Rättelse

2010-03-31 @ 23:00:33

Camela Leierth heter support-flickan och det är faktiskt HENNES låt den där från reklamen.
Den heter Too High och är riktigt bra.
Finns här: http://www.reklammusik.se/?q=node/1544

Dessutom var mina lyrics lite fel. Each and everytime I try to reach it it disappears up in the sky stämmer mer.
Och reklamen var inte ipren/alvedon utan Glocalnet såklart.

puss.

Wake me up when march ends. HÖHÖHÖ

2010-03-31 @ 22:56:36

Goooooooderafton!

Fortsättningen vare ja...

Tisdagkväll spenderades hos Erika med Carro, Emma, Emma, Gutti, Erika (såklart), Johan, Viktor, Kastebo, David och... Öhh? Ingen mer tror jag ^^ men vi såg iaf Pirates 3:an. At world's end (: Den var fin och jag blev mobbad för att jag är känslig för sorgliga filmer som vanligt ):

Iaf så åkte jag hem rätt tidigt... Typ vid elva för min käre vän Olleh väntade på mgi i stan, eftersom hon skulle sova hos mig och sista bussen gick redan tio i elva från Ryd.
Jag och Olleh drog hem till mig, myste lite (hha misstolkningsvarning ><) och kollade typ på film, men ingen orkade/ville se klart, så den såg jag klart idag istället. The Ugly truth och min älskade skotte var ju med!!! Åhh ni vet när jag hade sett PS. I love you och var kär i irländare? Han är ju skotte egentligen men spelar irländare i den filmen bara. Gerard Butler alltså grrr så fett snygg :G

Nåja. Idag blev det upp lite halvtidigt men vi försov oss ju om vanligt, tur att Olleh vaknade iaf. Olleh skulle nämligen till tandläkaren.
Efter det drog vi hem till mig och åt megagod frukost med BRAVO-apelsinjuice (naw, soooo ElvisochOlleh-style (yeah kissie ♥)), nutella baguetter (oxå sooo ElvisochOlleh-style) och frosties (oxå sooo ElvisochOlleh-style) ! yummy

Sen drog Olleh till GBG och jag har ägnat dagen åt att spela piano, slappa, upptäcka musik, läsa och försöka göra samhällen. Sen kom mami hem med mat från MAX till mig :D ♥

Såhär sunkig har jag sett ut idag: (Pyjamaströjja (jag stavar det så ja), mjukis, gamla tjocka hello kitty-strumpor och pundartröjja)


Och som avslutning nu när jag ändå har fått tillbaka min kamera från Olleh så slänger jag upp lite bilder från kent 18e mars. All ära till Olleh som har tagit bilderna! Åhh det var riktigt bra (: <3 (PS. Olleh jag tror jag vet vilken som kommer vara din favoritbild men jag ger dig ensamrätt på den så jag lägger inte upp den (; iaf när han säger ngt om tystnad och gör typ schh-fingret. Den blev jättebra!)



Kön... 10 timmar av vårat liv spenderade vi här. Men det vare värt ;) Lr hur Olleh? (haha för er som itne vet det så är Olleh typ ett av Sveriges största kent-fans) Och kom ihåg att bara äkta fans svimmar på konserter... på tal om inget ;D


Supporten. Ngn typ Carina eller Camilla som sjöng verkligen jättevackert men lite tråkigt i längden. Dock sjöng hon ipren/alvedon-reklamsången It hurt's. And everytime I try to reach it it appears up in the sky.. ni vet?

Och nu bara kent. Basisten Martin och Sångaren Jocke Berg, som var ovanligt sprallig jämfört med de tidigare gångerna jag sett honom live faktiskt!












NU ska jag hoppa in i duschen

Och justeja. IMORGON BLIRE ULLARED :DDDD MIN MAMMA ÖVERRASKADE MIG MED EN LITEN PÅSKRESA OCH HON SKA BETALA FÖR MIN SHOPPING. MIN MAMMA ÄR BÄÄÄST OCH JAG ÄLSKAR HENNE OCH ULLARED :DD KVINNOPARADIS FOH SHOH

puss.

Well, it kind of hurts, when the kind of words you say, kind of turns themselves into blades

2010-03-31 @ 20:29:02

I'm back.

Nåväl...

Tisdag:
Var med Kim och vi åkte till Elins Esplanad där jag lämnade CV:n till alla mina "drömjobb" hahahaha. Vi hade lika roligt som alltid och sötisen bjöd mig på "sallad" på Prima. Hahha sen åkte vi buss, eftersom det är Kims hobby. Vi hamnade lite här och var och justeja först var vi hemma hos mig och lyssnade musik och spelade piano mwähä. Anyways, vi kom till Ryd och träffade Olleh och lyssnade på hennes fina och mindre fina histoirer ;) Det hela avslutades hos min pappa med en panikattack då Kim försökte krypa in i en fem cm bred springa och Olleh blev inknuffad i en garderob med ett täcke över huvudet hahahaha underbart.

På kvällen..... Bah har varken tid eller lust att skriva mer.
Fortsättning följer

 

puss.


Killing time is still my favorite game

2010-03-31 @ 01:05:36

Jaaao blev inte så mkt mer av bloggandet idag. Ska kolla film med mina bästaste vän Olleh nuu <3 Sen blire ngo sängen för jag faller snart ihop av trötthet.
Berättar mer om min extreeeeeeeeeeeeeemt spännande dag imorrrrrn

Natti honugskakor <3



puss.

Cp-stress-inlägg

2010-03-30 @ 18:20:58

Är stressad till döds nu men iaf. Kort sammanfattning:

Kim kom hit.
Vi flummade lite.
Drog till Elins Esplanad och lämnade mitt CV på lite olika affärer.
Åkte buss och blev trötta och cp-flummiga.
Åkte till ryd.
Träffade Olleh.
Hade kul.
Var hos min pappa.

Nu ska jag till Erika i klassen på myskväll! Vi gillar't! (Y) men skulle vara där halv sju och det lär ju gå åt skogen men men gotta go!

puss.

Hello hello, baby, you called I can't here a thing.

2010-03-30 @ 08:52:58

Tidigt. Trött. Ont i tänderna.

Jahaja... så gick man upp tio i sju på påsklovet haha trodde jag aldrig om mig själv men... Har man tandställning så har man. Min tänder hade flyttat sig asbra på ena sidan och skitdåligt på andra. Dåligt pga att jag bet ihop konstigt typ så dom fick slipa mina tänder lite och det gjorde svinont ><

Jahaja, idag ska jag skriva samhäll, åka och lämna mina CV:n på diverse platser och träffa Kim. Och ikväll blire som sagt hem till Erika som gäller.

Har förresten blivit helt besatt av att lyssna på Lady Gaga men haha vad ska man göra? Hon är ju så sjukt bra! D: Johan, du vet vad jag menar? ;) haha iof lyssnar typ alla mina kompisar på henne öppet lr i smyg...

Nä, nu ska jag nog sova lite till.

Hahahahahhaha jag dör <3 bättre än pianosnubben! så underbart! haha :D




puss.

ahmahgahd

2010-03-29 @ 18:55:10

Är lycklig (:
..........
......
.................
.............
.....................................
......................
...........................
................................
...............................................
.......................
...................................
Punkterna är till för att dom på facebook inte ska kunna läsa mitt blogginlägg direkt på facebook xD

Vänner på facebook:
Snyggaste Jacob Widén :D:D::D:D:D:D (från neverstore)
Polkapixare Marc
Polkapixare Henrik
Polkapixare Daniel
Polkapixare Johan
Och snart Sötaste Eric ifrån Neverstore ? (A)

Saknas bara sveriges på delad plats med Widén Sveriges snyggaste kille nu så skulle jag inte behöva ngra andra facebook-vänner mwähähä *___*

puss.

