Blogg om blogg

2009-12-29 @ 15:26:25

Måste berätta om världens bästa blogg... Ehe näst efter min såklart... (:

Den här bloggen är sjukt djup och filosofisk. Den har fått mig att skratta högt flera gånger och att verkligen inse allvaret i vissa saker. Den är både lätt och svår på samma gång och man lär sig mkt om världen samtidigt som det är underhållning. Den här bloggaren är mycket miljömedveten och framför allt väldigt klok! Elvis gillar.
En del vackra bilder då och då gör det hela bättre! Jag rekommenderar verkligen att gå tillbaka till några av de gamla inläggen. Det roligaste är nog inlägget i spetember i år "What kids know about the ocean..." :D

Den här bloggen uppdateras inte så jätteofta men man är nöjd ändå för inläggen är ofta tänkbara men också rätt långa så man kan behöva "vila" lite ifrån den ibland ^^. Den uppdateras typ 5-15 ggr i månaden beroende på hur upptagen bloggaren i fråga är.

Bloggaren själv är en av mina största idoler både inom just bloggandet, som person (det man vet/har sett/hört/läst) och inom musiken. Han har en underbar sångröst och när ni har kollat in hans blogg kan ni passa på att lyssna på någon av hans underbara låtar.


http://freshnessfactorfivethousand.blogspot.com/


OBS! Bloggen är på engelska och kan ha vissa svåra ord men lexin is your friend! (googla "lexin" och klicka första länken)


Låtar ni bör lyssna på:
Make it mine
Wordplay
The Remedy
Sleeping to Dream

och alla andra men ovanstående är ngra av mina favoriter (:


The blogger himself :*


puss.

Haha kvällslig(t) underhållning/tidsfördriv

2009-12-27 @ 22:26:56

2009
Hur har året varit för dig? - väldigt upp och ner
Bättre än förra året?  - på vissa sätt

Någonting du aldrig kommer glömma ? - Absolut! Kan ge exempel på bra grejjer iaf... typ dykningen, lite minnen med Olleh, gymnasiestarten bl a.
Har du flyttat under året? - Nopp
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Ohja! Har hittat massvis
Isåfall vilken? -  haha asmånga ju men den som går varmt just nu är Cocaine med Nomy (seg jag vet.)
Har du kysst en främling? - Näedå



KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit under året ? - Som vanligt.
Har du varit kär? - Hum hum... Nae tror faktiskt inte de
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Jaaa
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Jaaa
Har du haft ett hemligt förhållande? - Haha nä vem skulle de va hemligt för?

SORG&HÄMD.

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - Inte  vad jag vet.
Har  någon i din släkt avlidit? -  Uhm... Nä?
Har du slagit någon med knytnäven? - Haha jadå
Varit i slagsmål? - Nä bara på skämt



PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? - Jadå
Isåfall vad?  Köpt ovärda impulsköp t ex. annat vill jag inte nämna här
Har du skämt ut dig? - Hahaha hajjemän (:
Har du ljugit för en vän? - Ja.
Har du varit ute en hel natt? - Japp
Har du blivit tagen av polisen?  - haha nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Ja



SKOLAN

Vilken skola går du på? - Västerhöjdsgymnasiet
Har någon varit elak mot dig i skolan? - haha jaa
Hatar du någon på din skola? - jaa
Har du gjort något framsteg? - I skolan? Nä ligger nog på samma nivå typ men klart jag lärt mig mer
Haft alla rätt på ett prov? - Japp ;)

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? - Det har jag  sannerligen
Har du förlorat en vän? - Har glidit ifrån folk och förlorat och fått tillbaka vänner
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? -  Hum...Ja lite
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Nej det tror jag inte
Har du ljugit för en bästavän? - Ja
Har du haft en relation med en vän? - Nopp




So this was xmas, I hope you had fun.

2009-12-25 @ 00:59:06

Jaa, det var årets julafton det.

Förutom klapparna i inlägget nedan fick jag även:



MJ-bok, Britney Spears parfym, lotion och läppglans, torr/volym hårpuder (Y), LDB ansiktsrengöring och ansiktskräm och hundra spänn. Joo mindre pengar än vanligt faktiskt men mormor är kvar och jag fick ju mkt fina presenter ist (:



Och så det bästa av allt (: Tårar, tårar vid detta paketöppnande. Bästa julklappen någonsin.




Den är typ en kvadratmeter stor och ännu finare i verkligheten <3

¨
Såhär såg jag ut efter några timmars bortnött smink och trasiga tights:




Vår julgran med så mkt pynt vi kunde hitta (: (baksidan är oxå fylld och massa pynt är litet/smälter in i granen)

puss.


