenderades med min kära Kim. Lite bäst är han allt ♥
Vi såg SAW VI och The Children. SAW-filmerna blir bara sämre och sämre och äckligare och äckligare men den här var ett undantag! Visst var den sjukt äcklig men inte sämre än föregående iaf! Adam i SAW I slår ju allt men sexan slog både 2an, 4an och 5an (:

Sen såg vi även The Children som sagt och den var RUSKIGT BRA. Jag och Kim kollar på sjukt mkt skräckfilmer och oftast skrattar vi åt dom eller tycker att dom är allmänt töntiga men både jag och Kim satt där utan att våga sträcka ut fötterna utanför sängen hahahaha Sjukt bra var den. Barn som blev sjuka, inte massa zombies och vampyrer (jag hatar såna filmer >< men kim älskar dom...) och inga dåliga specialeffekter utom en! Hahahaha vi dog lite på slutet dock. hahahaha riktigt kul faktiskt. Men men ska itne avslöja ngt ;)) Annars köpte vi godis, snackade, satt vid datorn, kollade kavelbros skolkatalog mm. Mys mys. Var väl hemma runt midnatt eller ngt. Däckade rätt fort i soffan.

The Children



BTW! Mina cupcakes igår var en stående/slående (?) succé! :D Allaa älskaade dom hihi (: *stolt*

Näpp nu skaj ga fixxa iordning mig och sen ner på stan och framkalla lite foton inför en sak. Sedan ska jag hämta min lillebror... Vi skulle gå å fika idag men nähä han var inte nöjd med det så det blir badet ist. Kanske inte jättekul men han blir ju glad iaf (:

puss.

Kopptårtor

2010-02-11 @ 22:45:32

Godkväll!
Följde precis Evan hem en bit (: Har träffat henne en timme nu på kvällen bara å skrattat åt fula videor och snackat. Annars har jag hunnit med lite annat idag oxå

Blev till exempel utelåst efter skolan. Åkte till ryd och upptäckte att det var låst, hade inga nycklar och mobilen var död. JIPPI! Som tur var kom Grace och Gabriel (styvmor + lillebror) hem efter en halvtimme typ. Men då var mina fingrar och min röv redan förfrysta ^^

Anyways... Har bott hos pappa nu sen i söndags men idag kom jag hem till mamma igen (:
Har bakat CUPCAKES! :D (vilket man kan läsa ur min svengelska-översättning i rubriken) Det blev som vanligt kladdkakemuffins med chokladmousse med chokladcrisp på hälften och BLÅTT(färgerna varierar) "vanilj-vispat-fluff" på andra hälften. MUMS Toppades med jordgubbskulor, hjärtan och blommor! We like! Dock är dom tills imorn då vi är 8 pers i klassen som turas om att baka varje fredag ist för att köpa dyr efterrätt i skolan hihi lite dorky kanske men HEY vi är ju naturare? ;) Dessutom äre gott!

Nu har jag iaf svinont i magen efter att ha tryckt i mig massa smet och klet! MUMS :G Hade gärna lagt upp bilder men min syster har min kamera med på sin mini-skidresa så... jaja kanske blir ngn kass mobilbild.


Ska byta till mina mjukis-fleece-dress nu!!!!

puss.

Hiss eller diss

2010-02-10 @ 23:37:13

Har inget att skriva om och fick lite inspiration av Jonna (http://absolutjonna.devote.se/) En asbra blogg förövrigt.

Varning för långt inlägg!

Hiss:

Bloglovin
Du har kollat facebook, bdb och kanske bloggat litegrann. Du är inne på msn men den extremchatten i början har lagt sig lite och musiken är på. Du har inte planerat att lämna datorn än på ett tag. Vad gör du? Läser bloggar självklart. Jag trodde ALDRIG om mig själv att jag skulle börja läsa bloggar och sånt men ack så fel hade jag. JAg är nog lite halvt-addicted (inte riktigt som med facebook men men). Jag trodde iof heller aldrig att jag själv skulle börja blogga men men haha. Anyways äre rätt jobbigt att gå in på varje blogg flera ggr om dagen utan att veta om den har uppdaterat eller så kanske man börjar läsa på ett inlägg å sen märker att nee vänta det här har jag redan läst. Dessutom kanske man skiter i att kolla den i ngn dag för att man tror att den itne ska uppdateras så mkt och så visar det sig att det är 12 nya inlägg. Jaa det jag vill komma fram till är att en extrem underlättning för det hela är Bloglovin.com! Man söker på en blogg eller väljer bloggar från topplistan att bevaka å sen kan man se hur många nya inlägg och vilka bloggar som har skrivit vad från sitt eget konto. En ny sak nu är att man kan koppla sin blogg till kontot och även sin blogg till bloglovin till facebook ^^ haha. Det jobbiga är bara om man glömmer kolla bloglovin på två dagar och PLOPP så har man 120 nya inlägg att läsa >< jaja så äre väl när man följer alla storbloggar typ (kisse, blondinbella, kenza och foki) Följer nog runt 30-40 bloggar (varav minst hälften är vänner som itne uppdaterar så jätteofta.