Don't ride the white horse

2010-03-29 @ 17:48:06

CV+personligt brev finitooo!
Underbart... Meeen har ju fortf the bloody samhällskunskap kvar. Hmm... ska försöka få klar den ikv, trots att jag ska försöka sova rätt tidigt pga tandläkartide klockan 7.50 (!) imorn.

Nu har jag mest suttit och slösurfat ett bra tag. Kollat bloggar, facebook å så. Dags för mig att rycka upp mig! Ska ta en dusch och plocka lite saker och sen efter idag fåre va nog med sunkiga-hemma-Elvis ;)

Imorgon ska jag hem till Erika på kvällen med lite folk från klassen. Myyyys!

Nåväl, duschen väntar!

Skriver inte jag nåväl hela tiden? haha nåväl...



puss.

Stamp on the ground jump jump jump jump move it all around

2010-03-29 @ 13:09:52

Goooodmorgon!

Nu äre tydligen min mamma som bestämmer min dygnsrytm. Lyckades iaf somna vid halv 4 igår och mamma ringde och väckte mig nyss... Hmm... Men men... ska ju ändå upp sju imorn då ÅHHHH DD: Har nämligen tandläkartid 7.50 PÅ LOVET! Döda mig.

Jahopp nu måste jag ägna lite tid åt att skriva klart min CV + personligt brev och sedan blire samhällskunskap, eftersom min grupp behöver mitt arbete också.


Stamp on the ground - ItaloBrothers på hjärnan just nu haha jädra Kim.

Åhh jag vill sova....

puss.

Vem behöver normal dyngsrytm?

2010-03-28 @ 17:47:57

Godmorgon!

Vaknade lagom till middagen nu här för ngra minuter sen. Lax med kokt potatis och hollandaise-sås MUUUUUUUUUUMMA! :G
Har ju itne hänt så mkt sen sist. Somande en stund efter mitt förra blogginlägg (trore va 20 över 6 jag lade undan datorn) och vaknade här nu för en kort stund sedan.

Men men, dygnsorytm hör lovet till! Eller hur?

Sötaste Roffe haha :D "det är en fin dag att dö på"


JUSTEJA, glömde berätta om min utskämning i fredags >< Haha vi hade ju som sagt grupparbete+redovisning om medeltiden och till det hade vi en fin powerpoint. Min dator fick agera Powerpoint-innehavare och vi kopplade upp min skärm till storbildsskärmen som täcker en halv vägg längst fram i klassrummet. Vi kör vår redovisning (som förövrigt gick rätt bra fast den var rätt tråkig) och så är vi klara. Elvis stänger ner Powerpointen och NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Där ser hon sin bakgrundsbild på datorn. Och hennes skärm är kopplad mot dens tora projektorn fortf. Hlea klassen brister ut i asgarv och Elvis does the panic-face och stänger ner sin egen skärm, men det hjälper inte så hon sliter ut sladden som går till projektorn snabbt och tar sin dator och går och sätter sig hahaha Guuuh va pinsamt det var.

För dig/er som itne vet hur min bakgrundsbild ser ut kan jag berätta att det är en väldigt dåligt paint-redigerad bild föreställande min klasskompis supersnygga storebror som håller armen runt sin killkompis men huvudet på kompisen är övertäckt av ett gigantiskt-Elvishuvud som ser helt misplacerat ut. Alltså en snygg bror som håller om mig i killformat med jättehuvud är vad hela min klass+lärare får se på storbildsskärm. Fyyyff

Nåja...

Ha de gött allahopa!
puss.

Nattinlägg

2010-03-28 @ 06:10:07

Som min header säger: Carpe Noctem! Fånga natten (:

Skulle ju gå å lägga mig två om nu inte klockan hade hoppat över två. Sommartid i natt vet ni.
Sitter och tvingar min käre boråsare att hålla mig sällskap haha börjar bli lite halvflummig konvo känner jag haha <3 och mina stavningar och min grammatik börjar spåra ur.. Nåväl jag är trött så det gööör inget!

Kanske ska sova snart? haha kommer typ sova bort hela dagen men äsch det är lov!

puss.

PS. fick kolla igenom inlägget tre ggr och ändra massor stavfel x)

My name is Lincoln

2010-03-27 @ 23:25:53

Hahha sitter här emellan Abbe... Hahaa nämen skämt åsido. Albin (fd. klasskompis) och Kim i soffan. Framför mig står Kobben och spelar plastgitarr. Btw, Albin var längesen! D:

Vi har haft en trevlig kväll med mördare, godis och no-brainstorm mm. Hihih

Nåväl nu ska vi fortsätta att lyssna på disney musik och käka godis och dricka saft :D
Fick nostalgi-kick nästan! Helenskolan va! ♥

hörs imorn

Älsklingar



puss.


Changed plans.

2010-03-27 @ 15:24:10

Ändrade planer som sagt. Får icke lämna huset förrän mitt rum är städat.

Jag tror jag själv förstår varför...





Så här långt kommer jag in i mitt rum (ni ser tröskeln)

Om ni bara visste hur högarna såg ut på höjden haha. Och JA det är Pikachu-påslakan ni ser.
Nåväl.
(Cleaning Lady) Elvis has left the blog.

puss.


Kim ♥

2010-03-27 @ 14:42:29

Orkade inte blogga igår. Var hemma vid två kollade facebook osv. och somnade i soffan vid tre (Y) haha grym man är.

Japp men nu vaknade jag alldeles nyss iaf och jag har lovat Kim att skynda mig så fort jag kan så jag får inte blogga länge haha.

Igår var astrevligt. Johan hade folk hemma hos sigo ch vi spelade spel, lagade och åt tacos, flummade e massa, hade en jättefacerape p Johan som spårade ur en del och så firade vi Kobben litegrann som fyllde år igår. Hahaha skitkul vare :D
Dom som var där va: Johan (såklart), jag, Kim, Putte (90:a från chalmers... Behöver jag säga mer?hahah kim!), Kobben, Viktor, Erika, Carro, Jocke Nyman (klassen) och Gutti (:

Idag ska jag träffa Kim om en stund och så skulle vi va med Evan oxå men hon har inte svarat på mess än och skulle iväg till en annan kompis sen iaf...
Nåväl nu blire att fixa i ordning mig och träffa Kim! Hihi Kim är bäst säger jag bara. Älskar dig raring <3

MÅSTE börja ta bilder jag är så dålig D: typ igår ahde jag ju kunnat? Hmm måste bara hitta min kamera först. OLLEH du svarade itne på messet? Det är inte du som ahr den sen kent lr? (:

puss.

In too deep

2010-03-25 @ 20:56:20

G'devening

Tog bussen vid fem från Fjanton och väl hemma spelade jag lite piano och övade lite svenska-redovisning. Klockan sju körde jag ett hårt entimmes-spinningpass tsm med Johanna (Y) Kom hem och tog en härlig dusch med ansiktsmask och hårinpackning. Åh me like!

Nu har jag precis kollat facebook och ätit fil med havregryn och banan. MUMS!

Såå dags att gräva mig ner i biologi-boken och läsa om evolutionen och cellens uppbyggnad. Inte så MUMS!
Men lite bra musik och en kopp te är bra plugghjälp ♥

Meeeen imorn äre iaf sovmorgon och jag har en stund på mig på morgonen att gå igenom min svenskaredovisning ngra ggr.

Vi hörs sent ikv eller imorn!
Wish me luck! (med provet asså)

puss.


Happy Waffleday!!!

2010-03-25 @ 16:45:26

:DDDDD

Grattis på våffeldagen allahopa!! :D
Eller Glad Våffeldag kanske man säger.

Idag vare skola. Intressant. Försov mig. Mer intressant.
Var rätt soft iaf.

Men men nu sitter jag här hemma hos min saknade Fjant! (Anton that is.) Vi har både lagat och ätit våfflor dagen till ära! Hahahah det gick väl både bra och dåligt men det var iaf roligt hihi och nu är jag riktigt mätt!

