Proserpine @Josh

2010-12-30 @ 17:40:21

Klockan er do halv tre po natten och vi kom precis in fron verldens oooooooooooeeeeeeeeeesregn hahaha men shiit vilka herliga grabbar det finns heeer :DDDDD gick upp klockan sex imorse och dog lite. Skulle oka buss i tolv timmar. Efter tio timmar gick bussen s;nder so der fick man sitta i FEM timmar po en VARM bensinmack och venta MEN jag hade tur. En lastbilschauffor frogade vart jag skulle och han ksulle forbi proserpine  sooo (YYY)

Josh och hans kompis ben motte upp mig och vi drog till joshs hus. Sog typ sex miljarder paddor och dom lurade mig hela tiden och hittade po farilga djur. blev skitredd och hade flip flopar i det hoooooooega greset. Hmm... haha sen kom vi hem till Josh som tydligen hade oppet hus och i hans lillebrors rum satt vi och kollade youtube, spelade COD, jag lerde ut fula ord po svenska x) och snackade massa skit. Fast jag var lite blyg (: Josh (17), ben (16), jag, Russel (19), Mitch (lillebror 16) och Mitchell (16 lr 17?). Haha sistn'mnda var typ svinrolig och soet. holl po att do av skratt haha och han var italienare oxo! fast lite omogen ;)

Novel.. runt midnatt drog vi ut for dom skulle visa sin coola affer (typ verldens minsta kiosk) och "our spot" som var typ i en park med lite benkar. Vi koerde "I spy..." och charader och flummade rut. Riktigt herliga grabbar det dera alltso. Sen kom oesregnet precis ner vi ar po veg tillbaka. Nee nu ska jag vara social med ben och josh som er kvar.

Miiss ya guuys
bilder kommer imorn i hope och kanske kan skriva po min dator do med de tre sista boksteverna i alfabetegt.

puss.

29e december klockan sjuuuu på kvälläään

2010-12-29 @ 10:19:04

Här kommer alltså (de ointressanta och rätt kassa) bilderna jag utlovat och en liten beskrivning av dagen.

Måste börja med en tanke jag fick idag bara. JAG KOMMER UPPLEVA 2011  SNABBARE ÄN ER OCH ÅR 2011 KOMMER VARA NIO TIMMAR LÄNGRE FÖR MIG :DDDD FUTURE CHIIILD

Nåväl...
förutom vad jag nämnt tidigare idag så fick jag iaf till slut min väska. Dock tjugo över ett då jag äntligen fick duscha, borsta tänderna och byta om mm. Detta ledde till att jag missade bussen till stan härifrån som alltid går klockan två.

Tänkte vara snålsmart och inte betala för taxi utan istället ta till apostlahästarna :D (gå alltså) Snålt? ja. Smart? Nej! Höll på att smälta och det var över en halvtimme att gå (iaf för min små ben), men jag kom iaf fram till sist.

Handlade på "woolsworth", som var typ australiens Willy:s (Y) köpte jordgubbar som såg asgoda uuut helt knallröda och allt :D Dom var stenhårda, smaklösa, men ändå väldigt sura. Det spöregnade aaasmkt och aasstora droppar! Gjorde dagens goda gärning också. En kvinna var väldigt törstig och skulle köpa en dricka i en automat, men hon påstod iaf att hon itne hade ngn växel så hon fick HELA TVÅ dollar av mig :D

Bokade bussresa till morgondagen oxå. Imorn 7.45 beger jag mig mot Proserpine och Josh.

Udda sak som hände. Satt på en bänk i stan och helt plötsligt såg jag att mina händer glittrade. Överallt och jag har itne rört vid något glittrigt idag. Måste varit snällhetsglitter från när jag gav bort pengar...