Happy X-mas!

2009-12-24 @ 13:48:50

Vill bara snabbt säga Goood juuul! :D

Har redan fått:
x Platt-TV med inbyggd DVD
x Britney Spears parfym - Midnight Fantasy (stoor flaska)
x 4 Böcker av Sophie Kinsella (Shopaholic-serien)
x En POLKAPIXTRÖJA! :D
x Scrapbooking-stickers
x Godiiiis i julstrumpa
x Ögonfransböjare
x Fina glitterpennor
x Ansiktsrengöringssak

Av Mamma, Martin och Sanna. (syster)
Och det är två julklappsutdelningar kvar! :D
Har käkat godis och julvörtbröd + lyssnat på julmusik + öppnat julstrumpor + öppnat julklappar under granen idag! Om ett tag bär det av till farmor men först lunch (:
Kastar in en bild på vår överbelastade gran imorn men inte mkt mer än så trorja ^^ min kamera är död och vi får se om jag laddar den (X Men klänningen jag ska ha på mig blir iaf samma smo på avslutnignsmiddagen i nian + svarta tights. Se nedan



Hoppas ni får en lika bra jul ni med :D

En vit jul förresten (Y) !

Haha lite dålig bild men...Ska ha mina andra lite högre klackskor med rosett på dock (: och inga blå naglar ^^




puss.


Deck the Halls

2009-12-23 @ 18:02:58

Oj oj dt var mig en dålig uppdatering, Elvis!
Haha jaa men jag hör ingen klaga så att. Ingt intressant har ju hänt ändå så att. Igår vare dock julavslutning så vår klass fikade (åt godis), bytte julklappar och kollade på "Det våras för rymden". Jag fick tre leksaksbilar som jag gladeligen roade mig med hela den "lektionen" eller två timmarna i klassrummet. Sedan vare käkning av julegröt som kräsna Elvis absolut inte äter. Satt iaf med och pratade lite med alla från klassen för artighetens skull (intalar jag mig själv men jag kommer ju faktiskt sakna alla D:)

Efter skolan blev det Olleh en stund men det var en ganska asocial timme må jag säga haha. Men hon är bäst ändå <3 En missad buss senare träffade jag min Kim! (: Han och jag gick hem till mig och knarkade "cocaine" hahahah dålig ordvits men eh. En sjukt bra låt iaf (: Och så kollade vi på lite skumma youtubeklipp och lyssnade på musik. Men efter ett tag fick jag lämna Kim ensam i min lägenhet och själv åkte jag på släktkalas för min käre far som fyllde 45! Det var en relativt stor överraskningsfest och av mig fick han ett jättefint kollage, som han dock inte uppskattade :< typiskt pappsen.
Kim tog sig dit vid åtta iaf och vi gick och lämnade våra biobiljetter till Olleh och Della i snön, eftersom vi själva ändå inte hade haft tid att gå och det blev en massa fel. Avatar var iaf "Bra som fan" enligt Olleh, så det får bli nästa gång ;)

Kvällen spenderades istället med pizza, chips, fejk-fanta, "The Day the Earth Stood Still" och världens bästa Kim. Fattade dock inte slutet med tanke på att jag såg tio sekunder, sov tio sekunder, såg tio sekunder osv. Tur att den inte ska lämnas in på en vecka haha. Men filmen var helt klart sevärd :D! 6,5/10 typ. Vi däckade alltså ganska tidigt för att vara jullov. Typ halv ett (:

Vaknade vid elva i morse och dagen har bestått av Kim, stääädning i massor, julpyssel (inslagning och rimmning(paket)), Evan kom hit en stund medan jag städade och åt mat (eller ah.. glass hahaha) och hjälpte mig lite grann. Snart blire att klä granen, göra julgodis och kolla på Bingolottos uppesittarkväll med mamma, Martin och systra mi hihii Jag tror nog jag är den enda i hela världen som faktiskt älskar att kolla på Bingolotto utan att själv spela (fast det ska vi faktiskt göra idag)
Fråga inte men jag har en sjuk bingolotto-fetisch och har haft den sen jag var fem lr nåt...


Programledarna genom åren. Min personliga favorit var nog Lasse. Tycker att Rickard är lite tillgjord och tråkig. Försöker dra skämt som misslyckas brutalt och han är inte "Bingolotto"... Nä nu ska jag sluta  hahah är jag 56 lr 16?

Hahaha fick precis nostalgi-kick och nu måste jag lyssna på Lasse Kronér låten som jag, Evan och mina barndomskompisar Olivia Svahn och Rebecka Karlberg uppträdde med på roliga timmen med innebandyklubbor och dans. http://www.youtube.com/watch?v=LZPOpk_jWOc



Loket



Lasse Kronér


Rickard Olsson



puss.