Nu ska vi kolla ltie på scrubs sen måste han dra på träning och jag ska hem och plugga prov+redovisning+samhällsinlämning. Usch usch. Men ikväll blire iaf lite spinningträning med Johanna (:

Fjanton <3




puss.

Bläshor (läxor på Gabrielska)

2010-03-24 @ 20:09:49

Happ, då var man hemma hos pappa då. Dagen har hittills spenderats med pianoövning, kolla på det nya gossipgirl-avsnittet (nä jag gjorde aldrig det igår men FYYY vad bra det var (som vanligt)) och skolan såklart då.
Hade turen på min sida idag. Inget fysikprov utan det kommer efter påsklovet eller inte alls (Y)
Men fick tillbaka ett tyskaprov jag inte blev så glad över. Tänker dock inte säga vad jag fick för jag orkar inte med kommentarer som "Ahh men det är ju BRA" "Du skai nte klaga jag fick G " och blablabla. För MIN KAPACITET är det DÅLIGT. JAAAAAG hade kunnat få BÄTTRE. Så ja... Men om jag får riktigt bra på de sista 3-4 läxförhören nu så är betyget extra-säkrat.

Gav pappa sin namnsdagspresent i efterskott nyss.

En sånhär blev det: (hade dock skrivit till ...more than my kids på lådan men ;))



Kvällen spenderas med samhällskunskap + öva inför svenskaredovisning + göra en powerpoint och ev. öva inför biologi-prov.

Men man får ju inte missa "halv åtta hos mig" haha Marika i mitt <3 (edit: skrev inlägget innan halv åtta)

Näpp återgå till "bläshorna" nu. Och kanske gullegulla lite med världens sötaste lillebror här bredvid.

Söööt? Ja





puss


Ett universum fångat i en tår

2010-03-23 @ 21:47:57

Huhu fysikplugget har ju gått....bra.

Antal övningar jobbade med: 0
Antal sidor lästa: 0
Antal bilder kollade på: 0
Antal ggr ngn av de två böckerna blivit öppnade: 0
Antal blickar på böckerna: 0
Antal ggr jag vistats i samma rum som böckerna idag: 0
Antal ggr jag kastat en blick åt det hållet böckerna finns i lägenheten: 0
Antal funderingar på att börja plugga: 1,5
Antalet ovärda blogginlägg som tog värdefull pluggtid: 2

Kollar på House nu fram till tio sen måste jag kolla på "halv åtta hos mig" som jag missade i en halvtimme och det nya gossipgirl-avsnittet på 40 min kom ut idag och jag kan knappt bärga mig!
Så tio över elva... Ska jag plugga då?
oj oj oj... MEN jag kan ha tur och det visar sig att Thomas glömt att jag ska ha provet imorn/inte ens planerade provet till imorn från början utan jag missminner mig och det är bara ngt jag inbillat mig.

Hoppashoppashoppas.
Annars finns ju lunchrasten imorn...


En intressant bild på min fysikbok



En ännu intressantare bild på lite av det vi har prov på



puss.

No one's gonna love you when you're old...

2010-03-23 @ 17:47:19

Tjaaaa

Happ, snacka om en händelserik vecka! Eller inte... Men skolan är jobbig just nu D: Iaf för mig som inte är van vid speciellt mkt läxor och prov utan vi får allt i perioder. Låt mig berätta lite kort. det blev inte så kort som jag tänkt som vanligt xD

Måndag: Inget spec. Efter skolan satt jag vid datorn, pluggade inför matteprovet och träffade min kära syster för en gångs skull. Gjorde även klart svenskatexten.

Tisdag(idag): Matteprov (gick rätt bra trots att jag var så nervös (inte gjort ett vanligt matteprov sen nian) tabbade mig på två halva uppgifter och kanske ngt slarvfel dårå). Diskuterade svenskatexten och förberedde inför redovisningen av texten (ett grupparbete om medeltiden jag tror att jag har nämnt?) med Erika och Carro. Efter skolan... Eller vänta ni behöver en liten background-story.

Lördag eller söndag: *hemtelen ringer*
Elvis: Hallå, det är Evelina.
X: Namnsdag på måndag.
Elvis: Va? Har jag? Nää eller har DU namnsdag på måndag?
X: Ja. Han vill ha present (denna personen är söt och pratar alltid om sig själv i tredje person (fråga inte. Han är dansk x)))
Elvis: Öh.. jaha okej...
X: Hejdå *klick*
Elvis: ??? hahaha vaa i?

Detta är alltså min pappa som aldrig i hela sitt liv har firat sin namnsdag och aldrig fått ngn present av mig. Min pappa är knäpp. Nåväl jag hann iaf inte köpa present eller åka till pappa igår, så jag tänkte göra det idaag istället, men pappa är självklart bortrest med jobbet tills sent i natt/imorgon.

Åter till veckoberättelsen. Efter skolan tvingade (ja, bokstavligt talat tvingade) jag med mig Johan och Gutti på stan för att köpa present till min pappa. Viktor gick med en stund oxå och vi kollade på lite annat. Vi hamnade till slut på Donken (var annars?) och jag kunde inte motstå att ta en mellan pommes (: Köpte ju en present oxå men vad det blev får ni veta senare. Mötte både Dasha (klasskompis) som precis kommit hem från italienresan med vår italienskagrupp idag och även Johanna (min typ halvsyster eller ah mammas förra killes dotter (: ) och vi bekräftade att vi skulle träna ikväll. Sen följde jag Johan och Gutti till gymmet och gick hem. Kom hem vid fyra och råkade sova lite men väcktes av att mamma ringde för en halvtimme sen. Kollade datan lite och nu ska jag snart dra igång med att plugga inför fysikprovet (som jag tror att jag har imorn? ^^ Har ju missat provet när jag var på kent så skulle göra det i veckan men inte säker på när haha. Bäst att vara förberedd) sedan ska jag öva pianoläxan (Jason Mraz - Did you get my message?) och byta om och ner till Nautilus för att... tro det eller ej... STYRKETRÄNA! Haha fy vad tråkigt men Johanna hann inte till ngt av passen så.

Onsdag: Fysikprov och italienskan drar igång igen. Sova hos pappa och träffa ngn kompis kanske (: Öva på redovisningen som jag ska kunna utantill till torsdag + baka hemligt projekt + göra klart ne powerpoint till redovisningen. Ska även skriva klart en två sidor lång faktatext som jag (illa Elvis illa) inte har börjat speciellt mkt på som ska in torsdag. Försöka klämma in träning oxå.

Torsdag: Redovisa i svenskan (som iof KAN vara på fredag men det får vi ju veta på torsdag så det måste man oxå vara förberedd på). Skriva syfte + metod + inledning(?) tsm med gruppen i samhällen och även en innehållsförteckning och sätta ihop alla våra enskilda faktatexter till en.
Träffa Olleh? LÄNGESEN! :(( Öva inför biologiprov ev. svenska redovisning OCH dessutom skriva en italienska-uppsats tsm med Simon. Klämma in träning här oxå.

Fredag: Biologiprov och italienska inlämning. Eventuell redovisning.
ÄNTLIGEN HELG OCH PÅÅÅSKLOOOV! På kvällen blir det hem till Johan med lite folk (: Typ... Gutti, Kim (haha som inte riktigt hör till det gänget men men :D), Adolf, Emma, Emma, Kobben, Hardar, Viktor, Pontus (Johans kompis) och ngn mer jag inte kommer ihåg xD

Lördag: Evan och Kim (: ♥

Söndag: ???

Sedan ska jag självklart hinna öva piano typ varje dag... Hupp hupp. Åter till min bananmilshake nu och sedan fysik.

Jag hade tråkigt, okej?



puss.