Idag insåg jag att Cairns befolknings uppbyggnad ungefär ser ut såhär:
"Vita" Australiensare: 30%
Nordostasiater turister/boende här (kineser och japaner typ): 55%
Turister från andra länder: 5%
Aboriginer: 10%
VARFÖR är alla kineser här? Dom jobabr överallt, det finns japan/korea/kina-butiker överallt. Det myllrar på gatorn. Alltså jag har inget emot dom men varför är ALLA här? o: mystiskt


Har även fixat mitt aussie-nummer. Kan det inte utantill men... Fråga på facebook om ni undrar. Hsr inte direkt råd att messa och ringa mkt. Mest för mamis skull.

BILDBOMB:




Flyplansmat <3



Allra första bilden i Australien. Utanför Cairns flygplats



Första dagen



Första maten jag åt när jag kom fram till Cairns. Ser itne mycket ut för världen men mackorna var sjuukt goda. Bananmilkshaken en flopp... :(



Reeegn



Reeegn



Var LIT törstig och ville köpa en burk pepsi lr ngt. Minsta som fanns i affären var denna 0,6 liters-flaskan




Mitt "lilla" myggbet. SJUKA MYGGOR I AUSTRALIEN, OR WHAT?


De "goooda" jordgubbarna


Saknar pojken min mer och mer för varje dag..........<3


puss.

Jaaaaaaa :DDDDDD

2010-12-28 @ 23:50:52

ÄNTLIGEEEN. Klockan åtta idag blev jag väckt av ett samtal från ett australiensiskt nummer (klockan är tio i nio nu) men jag var trött och klickade bort det smart som jag är hahah. Sen gick jag ner för att äta gratis frukost (inte så mkt så får se hur länge jag står mig) och sedan fyllde jag på mitt internet/telefonkort och ringde upp numret. TILl min stora lycka var det om min väskaaaa :DDD DOM HAR DEEEN DEN KOMMER INOM EN TIMMMEEEE

SVETTMONSTRET FÅR DUSCHA ÄNTLIGEN. OCH BYTA KLÄDER. UNDERKLÄDER ÅHHHH :DDDDD

Bara för att jag är så glad så loovar jag att surfa på min laptop ikv så jag kan föra över bilder, lägga upp bilder och så tänkte jag berätta lite om vandrarhemmet (: DEAL?


PUSSSSSSSSSSSSSSSS.

Cairns och badar i svett

2010-12-28 @ 09:41:05

Kul kul... kommer hit och det första som händer är att ens bagage är spårlöst försvunnen . detta innebär att jag har ett par mjukis, ett linne och ett par varma skor plus värdesaker. INGEN handduk, inga hygiensaker, inga kläder, inga badkläder osv osv. skiiiiiiiiit skiiiiiiiiiiiiiiit och har väntat hela dagen och har inget fgåttt åhhhhh det här förstörde verkligen allt.

Har iaf haft en helt ok dag. Bestämde mig för att ta vandrarhemmets dagliga buss in till stan och på bussen mötte jag tre svenska tjejjor i 20-årsåldern. Riktigt trevliga tjejjoooor. Kan inte lägga upp bilder just nu för sitter inte på min dator men ska försöka fixa det imorn (: Vi gick iaf på stan hela dagen idag och jag köpte en ful billig klänning så att jag överlever hettan iaf. Fast det gör jag knappt ändååå. FYRTIO GRADER OCH HÖÖÖÖG luftfuktighet. Phew. Nåväl jag ska inte klaga på vädret iaf (:

Har köpt australiensiskt kontantkort idag oxå och så snart det är aktiverat ska jag lägga upp nummer osv osv... (Y)

Hoppas innerligt att mitt bagage är här imorn. Annars kommer jag seriöst inte klara det.

puss.

Börjar bli upprörd @Singapores flygplats lokal tid: 22.35 svensk tid: 15.35 (27/12)

2010-12-27 @ 21:30:03

Det står ju överallt att det ska finnas gratis trådlöst internet men jag hittar ingenting och ingen som jobbar här fattar ju någonting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Argh. Det här är tredje blogginlägget jag måste skriva på word så länge. Flyget är försenat IGEN detta med 40 minuter och nästa med minst en timme. Men sen är jag iaf äntligen framme.