is the shit


Keane
Ett underbart bra band, som har blivit totalt bortglömt. Satt och kolla på tv med mamma häromdagen när en dokumentär + live-konsert med Keane började. Det var ju riktigt bra! Mamma letade fram deras skivor i CD-hyllan... Eller hittade hon dom? Minns inte haha men nu lyssnar jag för fullt igen. Tänk hur man kunde glömma dessa? Med deras underbara radiohit "Everybody's changing". Sååå vacker <3 (: Pojkarna var riktigt söta och roliga oxå! (Y)



Konserter
Ack ack. Ett av livets goda ting! Finns nästan ingenstans man mår så bra som längst fram på en konsert (där ett bra band spelar vill säga). Hur lite man än kan andas och hur många tjuvnyp, knuffar och armbågningar man än får vill man bara stå där för evigt! Ahh längtar så tills vår/sommaren när konserter och speliningar börjar komma igång. Men iof så blire ju Polkapix snart! :D we love love love! Och i mars blire NEverstore den 13e och kent den 18e. I skövde resp. Gbg med Addan (och Kim?) resp. Olleh. :* på det! Och i sommar blire Huuultsfreeedsfestivalen AWS var ju på Roskilde nu i somras, Peace & Love 08 och Hultan 06-07 sååå nu blire en reunion med min saknade festival! Taggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



Mammor som botar chokladsug
Igår var jag riktigt sugen på choklad. Alltså forreal! Så där så att man bara slet ut allting ur ala skåp för att kanske hitta en gammal, äcklig chokladbit längst inne i ngt skåp. Jag tror det är en av mina svagheter. Lyckades hitta 2,5 bitar asgod mörk choklad (me likes very much mörk choklad) men kunde det stilla mitt extrema behov? NEJ :GGGG I was hungry. Hungry for bloood DDDD: Nämen eh... Choklad är min passion så. Just då kom mamma fram till mig och de mirakulösa orden uppenbarade sig för mig:
- Jag ska handla vill du ha ngt?
*säger ingenting av ngn konstig anledning som vi låtsas är paralysation (?) pga chokladundernäring*
- Kanske en Jacky? (jacky är en burk chokladpudding som finns bland risi frutti och det där. DET ÄR ASGOTT och äkta nostalgiskt för jag har alltid ätit det sen jag var liten och eftersom jag itne gillar tårta brukar jag få jacky med ljus i på min födelsedag. Åhhhh)
- JAAAA! :D:D *nicka frenetiskt*
Hihi och så var mitt chokladsug botat... för stunden.

kärlek


Kärlek för mina vänner
Här behöver jag inte säga mkt. Fem nya kärlekspar på en vecka! Åhh är så himla lycklig för allas skull HIHIHI :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD <3


Diss:
Melodifestivalen
Jaaa varje år tänker man att det kanske ska bli lite bättre... Men nääe sämra och sämre för varje år... Kollar dock bara om jag är med ngn kompis som vill se eller inte är upptagen lr typ ngt sånt... Jaja ärligt talat kollar jag nog pga. Måns Zelmerlöw förresten. Har ju en lite halvpinsam fjortiscrush i honom hihi (a) allt brjade som ett skämt och slutade med inköp av båda hans skivor osv osv. Tihih men han ÄR snygg! Dock var ju hans skämt i melodifestivalen av lägsta klass (MEN vi skyller på manuset) haha. Det enda roliga i melodifestivalen på länge var väl Björn Gustavsson ;) Musiken blir i varje fall sämre och sämre och sämre och röstningarna blir bara mer och mer förvirrande. SVT försöker bara lura oss på pengar med alla tusen röstningar. Nåväl... Salem al Fakir är ett musikaliskt underverk. Så söt och så bäst. Tack och lov att han gick till finalen åtminstone. Lite vett har svanska folket trots allt!