Nostalgi

2010-03-20 @ 21:57:28

Kent var som sagt bra. Gårdagskvällen spenderades hos Korv (jonte that is) tsm med Ragnis Junior (aka. Hardar), Norsken och Bobo. Fick min sexiga favoritiströja av Bobo äntligen hihihihi. Den måste gnuggas regelbundet mot en Bobo dock haha :*
Orkar inte berätta ngt mer om mitt liv haha.

Hhaha åhh fick värsta nostalgi attacken efter att ha gjort den här listan ♥

Barnprogram jag minns/har kollat på:
[ ] 100 kilo godis
[x] Abrakadabra - Kossan Doris och grävlingen Gösta :)
[ ] Allis med is
[x] Anki & pytte
[x] Arthur - Hej! Vilken underbar dag det é! haha
[x] Babar
[x] Bananer i pyjamas
[ ] Barnen på Luna
[ ] Barnens detektivbyrå
[x] Bert - "Älskade ängel! Du är saaann! "
[x] Biker mars from mars
[ ] Brum
[x] Bröderna fluff - JÄRRY OCH PÄRRY ♥
[ ] Bullen
[x] Dagens visa - Åh, vad jag hatade det (:
[x] Disneydags  - BÄST!!
[ ] Dj cat show
[x] Doctor mugg - Och nu över till min bror! Doktor Mugg var ju ändå det bästa ever!!! åhh hahaha
[x] Doctor Snuggles - Doctor Snuggles ngting stjärnornas laaand haha kan melodin iaf
[x] Doug - Betty Majonäs var en riktigt bitch!
[x] Ducktales - Kan hela intro-låten här oxå! Men Knattarna hette det väl på svenska? Joakim von Anka och tre knattar ooooh Alla nånting hurrar ler och skrattar
[  ] Ebba & Didrik - Det där som ALLA har sett utom jag??
[x] Eva & Adam - Tobbe var ju såå snygg haha :D
[x] Fem myror är fler än fyra elefanter - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 dun dun 10, 11, 12 å 13, 14...14....14!!! 15, 16, 17, 18, 19, 20, 20 mors
[x] Hajk - Såg det bara ngra enstaka ggr
[x] Hjärnkontoret - Tisdagkvällar halv sju. Jag var liten och nördig <3
[ ] Ika i rutan
[ ] Joelbitar
[ ] Jupiter
[x] Kalles klättervägg - HAHAHAHHA KALLES KLÄTTERTRÄÄÄD HETER DET JU!!! Kan hela sången på riktigt verkligen. Älskar första avsnittet <3 har det på datan hahahha har sett det måånga ggr de senaste åren! Älskar morfar. Och första avsnittet är helt bäst. Uppropet, skyltarna i bakgrunden, allt!
[x] Kannan - tråkigt tävlingsprogram.
[ ] Kenny starfighter - tror nog jag är den enda som inte har sett det här heller. har dessutom inte sett filmen.
[x] Kosmos & Kattis - Doktor kosmos?
[ ] KTV
[x] Leksakernas hemliga liv - Hahah det var ju oxå skittråkigt xD Älskade action-man-liknande snubben dock!
[x] Lilla aktuellt - Oxå rätt tråkigt ^^
[x] Lilla sportspegeln - Jag var fet och liten jag brydde mig itne om sport hahah men ah... Klart man såg det
[x] Långbens galna gäng - Gooftroop! Hahha varför översätter den här listan fel program?
[x] Nalle har ett stort blått hus - Klart! Sången till månen på slutet och den där lilla galna gröna saken!
[ ] Olle Ek
[ ] Pellepennan & Suddegumman
[ ] Pip-Larssons
[ ] Pippi Pelikan
[ ] Planeten Pi
[x] Pokémon - Vi hade ju värsta nostalgi-håltimman i veckan ju! Har flera Gameboy-spel med pokémon! Älskar pokémon stadium på tv-spel!! Åhh älskade serien fast alla nya pokémon är ju bara förvirrande hahahaha det var bäst i början och filmerna är ju bäst! Åh pokémonm är ju bäst på heeeela listan!!
[x] Rea - Också en favorit! Älskade testen!
[x] Rummel & Rabalber- Minns inte så mkt mer än just namnen
[ ] Rädda Joppe
[ ] Skrotnisse & hans vänner
[ ] Skuggornas hus
[x] Teletubbies - Söndagmornar klockan sju. Sällan man såg det men haha jag var ju en riktigt morgonmänniska till skillnad från nu så jag var ju uppe sex varje helg och ngt måste man ju göra.
[x] Trasdockorna - " Lite trasiga, och knasiga! De är vår refräng!" haha minns att kim hade den låten på sin mobil <3
[x] Trazan och Banarne - haft på film t o m. men tkte inte det var så jättekul iaf inte när dom satt på staketet och ramlade bakåt varje gång? vad var grejjen? Men electric banana band <3 har kvar en skiva med dom
[x] Williams önskestövlar - S-s-s-stövlar, som fixar aaallt!
[ ] Vollrammos
[x] Ökenbio - Dom där tecknade djuren va? ;)

Jag kom ihåg 34 av 56.

X-hausted

2010-03-19 @ 16:22:56

Trött och lycklig.

Haha vilket äventyr med svimmningar, rån och annat kaos.

Men kent var underbart! Bloggar mer ikv lr imorn och om ett tag blire Bobo, men först lite mys i soffan med gossip girl och bella&tyra-show

puss.

Aaaaaajjjjj!!

2010-03-17 @ 18:53:00

1. Min mage krampar gärnet 2. mitt huvud dunkar gärnet och 3. det gör ont när jag andas?!?!

Rimliga förklaringar: 1. Mensvärk 2. För mtk dator 3. legat på mage (får alltid jobbigt att andas då)

MEN aökfnhdsbgjaklb min mage är värst. Har gjort allt i min makt för att det ska gå bort åh åh åh :( vill inte vara tjej längre

Nåväl... Idag var det då skola. Dagen började med tyska och det följdes av inställd italienska lektion då några i vår grupp + läraren är i Italien.
Sen vare meningen att försvarsmakten skulle ha föreläsning men dom dissade oss så vi lekte med gardinerna...
Fysik...
Kemi med vikarie och jag och Gutti flummade gärnet hahahah KOLFIBEEER!!!! <3 Vikarien var väl inte jätteglad på oss men ibland kan man faktiskt inte hålla sig.
"pH är ju ett mkt enklare sätt att skriva på" hahaha xD

Efter skolan gick jag som vanligt tsm med Kåbz/Kobben och Carro hem efter skolan då vi bor typ vid varandra. Gustav brukar ju vara med oss men icke. Idag hade vi med oss Gutti, Hardar och Johan en bit istället. Fick som vanligt en miljard snöbollar på mig >< att jag aldrig kan lära mig att ha vantar...

Efter skolan snackade jag en halvtimma med Olleh i fååånen och nu väntar jag bara på att hon ska ha sovit klart och ringa mig och sen komma hit :* Har så länge legat i soffan druckit milkshake och tyckt synd om mig själv med lite musik och datorn <3 maha

Ikv kommer mamma hem sent pga ngn bowling med företagskunderna typ?





Imorgon är det keeeeeent!! Hihi :D ♥ Jag och Olleh tar tåget imorgon halv åtta och sen tar vi oss till Annexet för att köa i typ 10 timmar. Vill man stå längst fram så (: Måste va ledig från skolan imorn och på fredag oxå så idag var min enda skoldag denna veckan (:

Fredag blir ledigt pga att vi itne kan ta oss hem imornkväll, eftersom inget tåg går tillräckligt sent och vi hade inte råd att boka tågbiljetter hem = vi måste använda våra fritidskort = vi måste åka hem efter 16.00 på fredag.

Fredagen avslutas med Bobo :*

Nä sen ska jag försöka bättra mig med att träna litegrann! hihi

puss.