I'm sittin' here in a boring room it's just another snowy sunday afternoon... eller kväll då.

2009-12-20 @ 23:32:28

GODMORGON!

Idag har varit en trevlig dag så som alla andra dagar i lilla Elvis liv... Vaknade hos min käre lekkamrat Olivia men väckte henne (ogillas av Olleh) och fick göra i ordning mig tidigt (ELVA! :() för att åka hem och städa lite, fixa lite annat (läs: sitta vid datorn) och sen äta en födelsedagslunch för Martin, mammas kille. Vi glömde dock sjunga! ajajaj. Men lite fina presenter fick han iaf (: Bortskämd och kräsen som jag är fick jag speciallunch. Makaronlåda! Mammas <3<3<3 Hann fixa i ordning min lillebrors julklapp oxå! Blev jättebra faktiskt (: typ "upplevelsecheckar" som han får ta en i månaden ex. Laserdome, bio, filmkväll, picknick, aspö osv... Födelsedagsfika och sen ut till ryd för att hjälpa Olleh skriva sin uppsats. Det gick rätt snabbt och enkelt (:

Lite senare kom Viktorbäbi och joinade oss. Vi drog hem till far min och käkade godis, kex och russin och drack cola. Kollade på 2½ men gjorde vi oxå. Sen vart det ut till bussen och vänta med en massa lek i snön! hahahahha sen började det roliga. Viktor började jaga Olleh runt dagiset på andra sidan vägen och gissa vad som kommer farandes en liten bit bort på vägen just då? HAHA

Bussen var det ja. Jag ropade Viktor en gång... Eller snarare sa det högt för mig själv för innerst inne (i min onda själ) hoppades jag att bussen skulle hinna åka. Bussen stannade och jag kollade mig snabbt omkring och gick på. Satte mig på ett säte och började skratta högt för mig själv hahahah Detta var alltså vad jag trodde var sista bussen till stan kl. halv elva en söndag liksom. Olleh ringde och mitt samvete drog mig i håret. Jag sa åt henne, samtidgt som jag hörde viktor svära i bakgrunden, att säga till Viktor att springa upp till Ryds centrum eftersom bussen ska vända å sånt så han hinenr nog, snabb som han är. Sitter lugnt på bussen och snackar lite med Olleh samtidigt som vi båda skrattar. Bussen svänger ner mot ryds centrum. Ingen Viktor i sikte. Ska jag "plinga på knappen" så att han får lite mer tid på sig? Näe hahahaha. Bussen har nu åkt förbi hållplatsen. Elvis börjar skratta ännu mer och högre för sig själv. Den andra människan på bussen, vilken jag itne kunde urskilja kön på (kort mörkt hår, grovt ansikte med tjejögon och stor tröja), började nu kolla lite konstigt på mig. Men men messade lite med Johan och gick hem. Nu sitter jag här förfrusen och "no-life"ar framför datan.

Jo förresten! Det gick tyvärr en buss till hem ): fast den gick från ryds centrum.


Slänger in en snabb bild på mig och min kära syster som precis blivit yoga instruktör btw! Gz till henne (; hahah joo om ni undrar så gör vi den där hamster minen ni vet. Från comhem reklamen men dock ursprungligen från det här klippet : http://www.youtube.com/watch?v=8lXdyD2Yzls




puss.

t-t-t-tired

2009-12-19 @ 11:26:01

Godmorgon!
Ögonlocken är tunga men kan inte somna om. Olleh sussar sött två meter bakom mig (:

Igår var en sjukt rolig dag haha skrattade skiiiitmkt. Skolan rullade på rätt segt och jag, Emma, Erika och Viktor var asflummiga och skrattade åt allt och alla. Sista lektionen var idrott och våran egengjorda koreografi går verkligen framåt :D Efter skolan blev det till stan och träffa Kim! Min allra bästaste killkompis i hela världen :D Om man helt garanterat vill skratta tills magen krampar är Kim ett säkert kort ;) Har känt honom sen typ 4:an på fritids men vi blev nog kompisar i femman på riktigt då vi gick i samma klass i tre år. Fick med mig Addan (Andrine) oxå (: Vi vandra runt på stan en kort stund, för Addan skulle köpa julklapp till syster sin och vi kämpade hårt med att lära oss Kims nyinköpta  "Tamagotchi Familitchi" hahahha Ja, det var ett riktigt mysterium. Vi blev trötta och satte oss på ngt golv inne på Commerce, då både emobänkarna och Caf'e Graddhyllan var helt fulla. Commerce är btw Skövdes centrala... "galleria" xD eller ah det är väl iaf runt 40-50 affärer där och det ligger mitt i stan. Men iaf så hade vi sjukt tråkigt och vi funderade på vad vi skulle göra då Kim, smartass, helt plötsligt utbrister:
- JAG VET *med jätteexalterad röst* Vi går hem till mig *rösten låter som om världens äventyr är på g* och slår in julkolor i papper!
*Tystnad...*
...
...
*Kim ser fortf exalterad och seriös ut*
*Jag och addan kollar på varandra och börjar gapskratta*
Då går det upp för Kim att det kanske inte var världens bästa idé. Det var nog snarare en väldigt väldigt dåliga idé. Han försöker förklara bortg ig varför han sa det men har insett det roliga och kan själv inte sluta skratta hihi.