Skoldatorn
Hatar att vi inte är admins på våra datorer? Jag menar vad ska vi göra liksom? Vill ju bara ha msn och slippa skit ebuddy... Och kunna ha lite spel... Lr kanske kunna TA BORT VIRUS? hahaha har ju lyckats få både det ena och det andra på datorn via min externa hårddisk(A) haha jaja ska ju va glad att vi får låna datorer iaf... som iof bara duger till word, facebook, bloggar, paint och bdb typ... Jippie!

Kemiprov
Kursprov del 1 imorn. Vad ska man säga? Inte jättesvårt men jättemkt :(((( Och smarta Elvis har ju absolut övat i tid som vanligt... he..he... nåväl jag vill inte iaf!  :(

Svårköpta födelsedagspresenter
- Vad önskar du dig förresten?
- Blir glad för vad som helst :D Eller inget! Eller en kram kanske? Nä du behöver inte ens köpa ngt!
- Ja..ha... Jo tack för det utömmande svaret...

KÄNNS DET IGEN? Åhh kan ni inte tänka ut ngt under resten av året så ni har ngt att svara! Var lite giriga och åpna ni fyller ju år lixx! Bara säg ngnting jag menar man söker ju lite tips och det är ju inte så att man itne tänker köpa ngt >< Åh nej ni blir inte glada för en kram!
Evan och Johan känn er utpekade! Nåväl Marco gav mig ju tips till Johans present och Evans är på g... Men fortfarande... Hjälp till lite!

Kärlek för mig
Blir typ aldrig kär längre och ingen blir kär i mig. Vad ska man säga? Killar är mkt problem men samtidigt kan det ju avra ltie mysigt och roligt? Men men...


Mornin'

2010-02-07 @ 14:29:49

whatever he says *peka på rubrik*

Jaa, idag är det verkligen sönadg. Sitter i soffan ingosad i mitt täcke är astrött och har bara lämnat soffan för att:

1. Hämta ett päron

2. Gå på toa

och

3. Gå på toa

Vaknade tidigt idag av ngn konstig anledning >< kanske df jag har lite huvudvärk. Eller det beror nog snarare på mitt extrema overusage (finns det ordet???) av datorn. Anyways... Igår var en tänligen trevlig dag. Kim sov hos mig och vi började våran morgon med att ta oss ner till stan för Kim skulle klippa sig. (Kims frisyr är en annan historia (låg på marken och skrattade så jag fick ont i magen första gången jag såg det men ah... det var nog mest chocken. Från så långt hår till kort. Det ser faktiskt bra ut. Efter ett tag... Och speciellt i fram... Men jaa det bör nog bli lite längre;))) Medan Kim klippte sig gick jag och tog en naturell hamburgare (äter ingen annan hamburgare) som frulle.. nä va fult... frukost* på Donkelonken. Sen mötte jag min kära vän Johan som jag kan prata med om ALLT. den grabben va ♥ Och vi mötte upp Gutti (min klasskompis... och nej jag vet att ni undrar det är icke hans riktigt namn... men för mig är han Gutti och inget annat) oxå. Gick runt en liten sväng på stan och Johan provade jeans. Hiphop-stilen var inte riktigt hans grej haha. Vi träffade även på klasskompisarna Erika och Emma W.

Mitt på torget hade det byggts upp en minimal skidbacke oxå. Ngra snowboard-åkare railade en asstor sak och allt gick i slow-motion. Riktigt tråkigt vare så vi begav oss mot donken (igen för mig ^^) Jag åt ett happy meal som vanligt då det är såå gott och jag är ändå kräsen så alla stora hamburgare känns bara ovärda.
Efter en stund kom Kim tillbaka igen (han drog hem och åt en stund oxå) och jag och kim tog ngra vändor på diverse olika bussar genom hela skövde. I Hasslum lämnade vi min Happy Meal-leksak som var typ en äcklig hand som kunde röra på sig. Vi la den i en snöhög så det såg ut som ngn var fast där i.... Tvivlar dock på att den kommer skrämma ngn.. möjligtvis en dement liten gumma på promenad en mörk vinternatt.

Vi drog sedan till Stöpen för att kolla på vår lille Bobo's innebandymatch. Dom förlorade men Bobo gjorde mål och assist iaf ;) Sen drog vi och åt IGEN och den här gångenblev jag bjuden på "sallad" (bacon, tomat, gurka, kyckling, pasta, ägg, krutonger, kebabsås) av Kim och nu mådde jag rätt illa. Avslutade dagen hos Kim med melodifestivalen och filmer som jag iof inte kollade på. (läs vf nedan)

Idag är jag riktigt trött och sliten. Däckade ganska fort i soffan när jag kom hem. Somnade med kläder, smink och tofs kvar i håret. Ja Elvis hade faktiskt tofs igår kväll. Men det var bara för att jag hade ett enormt RUFS på huvudet. haha Hade ju min personliga massör hos Kim. Så låg med gåshud i typ två timmar medan Bobo gav mig huvud/nacke/hårmassage gash det var skönt. Även df jag itne såg filmerna haha låg ju med huvudet ner i en kudde. Jag som inte gillar massage ^^

schleten.




puss.