Snabb sammanfattning

2010-03-16 @ 22:12:52

Okej, i mitt liv har detta hänt sen senast:

* Har ringt och övertalat pappa att försöka fixa jobb på Olstorp! Anledning? Pengar såklart meeeeeeeeeeeen PÅ SÄSONGSPREMIÄREN SPELAR BJÖRN ROSENSTRÖM OCH POLKAPIX!!!! :DDDDDDDDDd ♥♥♥♥ Problemet innan var ju att det var 18-årsgräns så :( men om man jobbar där kommer man in gratis OCH får se dom trots åldern (och man tjänar t o m på det dock lär jag väl inte se så jättebra men ändååååå :D)

* Neverstore ♥ ♪ - Jag dog. Nästbästa Neverstore-konserten ever. Blev helt tårögd (+ två tårar) när Jacob sjöng till mig <3 Han var snygg som vanligt! :GG sjöng skitbra. Jag sjöng mindre bra och mer högt och min röst var halvdöd dagen efter när jag skulle sjunga hahah. Fick träffa dom efter konserten oxå. Har Oscars (basisten) pappa i datakunskap så plus i kanten i datakunskap och plus i kanten i Oscars ögon (lr ah vi fick iaf snacka ltie extra med honom. Träffade två söta brudar i kön oxå. Fanny och Penny (: Min tröjja och biljett blev signad... Ah det var nog allt men det var svinbra iaf (((((((((((((((((((((: ♥

* Färgat utväxten

* Haft långhelg fre-tis

* Haft klasskväll typ (: Skitroligt att så många kunde komma!


Godnatt! Vi hörs imorn sweeties.



Söt äggplantebäbis.... Fast det är ju en flodhäst men... LIKA SOM BÄR?



puss.

PKANGAKLNZSWEAGHPKFZDSOMGOMGOMGOGM

2010-03-13 @ 15:10:17

Insläpp till Neverstore om cirka fem timmar!!!!

ÅHHHHHH Längtar ihjäl mig! Trots att det är åttonde gången jag ser dom är det lika spännande, pirrigt, roligt och fantastiskt ändå!!

Okej quick summary av igårkväll tills nu:
Internet fakkade ur och ville inte funka och glappar fortf.
Olleh kom till mig och sov här.
Olleh och jag gick upp och åt vår nationalrätt Rostemackor med smör och ost! (lägg märke till det stora R:et)
Olleh och jag gick på stan och hon köpte nya vinröda Converse och jag köpte klart Johans present typ (:
Jag åkte hem, lyssnade på Neverstore och spelade piano.
Har precis duschat.
Blev tårögd av lycka när mitt internet fungerade igen.'
Insåg att jag är riktigt datorskadad.

IHIHIHIHIHIHIH SNART SNART SNART!!! <3 <3

Och så vill jag avsluta med att säga: Idag är ingen vanilg dag! (förutom Neverstore)

Idag är nämligen en av mina bästa kompisars födelsedag! :D

GRATTIS KIM "PRINSESSAN AV ROSA" JANSON PÅ DIN 17-ÅRSDAG. HOPPAS DEN BLIR UNDERBAR OCH JAG ÄR LEDSEN ATT JAG ITNE KAN VARA HOS DIG JUST NU MEN JAG HAR DINA PRESENTER DU ÄR BÄST SÖT ROLIG OSV OSV HOPPAS DU LEVER I EN MILJON ÅR TILL JAG ÄLSKAR DIG OCH UGGLORNA HÄLSAR GRATTIS ._. HIHIH PUSSSSSSSSSSSSSS


En söt kim och en mindre söt Elvis :D


puss.


PS. I love you

2010-03-13 @ 14:57:49

Det här inlägget skulle egentligen vara skrivet ca kl 02.00 i natt men internet faxxade ur ><

Åh shiiit vad jag har gråtit. Alltså jag började gråta av att skriva rubriken. Minns inte senast jag lipade så här mycket (är sjukt glad att ingen ser mig just nu). Jag har gråtit tyst, jag har gråtit lite, jag har gråtit mycket, jag har snyftgråtit, skrikgråtit, snörvel-gråtit och gråtit samtidigt som jag har pratat med rollerna i filmen. Åh åh åh åh

DEN BÄSTA FILMEN JAG HAR SETT SEN… Förutom Disney tror jag helt ärligt att detta är den vackraste, bästa filmen jag någonsin har sett! Tror itne att den skulle vara jättebra att se om och om igen men jag säger bara PS. I love you (ååh nu kommer tårarna) är ett måste. ALLA borde se den. ALLA måste bli berörda av den rik som fattig, gammal som ung och kille som tjej. Helt amazing!

Jerry <3 Från och med nu är irländare mitt favoritfolk och irländska mitt favoritspråk (plus i kanten på att Flogging Molly och The Pouges var med på soundtracket)

Det här är papper från filmen… Och de innehåller inte en enda tår! (varning för mysig information) De är bara snor som runnit ur min näsa! (ville självklart inte ha det i min mun xD) Men asså tårarna har mitt nattlinne (min våtdräkt) fått suga upp.

 Alltså åhhhhhhh jag ville inte att den skulle ta slut. Jag ville inte att breven skuklle ta slut!! Mina ögon gör ont och är stora som två röda fotbollar! :( Vet inte vad jag ska säga om historien utan att förstöra handlingen men… Det är en romantisk, SJUUUKT vacker film om döden och kärleken.

Idag behöver jag inte tvätta av sminket iaf ^^

Är helt utmattad. Det här trodde jag aldrig om en film. Tårarna började rulla efter ca 5-7 min (deras första bråk) och slutade inte förrän nyss mitt i blogginlägget (ca 2 h och 10 min senare). Okej, jag är sanslöst känslig när det gäller filmer och ja… jag gråter lätt till filmer men det här är ju stört!! Helt psykat hur fin filmen var! Gash I could go on forever! Men allt jag vill säga nu är:

SE FILMEN!

Nä, snart kommer nog Olleh hit måste ju ta och sansa mig!

puss.

PS. I love you (åh dumma tårar lämna min kinder i fred! Dom drunknar)


I hope I didn't brain my damage...

2010-03-12 @ 17:51:20

Dagen började med en efterlängtad hääärlig sovmorgon (: Hade engelska. Vi förberedde oss inför nationella proven med ett gammalt nationellt prov. Hörförståelse (= inte så svårt då engelska är mitt bästa ämne (;) Nåväl sen var det Bobos intagninsprov till gymnasiet. Han har sökt Musikgymnasiet eller Estet som de flesta säger (: Jättefint var det! Först en härlig jazzig låt på barryton(stavning??)saxofon, sen en vacker låt på "altsaxen" (en mindre saxofon) och det bästa var avslutet! :D Han sjöng Swing life away - Rise against och spelade gitarr till. Har ju aldrig hört Bobo sjunga mer än ngra sekunder och det har ju inte varit jätteseriöst men han sjöng fint (: Jag var nog mer nervös än Bobo trots allt. Satt och skakade hela uppspelningen! x) Nu får vi bara hoppas att han kommer in!
Lärarna (som fungerar som jury typ) verkade glada och gilla honom och de skämtade om att hans barrytonsaxofon tog priset för största saxofonen ^^ Bobo är ju ca 1.97 och barrytonsaxofonen är en extra stor saxofon.


Låten är väldigt fin förövrigt så varsågod:
Spotify: Rise Against – Swing Life Away
Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=BblV6AQsd2s

Sedan vare biologi och hela klassen lekte framför chatroulette hahahah Indierna tyckte nog vi var rätt störda med typ 15 pers framför en kamera och alla skriker exakt samtidigt WAZUUUUP?! (som i Scream(?)) Flum (: Jag älskar min klass btw :D ♥


Halva Johan, halvsovande Miranda, halvleende Gutti och halvsura Viktor för en månad sen cirkus.


