Design!

2012-11-28 @ 19:50:41

Vill tacka världens bästa Linn för den fina och "elvisiga" designen! Är sjukt glad att du lade tid på den, även fast jag inte ens bad dig :D

Tusen tack nu kan jag blogga i en superfin blogg på min resa!
 
 

panic station.

2012-11-15 @ 00:11:16

1,5 månad kvar tills vi lämnar landet. I minst 6 månader.

Innan dess ska man fixa vaccinationer, sjukförsäkringar, visum, spara pengar, ringa länsförsäkringar och kolla upp sparkontot, ha avskedsfest för kompisarna, ha avskedsfest för jobbet, ha jullovslan, åka till Uppsala, åka till Stockholm för att göra laborationerna till kemin, skriva slutprov för kemin, jobba må-fr och ibland helger, träffa nya och gamla vänner som knappast bara bor i Skövde, städa, rensa garderoben, fixa min fotovägg, vara så mycket som möjligt med Hampus, fixa alla julklappar färdigt, fixa födelsedagspresenter till alla som fyller år innan jag åker, fixa alla andra nödvändigheter inför resan, åka till Stockholm igen för fotomässan, kalas och fester, gå på julbord, plugga till slutprovet, skriva färdigt alla hypoteser, flödesscheman och riskbedömningar till labbarna, våga ringa vårdcentralen och eventuellt åka dit för massa jobbiga, äckliga undersökningar ÄNNU EN GÅNG, skriva till brevvännen, träffa mina småbröder som bor på olika ställen, hjälpa "bonusfamiljemedlemmen" med skolan, hjälpa vänner med skolan, vara med mammas familj, vara med pappas familj, träffa min syster, fixa i ordning bloggen, prioritera vad man verkligen behöver köpa och vad man ska spara till resan. Sedan kanske man vill kunna göra spontana grejer också och inte alltid planera varje timme, varje vecka. Ha tid för sig själv och bara vara. Träna finns inte ens på schemat. Jag vill ju så gärna men prioriterar självklart jobb, vänner och plugg först.
 
Don't get me wrong. Är sjukligt tacksam över mitt underbara jobb, mina fantastiska vänner och att jag mår relativt bra fysiskt och psykiskt och framförallt att jag ska få göra en sådan fantastiskt resa. Men det är bara så himla mycket just nu. Min hjärna går på högvarv hela tiden. Känner mig konstant stressad och det blir ju inte bättre av att mitt minne är kortare än den här:

 
Gång på gång glömmer jag bort saker jag lovat och planerat, dubbelbokar och trippelbokar. Får så himla dåligt samvete av alla jag måste ställa in med och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hinner aldrig stanna upp och ta det lugnt, tänka över saker och ting. Måste seriöst sätta en maxgräns för hur länge jag får äta och gå på toa vissa kvällar. Och på morgnarna räknas varje minut.
 
Att jag inte hinner träna och att jag stressar så mycket gör mig så trött och utmattad också. Och då behöver jag sova mer. Sover jag längre på morgonen blir jag mer stressad på morgonen. Somnar jag på kvällen innan läggdags är hela den dagen och till och med veckans planering förstörd. Har virtuella post-it-lappar på både mobilen och datorn i tusen olika färger för att på något sätt försöka ha ett system på det hela.
 
Inte blir det bättre av att man är facebook-beroende.
 
Okej. NU är jag nog färdig. För den här gången.

Måste bara upprepa att jag är tacksam för livet jag lever just nu och jag älskar alla mina vänner så sjukligt mycket, men det vore skönt att hinna njuta lite av det hela också.
 
Tiden bara rinner iväg.
 
1,5 månad.
 

RSS 2.0