Är hungrig som ett as men mitt kort funkar itne att betala med NÅGONSTANS och inga bankomater finns det på flygplatsen. Singaporiska pengar har jag inga alls så jag måste vänta över fem timmar tills vi är i Darwin, Australien innan jag får äta och jag håller på att dö redan. Har lite lakritsnappar bara men mår bara illa av det.

arg puss.

Singapore lokal tid: 19.30 svensk tid: 12.30 (27/12)

2010-12-27 @ 21:28:49

Framme! Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiit va varmt det ääär inne på flyplatsen. Gah. Flygresan var behaglig. Jag kollade på How I Met Your Mother, The Big Bang Theory och Despicable me. Var lite halvpinsamt när tjejerna bredvid undrade varför jag var så ledsen och om det var pga flygrädsla. Nä, jag kollar på en barnfilm och är överkänslig… Spelade ngt klurigt spel senare också. Men mest sov jag. Maten var äcklig som vanligt men kände att jag höll på att svimma av hunger och törst där i början så tvingade i mig rutten potatis, sallad (jaa ? SALLAD! Jag äter ALDRIG sallad) och bröd. Var fortfrande hungrig men efter apelsin-cheesecaken till efterrätt kändes det lite me okej i alla fall. Kollade på film, kissade och somnade. Sov i vad som borde ha varit mellan 6-8 timmar. Vaknade, åt frukost (betydligt godare än middagen) och blev mycket nöjd med tandborsten man fick med. Den var ju bättre än min tandställningstandborste hemma o: tandkrämen smakade dock plast och blod. Mums.

Kom i alla fall fram hit till slut och nu sitter jag och väntar på att få komma in i gaten, där man får använda deras gratis WiFi. Planet går 22.10, men check-in är 19.40. Har ingen aning om jag måste checka-in och isf vart. Känns lite halvkul. Ska nog börja fråga runt lite nu. Vi hörs i Australien i natt. I alla fall natt i Svgerige.

puss.


Mardrömsresa…? (Frankfurts flygplats ca 23.15) (26/12)

2010-12-27 @ 21:28:07

Jadå, flyget var försenat. Nästan exakt en timme. Humöret var i botten och jag var nervös och stressad. Skulle jag hinna med bytet? Satte mig på flyget och insåg att jag skulle få sitta ensam. Jippi ._. Lutar mig tillbaka för att försöka slappna av. *DUNK DUNK DUNK* Va i…? *DUNK DUNK DUNK* WÄÄÄÄÄÄH. Jag inser att bakom sitter en trotsig två-åring och sparkar och slår på min stolsrygg och skriker högt. Nej, nej ,nej. VILL INTE. Fasa. Ser sorligt nog att framför mig slår en liten bebishand på fönstret och gallskriker. Mamman bakom börjar skrika i telefonen och sen på ungen och lite till i telefonen. Detta kommer inte att bli en trevlig resa. Försöker på tre olika språk (tyska, svenska och engelska) be mamman att försöka hålla still sitt barn men hon bara skakar på huvudet och skriker lite mer på ”sydosteuropeiska”. Jag suckar högt och ger några menande blickar.

Vaknar till med ett ryck. Hur i hela friden lyckades jag somna? Nåja, jag vaknade inte av en spark i ryggen och inte av ett barnaskrik. Tro det eller ej så har båda ungarna somnat. Jag vaknar istället av att tryckskillnaden i öronen är för stor och jag förstår att vi redan är på väg att landa. Har jag alltså sovit två timmar? Grymt. Jag kollar ut lite i fönstret. Helt plötsligt känner jag det. Jag ser det. Känslan av att se en liten, liten, liten storstad under en. Frankfurt i sin vackraste skepnad. Åhhh, älskar känslan av att sakta (fast det går ju typ superfort men) flyga ner över en stad. Speciellt på natten. Vi landar med ett brak och jag startar igång mobilen för att kolla klockan. Till min förtjusning har vi kört ikapp en hel halvtimme och helt plötsligt känner jag mig inte lika stressad längre. Nu var jag lycklig. Som om itne det vore nog upptäcker jag att barnet som suttit framför mig var en av de sötaste skapelserna jag någonsin sett. l En rund, liten asiat. Dog inombords. Inte ens att de korkade svennarna, som tror att detta var någon himla charterresa, lyckas få igång halva planet till att applådera frenetiskt efterlandning kan göra mig upprörd. Frid.