Lektionen följdes av en lång håltimme (inställd fysik + lunch och lång rast). Käkade skolan halvgoda hamburgare och Bobo kom till matsalen och hämtade mig. Vi fick med oss Mirrkoolio (Miranda) och gick på stan en stund för att leta present åt Bobo flicka Madde. Haha vi haderätt kul åt elaka skämt men sen blev det allvar! Elvis var på hugget och hade JÄTTEMÅNGA, SKITBRA OCH JÄTTEROMANTISKA förslag men NÄÄÄ :( Fick ett litet sammanbrott inne på lagerhaus för att Bobo var så hemsk och oromantisk hahaha ): Och jag kämpade hårt med presenten ju!

Nåväl dagen avslutades med idrott, innebandy. Jag säger bara ******:@@@@ va dålig jag har blivit på innebandy! Okej jag var inte superduktig när jag gick i innebandy heller (slutade för 2,5 år sen dock) men hallå?! Skövdes sämsta kondition och misslyckades med typ allt. Nää fy :( Nästa gång väljer jag volleyboll där det iaf inte är pinsamt att spela så fruktansvärt dåligt.


Happ... Ikv blire hemmakväll IGEN vet itne vad det är för fel på mig. Har en liten period där jag gillar att vara ensam och ha tråkigt. Haha jaja det får vi ändra på snart! Ska nog se en film eller ngt nu.

puss.

Skumbad, kinamat och facebook-mammor

2010-03-11 @ 22:37:24

Godkväll!

Hahahah måste bara börja att säga att JAG ♥ Facebook-mammor hahahah helt underbara! Dom måste alltid, alltid kommentera med ngt lite halvpinsamt men ändå gulligt t ex.

Sven Svensson är ledsen

Tina Svensson: Hej gubben! (dom byter alltid rad och har korrekt meningsuppbyggnad)
Varför är du ledsen? Finns på nedervåningen om det är något.
Ta hand om dig!
Kram mamma :-)
(det viktigaste av allt är ju Kram eller Puss och så självklart signaturen mamma eller till och med Mamma (för man ser ju inte vem det är som kommenterar eller så) och sen den där smajlisen hahaha säger man ngt skämtsamt blir det ;-) och annars räcker det med en :-) bara för att vara lite hipp)(och ALLTID den där näsan ??? VARFÖR?)

Exempel 2


Lina Linasson har haft en underbar dag med bästisen och blablabla
22.10

Margareta Linasson Vad roligt att du har haft en bra dag. 
Men lilla gumman(eller ngt i stil med sötnosen, stumpan, mysis osv),
borde inte du sova nu? ;-)
Mamma håller koll på dig, vet du.
Puss Mamma :-)


hahah jag dör så söta ♥ ♥ ♥

Anyways kvällen har spenderats med lite allt möjigt men det viktigaste har varit 1. En timmes samtal med Olleh i telfonen och vi var sjukt flummiga och jättetråkiga 2. badade skumbad med jordgubbsdoft och kände img fräsch med hårinpackning och ansiktsmask. 3. jag åt kinamat utan att bli illamående (!!!) Det händer typ aldrig! Men jag tog iof grillspett ist för friterad kyckling för ovanlighetens skull.

Haha nä nu ska jag återgå till mitt facebook:ande, sen ska jag dricka lite saft och kolla på Bella&Tyra-show som hade premiär idag! (:

Varför känns det smo att jag är den enda på den här planeten som faktiskt tycker att Blondinbella (aka. Isabella Löwengrip) är jättevacker? (okej, den här bilden är inte den bästa på henne) Men alltså helt vanliga cambilder med morgonrufs och lite lite smink är hon jättesöt på. Hon är ABSOLUT inte tjock och ser INTE ut som en gris! Okej, hon är lite bortskämd (men med den uppväxten så) och hon erkänenr det själv men samtidgt har hon vettiga idéer och hon har förtjänat sina pengar själv. Jag tycker att hon är skitsmart och hon bara växer och växer i mina ögon (hon kanske blir vackrare med en vacker insida oxå?) och jag tycker absolut hon är någon att se upp till! Det enda negativa är att hon är moderat. haha. och bär päls, men hon har åtminstone vettiga argument inte jag bär päls för att det är sååå snyggt (a la kissie (som iof oxå är en egentligen rätt smart tjej (när det gäller att tjäna pengar) och det är en blogg jag följer men det är en annan historia ^^) och hon är inte moderat för att dom är BÄST INGEN PROTEST ><. Nåja nog om det för den här gången.



Tyra till vänster är modell btw... Hon är söt men jag tycker inte hon har ett modellansikte om man kollar på t ex Kenza jag menar WOW den bryden! Och nu spårar jag ur lite här men på tal om Kenza tycker jag att hon ser ut som en vackrare och yngre version av Leona Lewis! ^^ Kolla bara!


Leona?



Kenza?

puss.


Kattmys

2010-03-11 @ 16:18:07

Sitter här i köket och gosar med min lilla misse Nina (döpt efter mig btw) Har ju tre katter men Nina är helt kalrt den gosigaste men kan verkligen bli too much. Hon lämnar av sig hårbollar större än en vattenmelon och hår flyger upp i näsan och hon accepterar inte ett "nej, jag vill/kan itne gos just nu". Iof är hon lätt rätt att kela med man kan typ lägga en kudde på henne eller bara låta henne va i knät så sitter/ligger hon där och bara spinner av ngn sjuk anledning (:

Happ happ... ska nog höra av mig till Olleh om en timme eller så.

Ursäkta kass webcam-kvalle. Ja, jag vet inte riktigt varför hennes ena öga är jättemörkt och ser allmänt psykat ut men tror att hon antingen håller på å bli gammal och blind (Hon är ju trots allt typ 11-12 år) eller så äre ngn infektion lr ngt. Hon är mysig iaf ♥ och beter sig som en kattunge




Justeja.. Fick bilderna från Evans födelsedagsmiddag, i början av februari, så sent som för ngn dag sen. Ni kan få njuta av en söt bild på mig och Evan (: Njut nu! (jag vet att jag ser lite smått hysterisk ut men haha deal with it! dessutom är min missbildade hand censurerad :*)





Nää nu ska jag faktiskt spela lite piano. "Jason Mraz - Did you get my message?" närmare bestämt. Eller som min pianolärare trodde "Did you get my massage?" ^^ Men den låten får ni kolla in! En ruskigt bra låt och den gör en verkligen glaad! :D ♥

puss.

Bakom honoms(??) fula skal........

2010-03-11 @ 08:32:03

Gooodmorgon världen! :D

Igår var jag med Kim och Olleh (Y) Eller Kiwi och Olivva kanske jag ska säga ^^ Vi var i Ryd åt kebabtallrik, lekte med min lillebror hos min pappa (därav namnen ovan) och snackade en del. Runt halv nio tog jag och Kim oss ut till Hentorp för att Kim ville sluta fred med min klasskompis Gutti. Det gick mindre lyckat hahaha Jag och Kim borde bli llåtskrivare/musikalstjärnor >< Haha jaaaa kvällen avslutades iaf med att dra hem till mig och kolla på ltie trevliga (...och mindre trevliga) bilder från förr (läs: en månad sen).

Justeja hade ju italienskaprov på morgonen oxå. Mitt sämsta prov i italienskan hitills (så gåre när man övar för lite) MEN jag är ganska säker på att jag får MVG iaf (:

Jahopp nu får jag väl återgå till vårt grupparbete om Kongo-Kinshasa (Visste inte att Kongo-Kinshasa krisen är det värsta (om man räknar antal döda) som hänt sedan Andra världskriget?? Nästan 6 miljoner döda och flera hundra tusen kvinnor och barn våldtagna) Nåväl. Sen blire engelskaprov. Provet går ut på att kunna 220 glosor och tre små grammatiksaker som var relativt enkla så det lär gå rätt bra I hope.