Ren och skär glädje.

2010-02-07 @ 00:57:41

Om man ska dö lycklig och på toppen av sitt liv är det nu som är stunden

Ska typ gå och skjuta huvudet av mig nu med ögonen fyllda av glädjetårar.

Eller näe... inte riktigt kanske men.

ÅHHHHHHHHHHHH vad jag är glad och ÅH vad allt känns bra.
Tyvärr har det mesta med andra människor än mig att göra så jag kan inget skriva här som inte är privat men...

Det bubblar och spritter i hela kroppen. Hela den här månaden är gjord! Asså jag kan leva på det här hela 2010!


ögnloiasfnhkjabnfg
En liten glädjesak är att Sveriges hetaste kille "Davids bror" tränar på Nautilus! Hallå?


Hyperventilerar och det öser ner glädjetårar för mina kinder.

Jag är så sjuuuuuuuuuukt glad




en liten del av mitt rage-glädje anfall xD man ser typ ignet men.... förtydligande av iaf chattfönstret:



puss.

så ovärt ><

2010-02-04 @ 22:11:57

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1344516/elvislivsfilosofibloggse?claim=g8hk2n885yt">Följ min blogg med bloglovin</a>


det där är bara en länksak för att jag ska kunna koppla  min blogg till bloglovin och kolla kommentarer å sånt därifrån ^^

Naturrutan

2010-02-04 @ 15:25:38

Sitter då här i naturrutan (haha så fiffigt... NV-programmets egna lilla sällskapsrum ja) Heeeelt tootalt öde! Väntar på min käre vän Majkel (: han slutar dock kvart i fyra och jag slutade halv två >< som tur är fick jag sällskap av Johan på stan till halv tre men sen blev det till skolan igen. Snackade en stund med Addan, Ida och Malin oxå men dom var tvungna att dra fort igen.... Tiden segar sig fram...

Kan ju berätta lite om min dag. Hade SO-prov imorse. Det gick bra tror jag. Hade dock ltie problem med vissa frågor mendet verkade som att alla hade problem med dom två så jaa. Får väl hoppas på ett MVG iaf (:
Sen hare itne hänt så mkt. Blinddöva som läser läppar är ju rätt kul å så 8)
JOOO HUR KUNDE JAG GLÖMMA?! Har hämtat ut min Neverstore-biljett nu iaf :D :D :D 190 spass gick det på! Sååå ttly worth it :D ♥

japp japp. Nu kom Majkel gående. Blev glatt överraskad men han skulle bara på toa -_- nåväl. Måste till stan med honom sen och köpa present till Evan och så ska vi nog träffa Fanny :D å så pilates med Addan senare!


justeja! igår började House oxå! Det äger ganska hårt jao. Den gubben är både het och rolig.



puss.

Kemi...

2010-02-02 @ 10:45:12

Usch usch usch....
Det här är en grov sammanfattnign av alla avsnitt till provet. Om ni ser alla små rutor så äre dom jag ska fylla i när jag kan ett avsnitt (varje avsnitt är mellan 3-10 sidor typ)
Plus anteckningar och ett häfte...





Jag älskar hatar kemi

puss.


Orkaaaaa

2010-02-01 @ 23:12:27

Orka att alla hatar Every day - Neverstore och att det är en cover.

Orka må illa av hetsätning... xD

Orka va cptörstig.

Orka längta ihjäl sig efter mars månad.

Orka ha prov i samhällskunskap och kemi (nio kapitel?!).

Orka vara vaken.

Godnatt.



Orka vara söt.


puss.

...

2010-02-01 @ 18:45:26

Jag vill bara att du ska vara det sista jag ser innan John Blund kommer och det första jag ser när solen går upp. Det spelar ingen roll vad de andra säger, för de ser ju inte det jag ser och framförallt känner de inte det jag känner. Jag är i kärlekens våld och sålänge dess klor håller mig fast finns det inget ngn kan göra. Du är min drog och jag är beroende, jag måste ha dig till varje pris, kosta vad det kosta vill.



RSS 2.0