Trots allt blev det rätt stressigt på den gigantiska flygplatsen. Det var dock rätt coolt att åka skyline (”tunnelbana uppe i luften”) mellan terminalerna!  Har förföljt fyra söta, flummiga ungdomar (18-20 år) sen Sverige och som tur är är de både lika bortkomna som jag, men tillsammans lyckas vi ta oss till rätt gate och rätt incheckning mm. Nu vet jag inte riktigt var de sitter men…

Just nu sitter jag på planet som ska ta mig till Singapore. Verkar ha två trevliga  Australiensiska flickor bredvid mig och kudden är bekväm. Det enda problemet just nu är min växande hunger, törst och framförallt blåsa. Låt oss nu få komma iväg så att jag kan kissa, sova och sen få frukost. Nio timmar tror jag detta flyg tar. JIppi! Sedan väntar fyra timmars väntan i Singapore. Och ja, staden heter också Singapore tydligen. Lustigt.

Har hittills inte tagit mer än några bilder från skylinen. Inte så värst intressant att se lite snö på en flygplats från en smärre höjd, dessutom äre lite krångligt att ladda över bilder på min lilla plats på planet, så bilder kommer någon gång.. Synd att de itne har tv-spel och film i detta plan :( Det förväntade jag mig faktiskt. Får väl roa mig med iPoden och kudden. En dejt med den sistnämnda skulle inte sitta fel nu.

Aufwiederhören!
Next stop, Singapore!

puss. (PS. hade inget internet på planet såklart så vi får väl se när ni får läsa detta men nu är i alla fall klockan 23.30 26/12 – 2010)


Äntligen!

2010-12-27 @ 21:23:29

Åhh då sitter man här i Darwin mitt i natten och har äntligen internet och har äntligen fått mat i magen. De hade till och med mackor som JAG kunde äta utan att peta bort något. Åhhh nu ska jag klunka lite mer cola light och snart sista flyget mot CAAAAIIIRNS :DD

detta är iaf publicerat rätt tid... Har algt upp alla gamla inlägg oxåå iaf

Är emo över att facebook knappt funkar här :((((((((((((((((((((((((

Saknar bästisar och pojkvän <3

puss.


Första steget.

2010-12-26 @ 18:14:39

Jahaja...

Här sitter lilla, lilla Elvis. Ensam. Sitter på Landvetter och väntar på första flyget. Det ska ta mig till Frankfurt och förhoppningsvis avgår det runt 19.35, men många andra flyg är försenade/inställda så man vet aldrig. *Peppar peppar* Kan bli jobbigt med bytena då.

Är väldigt lycklig för att internet var gratis just idag. Dåligt väder = folk blir sura och uttråkade = Landvetter bjuder på internet (Y)

Nåväl. Det känns både bra och dåligt just nu. Dåligt för att pojkvännen och bästa vännen precis övergav mig på facebook och det är lite kyligt och ensamt. Bra för att Australien i treveckor låter helt underbart. Åh ett riktigt dream-come-true-äventyr. Kängurus, värme, dykning... och koalor. KOALOR!!!! Så söta!


Bara jag som dör? Waaaah <333


Har trök så bjuder på en bild eller två på mig och pojken oxå :D vi var överseriösa. lovar.




NEEEEJ nu kommer två jobbiga, skrikiga ungar och förstör lugnet. I med hörlurarna och så hörs vi i Frankfurt eller Singapore om det finns internet!
Nu blire lite The Sims 2 :D

puss.