Justeja... Idag ser jag flintis ut. Hann inte duscha imorse (trots att jag vaknade HALV SEX av mig själv?) så mitt hår är åt... ja. Väldigt icke-mysigt. Så mössa it is utan ngt hår utanför ))): Känner mig allmänt ful idag men vad ska man göra? Är man född sån så (;

BTW!!!!!!! 2 ynka dagar till Neverstore åhhhh ♥



puss.


Ho bisogno di vestiti nuovi!

2010-03-09 @ 20:12:49

Happ happ... Blev ingen träning idag (N) Addan och jag kände att vi behövde plugga italienska ist. Har pluggat en del men inte fullt så mkt som jag hade velat. Ska nog återgå strax igen till pluggandet. Ikväll är det House btw! Älskar tisdagkvällar ♥

Åt nyss pastasallad med kyckling btw. Vi fick alla blanda varsin dressing jag, mamma och Martin, eftersom att vi gillar så mkt olika saker (=jag är så himla kräsen). Hade lite tråkigt så jag hällde i en specialingrediens i min ;)


MUMS?





Blå karamellfärg is the shit...

Ja.. jag åt upp allt...

puss.

Brightest in Brightvale

2010-03-09 @ 16:41:55

Goddag!

Såå vad har hänt sen sist?... Inte speciellt mkt faktiskt. Skola igår och idag... Har spelat en del piano.
Weeell that's about it!
Men idag ska jag faktiskt (hör och häpna) PLUGGA! Jag som aldrig ägnar mig åt såna saker (: Men har man två prov coming up kan det vara bra. Så nu ska jag ägna en hel timme åt italienska och ikv blire lite engelska (: Men där emellan ska jag möta upp Addan och gå på spinningen 18.30-19.45

TÄNK att om endast FYRA dagar ska jag få se mina älskade pojkspolingar i Neverstore <3 Åhhhhhh längtar ihjäl mig. Och så äre ju dessutom bääästaste Kims 17-årsdag! (:

Nää bye bye bloggen och hello "Primo Corso"



puss.

Supervärt

2010-03-07 @ 15:39:30

2010-03-07  15:25:20  Mathson'  säger:  Hej

2010-03-07  15:25:20  Mathson'  säger:  ;o

2010-03-07  15:26:10  Mitt liv saknar nu mening. Jag har uppnått total lycka. Jag tror inte man kan bli gladare. åhhhhhhhhhhhh  säger:  Hej hej

2010-03-07  15:26:20  Mathson'  säger: görru?

2010-03-07  15:27:13  Mitt liv saknar nu mening. Jag har uppnått total lycka. Jag tror inte man kan bli gladare. åhhhhhhhhhhhh  säger:  bloggar

2010-03-07  15:27:14  Mitt liv saknar nu mening. Jag har uppnått total lycka. Jag tror inte man kan bli gladare. åhhhhhhhhhhhh  säger:  sj

2010-03-07  15:27:28  Mathson'  säger:  kul

2010-03-07  15:27:29  Mathson'  säger: nä

2010-03-07  15:27:30  Mathson'  säger: inget

2010-03-07  15:27:33  Mathson'  säger:  härrå


Extas.

2010-03-07 @ 15:35:09

Total lycka.

Ska börja med att lugnt och sansat berätta lite om gårdagen... Vaknade klockan sex av småkusseliner. Somnade om. Vaknade klockan sju av felställd väckarklocka. Somnade om. Vaknade klockan halv åtta av morfar som är busig. Somnade om. Vaknade kvart i åtta av småkusseliner. Gick upp.

Tog mig in till stan (alltså GBG) från Lidome vid tio och sa farväl till min små kusseliner, min morbror och hans fru och min kära morfar. Tiggde lite shoppingpengar av min käre mor och tog pendeln. På pendeln lyckades jag se en assnygg kille med världens underbaraste klädstil osv. Han hade en orkester/skinnjacka, pilotbrillor (MUMS), slitna, urtvättade jeans, underbara käkben och stort mörkt rufisgt hår (♥) Han log mot mig när jag gick på pendeln och jag frågade om platsen bredvid honom var ledig. Det var den. Allt var frid och fröjd tills jag vänder mig om mot honom och attans! Han tar upp läppglanset. Varför måste alla snygga killar vara gay?? Åhh nåväl han var söt iaf.

Shoppade strumpor och ett Nirvana-tygmärke på stan och fikade med min syster. (Justeja det var med min syster jag gick på stan). Tog senare tåget till Skövde och drog hem en stund för att mata katter osv. Senare tog jag bussen tsm med Johan till Gutti. Där var Gutti och hans flicka Emma och vi halvkollade på Star Wars ep. 5, åt chips och drack påskmust. Haha riktigt drag vare ;) Sen drog vi hem till födelsedagsbarnet himself, Adolf (Axel Adolfsson dårå men. En classmate anyways), för att käka kladdig chokladtårta (de andra käkade gräddtårta oxå men (som ni vet?) jag äter ju inte grädde) sedan var det dags för presentöppning! Adolf fick en massa godis bl a. men av mig, Karin, Miranda, Gutti och Johan (dock vare jag och Gutti som fixade alla presenter) fick han ett sexpack (i två betydelser). Sex stycken sexpaket helt enkelt. Sprutgrädde, en "willy exerciser", handbojor, ett pkt kondomer, en vibrerande gummiring (som ska sättas på "lill-Adolf" ja...) och lekfulla tärningar med diverse uppmaningar så som "touch"/"lick" "nipples"/"ear" osv. Resten av kvällen bestod av allmänt flum, snurra gräddburken (sanning lr konka/snurra flaskan liknande), massa allsång och dans, lite pingis, kortspelande, charader osv osv. Hade rätt sjukt trevligt och David och charader är en toppenkombo säger jag bara hahahah :D

I alla fall....
OKEJ NU FÅR JAG SPÅRA UR!! OCH JAG VET ATT JAG LÅTER SOM FETASTE FJORTISEN MEN JAG BRYR MIG ITNE :DDDD JAG HAR SAGT ATT JAG KAN DÖ LYCKLIG NÄR HAN BÖRJADE TRÄNA PÅ MITT GYM OMG OMG OMG JAG KAN INTE ANDAS DET HÄR ÄR ÄÄNNU STÖRRE ÄÄÄNNU STÖRRE ASSÅ SHIT ASSÅ OCH DAVID TVINGADE MIG ATT SITTA TYST OCH STILL HELA VÄGEN. (FÖRSTÅELIGT DÅ HAN NOG HADE SKÄMT RÄTT MKT MEN JAG FICK INTE ENS HÄLSA HAHAH SATT MEST OCH LOG HELA VÄGEN... TOG NGRA DJUPA ANDETAG DÅ OCH DÅ MEN IAF VILLE BITA MIG I HANDEN ALLTSÅ.) JAG. FICK. SKJUTS. HEM. AV *ANDAAAS* DAVIDS BROR AHHHHHHHHHHH OH SHIT OH VA HAN ÄR SNYGG DET ÄR ÖVERMÄNSKLIGT OCH VET NI?!?!?!?!??! OOOOOOOOMG OMG AAAAAH VI PRATADE!! ASSÅ PRATADE! JAG SA NGT OCH HAN SVARADE HALLÅ? DET ÄR ASSÅ JA. JAG TRODDE ALDRIG JAG SKULLE FÅ UPPLEVA DETTA. HELA VÄGEN FRÅN HENTORP TILL MITT HUS!! HAN SKJUTSADE MIG TILL MITT HUS. JAG FICK LYSSNA PÅ HANS UNDERBARA PRAT ASMKT (OCH NEJ HAN HADE INTE EN MESIG RÖST JAG TAR TILLBAKA ALLT JAG SAGT OM DET) HAN HAR VÄRLDENS FINASTE RÖST OCH HAN VAR JÄTTESNYGG OCH JÄTTESÖT MED SIN LUVA.
"Ah, de' lugnt" MENINGEN JAG ALDRIG KOMMER GLÖMMA. HAN ÄLSKAR MIG ♥ JAG SITTER ENSAM HEMMA OCH STOR-LER FÖR MIG SJÄLV!!!!! JAG ÄR SÅ LYCKLIG OCH FATTA ATT JAG ITNE FICK SLÄPPA UT DET I BILEN?!?!?!??! MEN JAG SÅG HONOM NGRA GLIMTAR I BACKSPEGELN OCH JAG FICK TA VÄLDIGT MÅNGA DJUPA ANDETAG FÖR... ATT INTE SKRIKA HÖGT. ÅH ÅH ÅH ÅH ÅH ÅH ÅH ÅH JAG VILLE HOPPA OCH LKANSFDLN