Fem minuter senare kom han iaf på en smart idé. Vi begav oss mot bussen till Kim. Väl där åt vi mellanmål, som av ngn konstig anledning alltid är som godast hos Kim (?). Vad man än äter och vart man än äter det är ALLTID mellanmål godast hos Kim. Sen skulle vi dra till Ljungabackarna (höga backar) för att åka pulka! MEn såklart var Kims alla pulkor utlånade till hans småkusiner. Så hahahah Addan och Kim gjorde världens fulaste ICA-kasse-blöjor. hahah dom såg så löjliga ut xD Jag använde en bob vi till slut lyckades hitta, en påse som stjärtlapp eller mina egna glidiga byxor ;) Hahah men shit va kul vi hade iaf hahaha har inte skrattat så mycket på länge. Tack ! >3

Senare blev jag hämtad och höll på att frysa ihjäl. Efter en stund gick jag till Kvantum, ICA-affär precis vid mig, och mötte upp Olleh, Della, Evan och Simon. Vi snackade en stund sen gick jag, Olleh och Della hem. Kvällen spenderades sen hos mig med Viktor och flickorna :D


puss.

Lycka forts.

2009-12-17 @ 22:27:04

Cha cha Olleh! Och kanske mamma då...
Japp del två i två delar vare ja.

historia nummer ett:
En torsdag i skolan. Inte hlet som vanliga torsdagar. denna torsdag fick vi nämligen reda på att våran kära fröken... fröken datakunskap (namnglömska vare!) nu var sjukskriven och jobbade deltid så vi skulle få en magister. Magister Christer närmare bestämt... Vår första uppgift blev att göra en powerpoint-presentation av sig själv och musik blev sjklart en av bilderna och jag började med mitt lilla kollage med mina favoritartister. Neverstore och polkapix hamnade självklart där. Helt plötsligt känner jag en hand förbi mitt huvud och Magister Christers dova stämma uppenbarar sig.
- vad äre där för snygging då? säger han och pekar på basisten i Neverstore, Oscar Kempe.
- Det är basisten i ett av mina favoritband :D
- Jahaja du lyssnar på Neverstore?
- Ja :o (tänker: coolt en gubbe med koll på musik)
- Ja men det där är ju min lille oscar
- Ja... (tänker: mindre coolt en gubbe med pedofilistiska tankegånger)
- Min son alltså
- VA?! :D Seriöst?! :D
- Japp har du sett deras nya video?
osv osv.
Självklart tyckte jag att det var skiiitcoolt och blev asglad :D Sprang in till mina kära klasskamrater i rummet bredvid och skrek ut dom glada nyheterna.
- Aha men är inte Neverstore från Skövde typ?
- JOO :D Vadårå?
- Ja men då äre ju inte coolt
EH?!?! Nähä? Varför skulle nu inte detta va coolt?
- Hade det varit coolare om basisten i ditt favoritband (i detta fallet var det ngt amerikanskt halvstort band) varit våran lärarvikarie?
- Jaa de klart! Ofta du är så glad då
*irritera sig på att jag är glad och totaldissa*

JAHA?! Sen när beror ett bands storhet på vilken stad de kommer ifrån och vilket land? Och hur glad jag får va och hur stort det är för mig påverkas ju självklart oxå av bandets härkomst. Jättelogiskt verkligen.