Världeeens bästa julklappar!! :D

2010-12-24 @ 12:14:12



Britney Spears-parfym, finska lejonet-halsband, 1000-lapp, fleecefilt, uppblåsbar kudde till resan, svampbob-eltandborste, två fotoramar, godaste läkerolen :G, doftljus, jordgubbs-hemma-spa, roll-on mpot mörka ringar under ögonen, mysstrumpor, svampbob-pjamasbyxor, snöglob, jordgubbsburk och....
HALVDIGITALKAMERA/HALVSYSTEMKAMERA tyyyp :DDD

Och otroligt nog har jag fått mer innan från underbara kompisar (t-shirt, halsduk, tjocktröja, polkagrisar, doftljus) och pojkvän (te, muffinsformar (SÖÖTA) och världens finaste sång) hihihi plus att jag kanske till och med ska få lite mer hos farmor oo: har jag varit så snäll??? :D
<3

puss.

Blöö

2010-12-12 @ 21:43:15

Så bra gick det. Pallar inte bloggaaaa

Gör det någon dag när jag känner fört. Blir bäst så

puss.

det här åt jag idag

2010-12-09 @ 21:27:58

en bild säger mer än tusen ord. Så här får ni över femtusen ord om vad jag ätit idag.






puss.

Mina föräldrar

2010-12-08 @ 19:07:41

Åh, va det här var klurigt.

Min mamma är världens bästa mamma. Ibland är hon som en bästa kompis och jag tycker att vi är väldigt duktiga på att hålla sams trots allt och oftast bråkar vi bara om hon är stressad eller jag är katig (; Men iaf är glad att vi har en fin relation. Min mor är en ganska ung mor och hon ställer alltid upp för mig och min syster. Hon älskar metal, sina barn, katterna och matematik/programmering osv. Det sistnämnda har med hennes jobb att göra. Jag tror att hon har läst ungefär alla mattekurser som finns haha (känns så) och hon jobbar som robot/dataprogrammerare. Justeja! Hon heter Janette och är 39 och pratar flytande finska, svenska, engelska och en del tyska. Hon är ju finne fast född i Sverige (:

Min mamma och jag är sjukt lika på många sätt. Vi är båda väldigt känslosamma och riktiga tidsoptimister. Att vi är så lika är nog det som leder till våra bråk men också till vår nära relation.

Eftersom min mamma gillar musik (hårdrock då framförallt) så mycket så gillar hon festivaler och konserter, vilket leder till att hon ofta tagit md mig och syrran på sånt. Hon älskar också att resa och lägger gärna pengar på upplevelser snarare än saker. Just nu är hon och hennes kille Martin på någon Mellanamerika/Karibien-kryssning t ex (:

Vet itne vad jag ska säga mer förutom att jag älskar min mamma och att hon är ungdomlig och ibland lite barnslig (precis som jag) vilket leder till en underbar humor (tkr jag haha och hon) men samtidigt en ansvarsfull mamma i de flesta lägen. hihi


Kära mor ♥


Min pappa ja... Haha. Min far heter Kent är (typ) 46 år och är dansk :D fast han pratar ju svenska. Han bor i Ryd, är gift och har fyra barn (: (jag är ett av dom... no shit). Han är en riktig arbetsnarkoman och har oftast haft egna företag. Detta är ju både bra (=han er mig pengar haha) och dåligt (=spenderar mkt tid utanför hemmet). Pappa tycker många är en väldigt udda person haha. Han kallas för Olleh, är ganska bitter (inte sorgsen, arg eller ngt sånt) och är itne mkt för att gapskratta. När han tycker något är ruskigt roligt fnissar han lite och ler. Min pappa är väldigt väldigt söt och hans humor är så kass att den blir rolig (: han har väldigt knäppa idéer också. En gång (min förra födelsedag) fick jag en stoor sten i födelsedagspresent. Han sade att det var grundstenen i mitt liv. Fast senare fick jag pengar hihi.

Pappa bryr sig iaf väldigt mkt om sin familj fast jag bor ju emst hos mamma så vi har itne världens djupaste relation, men han betyder mkt för mig och sjääälvklart älskar jag honom. Hans intressen är nätpoker, att använda fula mössor och farmville. Underbart! Nä nu vet jag itne vad jag ska säga mer...


Papi ♥

puss.