Var tvungen att skriva ett fint tack-sms till lillebror David sen som faktiskt ordnade med skjutsen. Men helt ärliiiigt vilken storebror ställer upp på att skjutsa hem sin lillebror med klasskompis (det är då jag alltså) halv fyra på natten? Aww <3
Sen kom jag hem på kvällen till en tom och mörk lägenhet men var tvungen att mata katterna så att.

Ursäkta att jag itne har ngra bilder men jag glömde  ta med kameran. Jag ska bli bättre på det där. Nu blir det frukost!! :D

puss.

Hemma-aaah-aaaah

2010-03-06 @ 16:02:10

Happ... Sry för bad uppdatating! Har inte vart så mkt hemma. Igår nästan direkt efter skolan for jag med mamma och hennes kille till självaste storsta'n Götebåååårg! Där åkte vi till min morbror ochträffade min två supersöta småkusseliner Stina och Hilda och den främsta anledningen till att vi åkte dit var ju att min morfar kom dit ifrån Finland. Det är inte ofta man träffar Ukki så det var roligt (Ukki är slang för morfar/farfar på finska).

Idag gick jag upp tidigt för att möta min syrra på stan (som förövrigt oxå var i GBG men åkte till sina kompisar på fredagkvällen) klockan TIO (gash jag var trött blev ju väckt både sex och halv åtta av mina småkusseliner). Jag shoppade strumpor och ett Nirvana-märke till min väska (Y)

Nu bär det snart av till Gutti en stund och sen ska vi dra hem till Adolf som fyllde år igår. Myyys! :D

Mina kusseliner:
Hilda




Stina




Men nu ska jag iaf träffa mina allra bästa vänner Ben & Jerry :GGG


puss.

Shallow very beautiful people

2010-03-04 @ 18:56:38

Godagens min sötnosar!

Idag vart det då skola som vanligt... Hände inget speciellt fast hade rätt kul med Erika och Carro och vårat medeltidsprojekt. Vi ska redovia om mat från medeltiden och vi satt och lyssnade på engelsk 1300-tals-inspirerad musik hahahah :D Jag säger bara BRÖD ;)

Efter skolan blev det fika på Pim's med Erika, Emma, Gutti och Johan. Mys! Käkade kladdkaka med en alldeles för dyr smoothie! Sedan gick vi på stan för att leta present åt Adolf som fyller år imorn. Ska hem till honom på lördag. Haha vad han ska få kan jag ju inte skriva än då men det var en ganska kul sak... Eller roliga saker kanske man säger... Nåväl schysch nu!

Sitter just nu på köksgolvet med min mor. Vi sitter mitt emot varandra lutade mot varsitt skåp med varsin dator + facebook i knät. Neverstore - Age of Hysteria i CD-spelaren ♥ Haha så nördiga är vi (:
Bakade äppelsmulpaj nyss :D Jag och Hardar kör nämligen på dubbelbakning imorn! Han sak nog göra kladdiskaka MUMS! Japp japp... Ska snart ner på Nautilus för att möta upp Johanna och träna boxning! :D Johanna är min mammas fd. killes dotter. Hon var som en syster för mig och det kommer hon alltid vara <3 Men nu var det ett tag sen vi sågs :D

Jag, Johanna och min syster i Barcelona höstlovet -08. Min syster bodde där ett halvår och vi var där och hälsade på (:

puss.


Alice in Wonderland

2010-03-03 @ 21:58:27

Tjaaaa

Ursäkta dålig uppdatering men ah har inte riktigt haft lust att blogga. Det har jag egentligen itne nu heller, men kan ju berätta att jag kom hem för en liten stund sen. Jag har nämligen varit på bio med Olleh och Della. Vi såg Alice in Wonderland :D Ännu ett av Tim Burtons mästerliga verk (: Ingen av hans bästa filmer men den är helt klart sevärd och var rätt rolig och sjukt vacker!

Nåväl... Kommer tillbaka när blogglusten gör det (:


Filmens stjärna Johnny Depp! Han hade rollen som den galne hattmakaren/the mad hatter. Haha så sjukt grym är han och jättesöt i denna filmen (: men alla vet ju att han är ollehs sen länge. så hands off girls (and boys)!


puss.

Schwedisch

2010-03-02 @ 12:21:06

Sitter här på svenskan. Fick precis reda på grupperna till vårat medeltidsarbete. Hamna med Carro Adolfsson och Erika (Y) (:
Nää men nu startar fimen "utvandrarna". Dags för mig att sova lite.


hörs
puss.

Snabbt kvällsinlägg

2010-03-01 @ 23:23:14

Goooooder afton mina vänner och ovänner!

Tänkte gå å lägga mig på derekta faktiskt, så att jag är pigg imorgon. Jag var ju så himla trött idag.
I brist på annat att skriva om kan jag berätta att min vecka verkar se ut så här:

Tisdag:
Dag: Skola
Eftermiddag: Piano
Kväll: Träna spinning, House! <3

Onsdag:
Dag: Skola
Eftermiddag: Olleh <3
Kväll: Alice i Underlandet-premiären!!!! :D <3

Torsdag:
Dag: Believe it or not! :O Skola
Eftermiddag: Ngn obestämd kömpis
Kväll: Evan en stund(?)

Fredag:
Dag: Skola med bakning av Hardar!
Eftermiddag: ??
Kväll: ??

Lördag:
Dag: Sova
Eftermiddag: Klassfolk
Kväll: Klassfolk

Söndag:
Dag: Schteda lite
Eftermiddag: ??
Kväll: ??


lär väl bli ifyllningar av hålen redan imorn (:
Godnatt sötnosar!

Älskar att jag är lite halvrosa på alla bilder. Speciellt scarybilden i mitten haha yäh :D

ZÄRIÅS BYSSIIINÄZZ



puss.


Don't look back into the sun

2010-03-01 @ 19:00:07

Sitter här och lyssnar The Libertines (: Undebart! Såg ju Pete Doherty i somras på Roskilde-festivalen. Åh så söt var han! Lite småmullig sådär, väldigt humoristisk och med en underbar röst och toppenlåtar. Bl a. mina personliga favoriter med Libs: Don't Look back into the sun och What Katie did (som iof är babyshambles ibland??? Nåväl samma sångare haha jag är ine så bra på det där)

Idag har man vart med Johan lite (: Sista lektionen var dock intställd så satt och flummade med Emma Grahn i typ en timme medan hennes pojke Gutti och min käre vän Johan hade spanska. Hahah jaa vi är ju lite konstiga har jag hört (: En skoldörr fick ett fint budskap på sig oxå hihihi :*

Idag fick jag en turpenna btw!

NÄä nu blire att öva piano och försöka få i sig lite keeeeeeek (Y)
Justeja! Köpte födelsedagspresent till Kim idag. Aqua Sand typ (ja han vet om att han ska få det ;)) och sen köpte jag ett par trosor till mig själv. Ni vet sådana jag köpte förra gången fast i ljusblått med röd rosett. Supersöööta! :D

puss.

RSS 2.0