Låt oss säga så här. Vi är någa vanliga ungdomar ifrån San Fransisco. Ska precis ha matte och in kommer Kirk Hammet's (gitarristen i Metallica) pappa in.
- hello kids! i'm your new substitute teacher! (:
Inget barn får nu bry sig eller bli glad. Vi är ju i San fransisco och Kirk kommer ju härifrån. Okej nu är ju faktiskt SF rätt fett mkt större än skövde och chansen är väl mindre men låt oss säga att det handlade om en stadsdel i SF (som jag itne vet vilken Kirk kommer ifrån men). Och även om det skulle vara så att Pappa Hammet blev våran vikarie i Skövde så får man ju inte bli lika glad som om Kylie minouge kommer in. Kylie kommer ju från Australien och det är ju ännu längre bort än SF! Och hallå ofta du gillar In Flames mer än Tokio Hotel då? Dom är ju ifrån Sverige? :S

Hör ni inte hur psykat det låter? Ett bands storhet eller hur mycket man kan älska dom kan inte dömas utifrån deras ursprung. Okej, jag förväntar mig inte att alla ska hoppa och skrika exalterat för min skull då dom inte själva gillar nävärståår för det är ju lika psykat det. Men samtidigt har ingen rätt att ifrågasätta hur stort det är för mig. PUNKT


Del två av två. Tadamdamdamdam
Ännu en gång handlar de om idiotiska ifrågasättningar av mina "lokalband". Jag blir lika lycklig och glad varje gång jag ser polkapix eller har sett dom... eller ska se dom. Och om jag träffar dom blir jag genast asgenerad och för mig är det en asstor grej. Jag menar några av ens största idoler?! (Snälla tänk inte men dom har ju bara gjort tre låtar blö blö blö. För det första har dom gjort 9 låtar jag känner till plus spelat massa covers. Hur många låtar måste ett band göra innan man har rätt att gilla dom? Jag gillar älskar alla deras låtar så...) Självklart blir jag exalterad. Okej, vi säger att era största idoler är... Slipknot (ursäkta men *spy*).  Nej förresten, tänk bara på ert favoritband som inte är från Skövde. Ni säger till mig att det inte är coolt att se/träffa polkapixarna eftersom 1. dom är från skövde 2. du kan ju se dom jätteofta. Okej vi låtsas att slipknot eller vilket band det nu är spelar i Sverige 20 gånger om året asbilligt/gratis. Då skulle ni inte gå på deras konserter? Ni skulle inte bli asglada varje gång och bete er som små fangirls vid första anblicken. För man kan bara avguda band från platser utanför sverige lr åtminstone ifrån en annan stad. Skulle just ditt favoritband bli Sverigefantaster och vara här jämnt och ständigt till och med gå på gatorna i Skövde så skulle ni inte älska dom lika mkt längre?

Hm jaja... blev inte så himla filosofiskt och bra som jag hoppats på... känner mig mest som en riktigt ståltönt HAHAHHA men ah


puzz.

Lycka

2009-12-16 @ 23:25:40

Vill börja med att ursäkta för dålig uppdatering. Hmm... känns som att jag ursäktar mig för mig själv eftersom det bara är jag och olleh som läser min blogg och hon bryr sig nog inte hahaha hon ser mig ju varje dag ;)

Nu kommer då det här lite längre inlägget jag utlovade i helgen men på riktigt nu då 8)

Det jag har funderat på ett tag har med lycka att göra. Lycka och musik. Musik betyder väldigt, väldigt mycket för mig och två av mina favoritband sedan ett tag är Polkapix och Neverstore (: Nu äre så här att båda dessa band härstammar på ett eller annat sätt från Skövde. Alltså den stad jag bor i och alltid har bott i (utom när jag var miniminielvis men skitsamma x)) Polkapixarna är allihopa från Skövde och bor här och Neverstore-medlemmarna gick på musikgymnasiet och kommer härifrån eller från städer i (allting är relativt) närheten. Inga artister(...i livet...) gör mig så glad som dessa band tror jag faktiskt. Har svårt att ranga min musik för det går i perioder och beror på mitt humör för även Muse, KYO och System mm. gör mig sjukt glad ibland. Ehh tappa trådeen....

Anyways. På neverstores konserter har det hänt ett antal gånger att jag blir så lycklig att jag gråter. Okej, för vissa (som iof inte läser min blogg) kanske detta seems strange, men så är det. Man blir helt sprallig och man fylls av bubblande glädje och känslorna svämmar helt enkelt över. Man är två meter (JA FÖRSTA RADEN ÄR ETT MÅSTE) ifrån världens hetaste Jakob oh oh oh så snygg. ibland undrar jag om det egentligen är så att jag lipar för att han är så snygg... Så var det ju nästan första gången iaf. Haha :D Nu en del av det jag funderat på. Folk ifrågasätter hur jag kan bli så lycklig av "skejtpunk/rock/pop". Det är ju inga fina låtar? Hur kan man gråta till det? Det är liksom meningen att man ska 1. Vara killer med rufsigt hår och tajta hängiga jeans 2. ska ställa sig tre rader bak och bara moshpitta eller hoppa runt och skrika for no reason whatsoever 3. Ska tycka att musiken är cool och bra, precis som en själv. Eller 1. Vara en emo-tjej som står längst fram med nerklottrade armar och kajal ner till knäna 2. ska skrika JAKOOB JAKOOB eller ERIIIIK eller OSCAAAR och headbanga lite smått och sen säga till sina kompisar att kommer svimma och jag börjar snart lipa men man gör det aldrig 3. Musiken är asbraaaaaa och jag ska gifta mig med den och den (och sen säger man samma sak om alla andra emoband (neverstore är inte jätte-emo direkt men ah)).