Om mig

2010-12-07 @ 19:03:00

Ja, det här kan ju bli intressant. Vad ska man berätta? Vad ska man lämna ute?

Mitt fullständiga namn är Angelica Evelina Leinonen, men i princip alla i min omgivning (lärare som vänner och bekanta) kallar mig för Elvis. Detta leder ofta till missförstånd, så tänkte inflika ngra få saker:
1. Jag är tjej
2. Elvis Presley är inte min största idol. Han är helt okej.
3. Nej jag är inte död (HIHIHIHI typ världens roligaste skämt som jag absolut inte hört femtioelvatusen gånger)
Jag fick helt enkelt namnet i tvåan då jag bytte skola och sen dess har det varit så.

För er som vill gratta mig och kanske köpa en fin present så är jag född 26 april 1993, vilket innebär att min nästa födelsedag blir min artonde. Blandade känslor över detta. Vill INTE bli vuxen : Men jag menar vem tackar nej till myndighet, krogen och möjlighet till körkort? Dock har jag aldrig övningskört, men det är en annan historia.

Jag går andra året på Naturvetenskapliga linjen i den lilla hålan Skövde(bor här oxå)och har världens bästa klass for sure. Många tänker sig väl natur som fruktansvärt jobbigt = man har inget liv, pluggar tio timmar om dagen och hinner ändå inte med. Just i mitt fall är det inte så. Dels för att jag har ganska lätt för mig och dels för att våra lärare inte är monster och för att det är mest fördomar om natur. Skulle itne vilja påstå att vi har sådär jättemånga "stud", men samtidigt har vi studiemotivation som kanske inte alla andra besitter.

Hm... Jag skulle vlija beskriva mig som ganska väldigt känslosam. Jag gråter lätt, men är oftast glad oxå och då brukar det synas. Skuttar ofta, pratar högt och glatt och delar ut komplimanger osv. Gråter gör jag oftast till filmer, böcker och musik. Filmer är extremt. Är lite halvt om halvt känd bland mina vänner för at gråta till ALLA filmer. Komedier, Disney mm. Skräck är väl enda undantaget. Jag tror att det allra värsta är extreme home makeover. Kan titta på det programmet i max tio minuter utan att gråta alltså.

De flesta skulle nog säga att jag är en söt person också. Jag är ganska kort, gillar att klä mig gulligt (rosetter, kjolar mm. fast det blir "vanigt" en hel del oxå), kan uttrycka mig på ett sött sätt (?) och jag vet inte. Har bara hört oräkneligt många gånger att jag är söt. Kanske beror på mina mjuka "bollkinder" oxå ^^ Nåja, orkar itne gå in mer detaljerat på hur jag är så här får ni några nyckelord om mig:
Liten, höga krav på sig själv, pojkig, flickig, tar plats och pratar mkt (klassrum speciellt (A)), smart/lättlärd, glömsk (näst intill senil, men av någon anledning har jag grymt bra skolminne...), svårt att öppna mig, älskar att göra söta saker för mina vänner, är väldigt beroende av mina vänner, tendens till besserwisser (kan vara en riktig språkpolis trots att jag själv är kass på svenska ibland).. Ja, resten vet ni/får ni väl ta reda på.

Saker jag älskar och (typ) alltid har älskat:
Musik - skulle dö utan musiken. Min största idol är och har varit sen 8-års ålder Michael Jackson. Annars gillar jag väldigt blandat. System of a down, Jason Mraz, Nirvana, KYO, Muse, kent osv. Ni kan ju kolla min spotify (skriv in spotify:user:halvizpen i sökrutan i spotify). Festivaler är ett stort intresse för mig och sedan 2006har jag varit på åtminstone en festival per år och även på måånga konserter.

Resor - har rest ganska mycket för min ålder faktiskt. Vi i vår familj lägger hellre pengar på resor än saker. Har bland annat varit i Tunisien, USA, Frankrike, England, Filippinerna, Thailand, Italien och Tyskland. Danmark och Finland är flitigt besökta då jag har släkt där (Leinonen = finskt = mammas sida, danskt = pappas sida). Min nästa resa ska jag faktiskt åka på alldeles själv. Är både livrädd och överexalterad. Det blir till ett land jag drömt om länge, Australien! Då jag har dykcertifikat blir det mycket dykning, men oxå myckte fokus på djur och naturlivet och på att träffa nya spännande människor.

