Resterande veckorna i Thailand.

2013-04-10 @ 19:10:08

Ja... nu var det verkligen längesedan jag bloggade... Anledningarna: Har inte orkat, har skämts för jag har tagit "för lite" bilder (har inte orkat/velat ta med mig kameran til blöta, sandiga osv. platser och har tappat bort min mobil), har inte vetat vart jag ska börja, har haft för kul eller mycket att göra osv... Men nu äntligen. Sitter i Hong Kong just nu i ett vidrigt och dyrt hotellrum, men imorgon ska jag äntligen, äntligen till Kina. Och inte nog med det, så mötte jag upp min prins i Bangkok och lyckades få med mig honom till Kina hihi :D Vi var inte så bra på att vara ifrån varandra...


Men nu till Thailand. Det har hänt så mycket att jag nog inte kan berätta om allt, så jag låter nästan bilderna tala för sig själva. Jag har träffat vänner för livet. Vänner jag spenderat 24 timmar om dygnet med i flera veckor, men det känns som flera månader eller till och med år. Tiden går så fort när man reser och likaså relationer. Någon man ätit middag med en kväll känns som någon man gått i samma klass som ett år. Någon mman rest med en vecka känns som en bästa vän. Folk i vår grupp blev "ihop" efter ett par dagar, men gjorde slut lika fort och intensivt var det. Visst, det går inte att jämföra med ens vänner hemma. Det var alltid något som saknades hur mycket jag än älskade mina reskamrater. En slags djupare känsla, att man kan berätta allt och att personen känner en utan och innan. Så himla knäppt allting. Men trots att min resa inte riktigt blev som planerat på grund av pengar, ensamhet och andra missöden, så är jag relativt nöjd. Vi har redan planerat en reunion i augusti allihopa. Åh. Hade väl önskat att jag dök lite, men det blev aldrig av helt enkelt. Snorklade i alla fall en hel del.

Nåväl, för min skull men kanske också för att ni ska kunna få en någorlunda bild av min Thailand-resa kommer här lite ord om vad mina dagar fyllts av: Snorkling, privat båthyrning, toasties, hemliga stränder, 7eleven, apstränder, överexploaterade turistfällor, oupptäckta pärlor, vänskap, kärlek, buckets, sova, festa, massor av god mat (särskilt caesarsallader), shopping, hajar, ensamhet, Fullmoon party, flak-taxis, songthaews, Lucky House, perversa och elaka vandrarhemsägare, bungalows, air-conditioning, jungel-fest, skratt, tårar, tatueringar, cliffjumping, strawberry daiquiris, bada, sola, avsked, välkomnanden, vattenpipor, solned- och soluppgångar, korallrev, mopeder, insikt, förlorade saker och vänskapsarmband. Och en himla massa spenderade pengar på mat till gatuhundar... Haha, så himla fina djurvänner i vår grupp. Och ja, gruppen bestod av 10-16 personer hela tiden och folk kom och gick ständigt. Det var rätt svårt att hitta ett bord när vi alla åt tillsammans. Och vad är förresten oddsen att vi har tre personer med modellkontrakt i samma grupp? Varav två även gjort (SMÅ)roller i minst en hollywood-film??

Vet att många av er (*host* mamma *host*) tror att det bara har varit fest, fest och fest och visserligen har det varit en hel del av den varan, men jag tror ändå att det jag kommer bära med mig för resten av livet är de underbara platserna jag såg (och inte fotade), människorna jag mötte och erfarenheterna jag fick. 

Och på tal om förlorade saker... Hittills antal förlorade...
skor: 4
bankkort: 2
hårborstar: 3
tofsar: 30-40 st
mobiler: 1...
kläder: massor
och mer därtill.

Men nu kommer bilderna, tjihu! Borde vara några hundra fler, men bilderna finns kvar i hövvet mitt.
 

RSS 2.0