Sen kommer jag där. Klär mig antingen väldigt flickigt och gulligt eller "vanligt", använder knappt smink och typ står mest längst fram och leer gigantiskt, sjunger med i låtarna och hoppar och skriker endel också men (: Men DUN DUN DUUUN Jag börjar lipa till någon av mina favoritlåtar eller när energin är på topp BAM allas blickar vänds mot mig och det här är inga åhh va lycklig hon måste vara blickar utan snarare åt "Vad sjutton håller hon på med?! :S Man kan ju inte lipa till en Neverstore låt? Iaf inte en som inte ens är en ballad". Efteråt kommer en tjej fram till mig och frågar om det har hänt något? Är du ledsen?
- NEJ JAG HAR SETT NEVERSTORE DET ÄR GLÄDJETÅRAR!!!!!! :DDD...
- Eh...jaha okej *vända sig och gå*
Varför får man inte få starka känslor av annat än vackra ballader med fina sångtexter. Jag menar på Peace&Love när Kent spelade grät jag som en galning genom hela Blåjeans och lite efter (dock berodde ju det på att jag tänkte på att Olleh borde varit där men det är en annan saga haha) och då stog alla och kollade på mig med förstående blickar och log. What's the difference liksom?!

Det var punkt nummer ett angående lycka och musik.

Den andra punkten som egentligen är i två delar kommer imorgoon för nu orkar jag inte blogga mer.



Så extremt obeskrivligt sexig.

puss.


Att unna andra lycka.

2009-12-14 @ 22:46:03

Nu kommer då det här lite längra inlägget jag egentligen utlovade i helgen men 8)


En sak jag har funderat på ett tag har med lycka att göra. Lycka och musik. Musik betyder väldigt mycket för mig och två av mina favoritband är Polkapix och Neverstore (:




Ångrade mig. har verkligen inte alls någon lust att skriva längre.

Glad Lucia (?)

2009-12-13 @ 11:24:26

Jaa idag är det Lucia, men ärligt talat kommer jag inte ens ihåg vad man gör på Lucia? Eller vad skapar Luciastämning? Känns faktiskt som en ganska vanlig söndag. En skiiiiitkall en dock. Av någon cpig anledning har jag vart vaken ngn timme redan och hunnit duscha medan Viktor och Olleh sussar sött. Jag menar jag ÄLSKAR att sova och brukar vara proffs på att somna om men inte idag inte och vi var ändå uppe och flummade till 5 igår? haha jaja kommer vara astrött imorn.... Får hoppas att det kommer redan ikv så jag lyckas somna i bra tid (dream on)(haha vitsigt märkte jag).


Om några timmar blire av till en miiiicket saknad Antonio.... Lr jaa refererar hellre till honom som Fjanton men haha han kunde ju få lite coolt, tjejförförarsound över sitt namn ;) Haha måste nog vart senast i våras vi va O___o ?! Men vi träffas ju i skolan ibland... en del... rätt ofta faktiskt men itne mer än ngn kort minut ju D:

Nä, nu ska jag äta (är skiiithungrig), borsta tänderna, öppna trettonde luckan i min chokladkalender (! :D) och om ett tag väcka Olleh och Viktor. Ska nog skälla lite på Viktor för jag är rätt irriterad just nu. Mest på katterna, eftersom det faktiskt inte är helt Viktors fel. Eller joo några grejjer är hans fel. Men ändå, måste ju få ut min mini-ilska på någon (:

Slänger in en snabb bild (ja jag vet jättegullig va? ><) som får representera min irritation




puss.