Kompisar - behöver nog itne äga så mycket här. Alla vet väl hur sjukt mkt ens kompisar betyder? Älskar dom av hela mitt hjärta och försöker ta väl hand om allihopa. Händer tyvärr at vissa glider ifrån eller att man måste prioritera andra saker före och sånt, vilket jag tycker är sjukt jobbigt. Men men... Det viktigaste i mitt liv <3
Djur (hundar och pandor i synnerhet) - mitt första ord (förutom mamma, pappa, gaga osv) var vovve. No more needs to be said? Har samlat på porslinshundar och leksakshundar och hundböcker. Fullkomligt förälskad i det djuret. Så vackert, så sött, så godhjärtat. Åhh <3 ville till och med gå hundgymnasium, men kalrade inte av flytten. Dock har jag alltid haft katter, vilket har hindrat hundinskaffning (och även bott i lägenhet och inte haft tid och energi till hund i familjen) :(((

Pojkvännen - vi har känt varandra i över ett och ett halvt år nu, men blev itne ett paqr förrän för ungefär 1,5 vecka sen. han betyder så fruktansvärt mycket för mig. Det är han som hindrar mig från att falla isär och det är han som får mig att orka. Ingen annan får mig att känna mig så trygg och säker i mig själv. Han är den enda som kan få mig att känna mig iaf lite älskad. Åh, blir helt varm i kroppen bara av att skriva detta. Älskar honom verkligen av hela mitt hjärta. Ovärderlig är han. Snuttis. ♥

TV/film - Glee, House, Scrubs, Family Guy, Gossip Girl, How I met Your Mother, Simpsons är några av de bäta tv-serierna. Har svårt att följa saker på TV så jag glömmer eller har annat för mig så brukar ladda hem de flesta serierna och kolla på när jag har tid. De jag följer slaviskt är House, Glee och Gossip Girl. Jag gillar de flesta filmer, men min stora VHS-saming med Disneyfilmer säger nog det mesta. Skräck och fantasy är annars stora favoriter, dock är min favorit otecknade film en riktig romantisk dramakomedi: PS. I Love You <3 åh grät från tre minuer in i filmen och en och en halv timme efter. SÅ vacker är den. Jude Law, Johnny Depp, Scarlett Johansen (stava?), Emma Watson och Jennifer Anniston är några av mina favoritskådespelare.

Nä, nu börjar det här bli fruktansvärt långt och jag är rädd för att en hel del av detta kommer att upprepas. Men men...

puss.

Mainstream.

2010-12-07 @ 00:03:51

Det har ju hänt så mkt och jag har bloggat så lite... Hm nämner det enda viktiga lite kort.

Jag har skaffat mig världens underbaraste, finaste, snällaste, bästaste pojkvän som jag älskar mest i hela världen. Man vill bara pussa på honom mest hela tiden. Så bra är han. Och vet ni? Jag tror han gillar mig oxå. Tihi
<3

Men iaf. Tänkte få lite aktivitet här på bloggen så gör som många andra bloggare (men ändrar om en del för att få med allt innan 26:e då jag åker till australien (ensam omg DD:))

7:e – Om mig
8:e – mina föräldrar
9:e – det här åt jag idag
10:e – det här är kärlek för mig
11:e – Min dag
12:e – mina bästa vänner
13:e – Dagens tankar
14:e – Mina syskon
15:e – Denna vecka
16:e – Mina drömmar
17:e – En länkning
18:e – ett favoritminne
19:e – Något jag ångrar
20:e – Denna månad
21:a – Mina mål
22:a – Något som upprör mig
23:e – Det här får mig att må bättre
24:e – Det här får mig att gråta
25:e – Mina rädslor
26:e – Något jag saknar

kan inget lova men. ska verkligen försöka!



puss.

RSS 2.0