Muse - The Resistance

2009-12-12 @ 15:01:58

Måste bara tvinga alla att lyssna på detta underbara album. Varenda låt är ett mästerverk! Genren är väl elektronisk symfonirockindie med maffiga gitarriff och även underbara ballader och pianostycken. Sångaren Matt, Matthew Bellamy, har en underbar röst som kan ta extremt höga toner men även några mycket låga. Hans röst ger en gåshud och ett plus är ju att han är fett snygg också. Såg Muse i år i Stockholm faktiskt, den 24 oktober närmare bestämt. Och trots att scennärvaron kunde vart bättre var det en fantastisk konsert. Har lyssnat på Muse i två-tre år kanske. Har väl varit lite till och från i perioder men men (: Ni som inte kommer på vilka Muse är känner säkert till "Knights of Cydonia", "Hysteria" eller "Plug in baby" iaf? De två första är med i diverse tv-spel typ rock band och guitar hero ^^

Mina personliga favoriter på skivan är "I belong to you", "MK Ultra" och "Unnatural selection". Älskar den härliga jazzkänslan i förstnämnda.

Hittarna från skivan är väl "Resistance" och "Uprising", så för er som inte är invanda Muse lyssnare kanske ni ska lyssna på dessa lite mer mainstream låtarna först.

Lyssna gärna på deras andra album också!



Sångaren Matt ! :D Grym gitarrist! Kolla live klipp på youtube

puss.

Lazy lördag

2009-12-12 @ 14:55:15

Måste säga att denna lördag känns extremt seg. Både jag och Olleh tycker att det känns som en söndag! Ligger i gästsängen (aka. min säng då Olleh alltid sover i min säng haha ;)) och väntar på att Olleh ska duscha klart. Muse är på på högsta volym och för tillfället spelas I Belong to you <3 Mor och killen hennes är på In Flames i GBG tills imorgon så jag och Olleh bor här hemma ensamma över natten! Myysigt värre (: Vi får väl se vad vi hittar på...

Om ca en timme ska vi ner på stan och träffa Viktobäbis iaf <3 Min klasskompis och våran gemensamma bra killkompis hihi :D


Viktor :D ja, han är fjortis ;D


puss.


Everything changes

2009-12-11 @ 19:38:53

Har precis gjort en backup på alla mina bilder från min externa hårddisk, eftersom mammas hårddisk precis kraschade trots flera misslyckade försök till återupplivning (typ lägga in den i frysen över natten O__o?). Blev iaf lite orolig, men nu har jag roat mig med att kolla igenom lite gamla bilder. Mest egopics hahahah (A) Shiet på vissa av bilderna asså :o




Här är då en bild från typ -01/02 ngn gång ... Nu kan ni som undrar förstå varför vissa kallar mig tjokk harry potter som liten haha D:

Haha gissa hur gammal den här är?... tro det eller ej men det är "bara" tre år sen xD hösten -06


Tidigt -07. Hon är halvt emoklädd, stenseriös och har fått sina lila linser som dock knappt syns på denna bild. Hennes hår har nu blivit orange efter den vackra rosa permanenten som efterföljdes av en blekning och knallrosa toning! underbart


Inför mitt första och enda valhalldisco. Tkte jag var så fin haha! pinsamt? sminkade mig typ för första gången ever btw. Våren -07


En tydligare bild på mina lila linser och äckelorangea hår (Y) även detta 07



nej datumet stämmer ICKE. I början av sommaren fick jag för mig att klippa lugg. Observera emofestivalambandet (Pier Pressure (My chemical romance, Avril och Sunrise Avenue var där (OCH NEVERSTORE <3))) mismatchningen av armband, lila naglar, ljusrosa rosett och röd tröjja :*


Mot slutet av året försvann de lila linserna och emostilen började lugna ner sig lite. MEN tro det eller ej haha de där lackhornen hade jag faktiskt på mig till skolan ett par gånger. Fortf stämmer niga datum på några bilder. Kom ihåg de! ;)



Blonderade slingor våren 08




Håret växte (gömt bakom ryggen men är långt långt) men inte elvis. Men min stil består nu av endast klänningar och kjolar i regnbågens alla färger. HAHA jag vet att min bitchpose är härlig! You talkin to me?!


 

klippte mig lite nov 08 (nej mitt hår är inte oranget, bilden är)




början av 09 likadan lite blondare av filippinernas sol dock. även toppat mig.



Mitt i natten en februarikväll 2009 hände det grejjer. Min bästa vän Olleh och jag bestämde oss för att sätta upp mitt hår i en hästsvans och klippa och sen fixa till det lite. Håret var sedan "så pass förstört att vi lika gärna kunde färga det mörkbrunt" haha Swoosh! Mor min försökte dra i min "peruk" ett tag.



Sommaren 09. Håret växer, hemsk utväxt och extrem snedbena.




Avslutar med en alldeles ny bild jag tog i måndags <3


Skämt åsido ser jag ut typ som nästsista bilden plus ljusa slingor i fram, lite längre hår och inte lika extrem sidobena nu för tiden. Måste färga min utväxt innan nyår iaf (: Just nu längtar jag tills jag får långt hår igen D: Fick reda på idag att det lär ta två år minst. ;___; skjut mig... nej skjut mitt hår.

Jaja det var nog med egobilder på ett braaa tag hahaha ni (eller jag kanske ska skriva du?) är väl rätt trött(a) på det vid det här laget

puss.


att orka eller inte orka

2009-12-11 @ 16:24:31

ni vet de där två inläggen jag pratade om igår? haha, de kommer senare i helgen. Idag är jag för lat :D Har haft en ovanligt glad dag i skolan (: "sudda, sudda, sudda, sudda bort din sura min" haha en rolig mattelektion må jag säga! Fika som vanligt på fredagar och den väldigt duktiga bagaren Gutti tog med sig en burk nyinköpta pepparkakor (Y) kändes dock som att de flesta hamnade i min mage ;G

På idrotten idag fick vi i uppgift att koreografera ihop (?) en egen dans i en grupp på tio pers. Idag blev det mest tjafs och lite gjort men nästa lektion ska vi nog få i gång det. Hihi tycker det är roligt med en riktigt afrikansk låt

Nu strax blir det träning, duschen och sen Olleh <3



puss.

Tada dam dam dam daaaaaaaaaam!

2009-12-10 @ 21:34:51

Oj oj oj, detta trodde jag då aldrig. Vill börja med att säga vääääälkommen till min fantastiska blogg hoppas ni ska triva.... Nä... rewind!


Hahaha där ser man! Elvis har skaffat sig en blogg. Tvivlar starkt på att ngn ärligt talat kommer läsa mer än kanske en eller två gånger men hey! who cares? jag har roliga minnen till min ålderdom haha (Y)


Hum hum... Hur börjar man? jo så här säger vi:
Om ett par rader ska ni få läsa lite om min ytterst intressanta (jag hoppas ni hör sarkasmen i mitt skrivläge) dag och imorgon får ni vänta spänt på ett ganska så långt inlägg om en tänkvärd sak jag har velat skriva om ett tag och sedan ett litet presentationsinlägg om mig för er som:
1. Känner mig men lider av demens/senil...ism?itet? hahah whatever och behöver repetera
2. Kommit hit av någon random anledning och inte vet vem jag är.
3. Inte känner mig jätteväl och vill veta mer om mig
4. Är en riktig no-lifer
:D

Ja... idag var det ja. Min älskade bästa vän som jag refererar till som Olleh både här på bloggen och IRL (dock ett ljudlöst "H" hahah) låg bredvid min sida när jag med tunga ögonlock öppnade ögonen imorse. Fixade mig sådär halvsnabbt och öppnade tionde luckan i min chokladkalender (hihihi två veckor till jul :D bara jag som har den där riktigt mysiga julkänslan i mig och lyssnar julmusik så fort jag får chansen till det? 8)). Precis innan jag drog lyckades jag få liv i Olleh som i sömnen råkat säga att hon hade sovmorgon typ haha men så var tydligen inte fallet xD Jag lämnade henne med sin stress och lunkade till skolan med, som vanligt, min rosa iPod (med ett svingammalt hello-kitty klistermärke på) i öronen. eller ah jag hade ju hörlurarna där i... inte iPoden... Ehhh ja.

Skoldagen flöt på med kemigenomgång, engelska glosförhör, matte och datakunskap. Min käre Mirrkoolio (aka. Miranda (klasskompis) http://aerime.blogg.se (aka. hårdrocksbloggen LÄS!)) fick ett lyckosam överraskning då jag såg på facebook att Iron Maiden kommer till sonisphere i självaste Sveriige. Vi googlade det (google is your friend) och det var SANT. En överlycklig, tårögd och skrikande Miranda hade kramkalas med mig och åh så söt hon är :D så happii for her! Vet hur du känner dig (: men ojsan

FAST FORWARD
PLAY

Efter skolan:
* Olleh <3 - gick på stan, hittade min underbara nyårsklänning som jag inte har råd med buhuhuhu :( cplessen, träffade della och åt litegranna
*Evan (bästis nr.2 http://bobmike.devote.se (Y) mucho bra) <3 - gick mer på stan, letade maskerad och lucia kläder till Evan, jag köpte sista julklappen, såg snyggaste "emot" och gash som vissa av er vet blir jag lite galen och besatt av såna snyggingar och sen träffade vi Norsken en massa och skickade fina sms till Bobo :D
*Hem - dator, börja blogga, låtsas plugga och pastasallad :G

FÖRLÅT VÄNNER FÖR ATT DETTA BLEV ALLDELES FÖR LÅNGT! JAG SKA BÄTTRA MIG!

ingen bild idag då internet laggar gärnet (:

puss.

RSS 2.0